luni, martie 9

VREMEA CORONAVIRUSULUI: SESDERMA LACTYFERRIN DEFENSE
Boieroaice si jupanese!


Iata ca a venit momentul acela ciudat in care trebuie sa va anunt ca si lansarile importante de beauty-ma refer acum la Sesderma, de unde am folosit in trecut creme si seruri fabuloase pentru tenul meu matur, cu retinol si vitamina C, sa inceapa cu temutul cuvant CORONAVIRUS. Da, a venit vremea sa va pun rapid in garda ca lumea, asa cum o stim noi se va schimba, ca poate toate firmele acreditate vor dezvolta formule de protectie impotriva virusilor si bacteriilor si ca poate acestea vor fi primele produse pe care le vom cauta de acum inainte in farmacii. Dr. Gabriel Serrano, fondatorul Sesderma, pe care l-am cunoscut in urma cu doi ani, la lansarea gamei spaniole in Romania, a dezvoltat in ultimele luni, de la izbucnirea epidemiei in Wuhan, dormind doar doua ore pe noapte, o formulă inovatoare, pe bază de lactoferină, ce întărește sistemul imunitar împotriva agresiunilor externe sau atunci când este nevoie de protecție suplimentară împotriva diferiților virusuri și bacterii. Factorii externi și poluarea, în special în marile orașe, duc la un sistem imunitar slăbit. Schimbările de temperatură, răcelile, gripa sau unele boli precum psoriazisul, rozaceea, dermatita, acneea, atopia sau vitiligo fac necesară întărirea barierelor naturale de apărare ale organismului uman.Spalati-va pe maini, nu atigeti fata, nici ochii, nici gura, folositi dezinfectanti performanti, cu formule avansate pentru protectie.
Ce este lactoferina? Este o glicoproteină multifuncțională purtătoare de fier, care se găsește în mod natural în laptele matern, salivă, lacrimi și granulocite. Oferă protecție globală împotriva diferitelor leziuni tisulare și infecții bacteriene și virale. Aceasta modulează răspunsurile imune de adaptare, cum ar fi migrația, maturizarea și funcția celulelor imune. Virusul COVID-19 are receptori pentru ACE 2 care concurează cu lactoferina. Cum acționează nanolactoferina? Pentru ca nanolactoferina să acționeze, trebuie să fie încapsulată într-un nano-lipozom sau o bulă lipidică. Această încapsulare protejează lactoferina de acțiunea sucurilor gastrice, care denaturalizează proteinele, permițând accesul în tractul duodenal și în fluxul sanguin, unde își îndeplinește acțiunile de protecție. Notă:acest lipozom este foarte mic (de 3 ori mai mic decât virusul) și, prin urmare, se stabilește în membrana celulelor fosfolipide înaintea virusului și împiedică celula să se infecteze. Aferim!

Sesderma anunță gama inovatoare LACTYFERRIN DEFENSE, ce combină cea mai nouă tehnologie cu ingrediente active extrem de eficiente, asigurând organismului protecție împotriva agenților externi.
BLEPHA DEFENSE Spray protector lipozomal - Întreține bariera lipidică a ochilor, întărește apărarea naturală a lor, previne manifestările legate de blefarită (mâncărime, iritație și roșeață).
LACTYFERRIN DEFENSE Doză unică (10 x 10 ml) & Supliment alimentar – Indicat în perioadele cu un aport nutritiv mai mare: oboseală, perioade de stres, oboseală fizică, diete cu conținut scăzut de calorii, sarcină, alăptare, menopauză, creștere, îmbătrânire.
LACTYFERRIN DEFENSE Apă de gură – Apă orală pentru clătire, care îmbunătățește bariera naturală de apărare a cavității bucale.
LACTYFERRIN SANITIZER Gel dezinfectant pentru mâini – Oferă curățare și protecție mâinilor, întărind bariera naturală a pielii. 


În prezent, Sesderma oferă soluții pentru numeroase afecţiuni ale pielii, dar și pentru îngrijirea dermatologică, având un laborator care aplică nanotehnologia în fabricarea produselor. Această tehnologie favorizează stabilitatea, transportul şi pătrunderea substanțelor active în profunzimea pielii.

Mai multe detalii despre noua gamă puteți afla de pe: pagina de Fb Sesderma Romania sau de pe site: sesderma.com.ro

Niciun comentariu: