luni, ianuarie 3

Culorile primaverii 2011


In primavara anului 2011 nu se va purta doar honeysuckle(desi acest roz cu subton de rosu este culoarea vedeta, asa cum am spus si AICI), ci vom avea "voie" si cu portocaliu, galben,albastru, culorile pamantului si nelipsitul alb.
De fapt eu cred ca e imposibil ca albul sa poata fi interzis sau absent din vreun sezon.
Eu voi purta si mult  turcoaz, pentru ca anul trecut m-am reindragostit de aceasta culoare si sunt de parere ca regulile sunt create pentru a putea fi incalcate. Cu gratie.
Mai multe detalii si poze ravasitor de frumoase gasiti pe Refinery 29

10 comentarii:

Cristina Shopping Therapy spunea...

e superba culoarea

ank_eliza_01 spunea...

mie nu-mi place rozul de nici un fel :(
dar ma bucur ca sunt si alte culori care-mi plac pe acolo :D cum ar fi culorile pământului

micaela_neagu spunea...

Chiar frumoasa nuanta!

adela sirghie spunea...

@ank_eliza: poti sa te gandesti ca nu e chiar roz, e ...honeysuckle:)

Adriannae spunea...

Imi plac cateva pete de roz, insa nu nuanta aceasta. Honeysuckle sau nu, eu tot roz vad. Ma bucur ca mai sunt si alte nuante. Rosul si turcoazul mi se par superbe si le port mereu fie ca sunt in trend sau nu (pana la urma nu e frumos ce se poarta, e frumos ce-mi place mie) si indiferent de sezon. Nu cred ca as opta pentru nuante pamantii pt vara (poate pt seara, totusi, insa moderat).

Unknown spunea...

Ce bine arata ultima rochie,e superrrr !

Ana-Maria spunea...

Mie imi place! :X

Adelina Eneșca spunea...

Ce ma binedispune culoarea asta!!! Abia astept sa o port, se potriveste cu pomii infloriti si iarba verde a primaverii pe care o astept nerabdatoare! Cu turcoazul nu imi sta bine deloc desi imi place tare mult.

Schumitza spunea...

of, si eu care nu prea port roz si derivate de roz...
de turcoaz si eu m-am indragostit acum vreo cativa ani cand nu era in tendinte si il iubesc inca si nu ma despart de el. acuma o sa port ce mai am in garderoba si o sa adaptez si o sa iau din tendinte doar cu ce imi sta mie bine

purple spunea...

never say never!!!nici mie nu-mi placea rozul si nici nu purtam...si rozul bombom nici acum nu-l suport,insa culoarea asta e SUPERBA!...prima data am cedat in fata rozului pastel,dupa ceea am gasit roz~mov inchis putin...iar acum sigur voi purta culoarea asta,e honeysuckle si asta zice tot:)))