marți, iunie 21

Just perfect...

Cel mai mult imi place ca desi arata destul de multa piele per total(midsummer heat): picioare, mijlocel, decolteu, are o silueta atat de fina, incat nu este deloc deranjant. Nimic nu se muleaza stupid, nimic nu sta sa crape pe solduri sau pe piept, nimic nu este excesiv. E relaxat, feminin, sweet. Faptul ca si-a innodat capetele camasii cu polka dots si lasa la vedere mijlocelul de zana este un detaliu in favoarea ei, in favoarea stilului liber si fericit pe care il degaja. Cred ca asta se intamla natural cand iti cunosti corpul si stii precis ce te avantajeaza si ce te pune cu adevarat in valoare. Nu la modul vulgar, excesiv, ci la modul delicat, fine luxury type.  Short-ul nu are talie joasa, ea nu este bronzata ci doar mangaiata de soare, oja e rosu stralucitoar.
Just perfect...

5 comentarii:

gabriela spunea...

decolteu nu are :)
nu-mi place acest tip de silueta pt ca este prea inalta...picioarele ei sunt lungi, dar nu mi se par feminine, ci mai degraba nodurase
insa imbracamintea este ok

Laura spunea...

Am crezut ca e Kate Middleton.

adela sirghie spunea...

@Gabriela: pentru "just perfect" eu nu vreau sa pornesc de la ideea ca silueta trebuie sa fie perfecta, ci ma gandesc la gasirea unui un stil personal care sa avantajeze, sa fie relaxat si sic in acelasi timp.
La partea cu decolteul si eu am stat initial putin sa ma gandesc, deoarece ea nu are mai deloc piept (asa pare)si e incheiata doar la doi nasturei...poate ne da cineva neutru o mana de ajutor:)

adela sirghie spunea...

@Laura: si eu, din cauza buclelor ...

stilistele spunea...

imi place, e un look easy, dar in acelasi timp twisty :)
cred ca intreaga silueta s-ar fi schimbat daca purta tocuri: atunci cand dezvalui mai multa piele, e bine sa porti sandale sau pantofi fara toc...ea s-a pliat excelent pe ceea ce o avantajeaza. imi place mult..