joi, iunie 25

Menard Embellir


Firma japoneza de cosmetice de lux Menard a fost lansata astazi oficial de catre Elysee Concept, la restaurantul Maiko. Cu tehnici speciale de masaj, cu produse specifice pentru demachierea si curatarea tenului, gama Embellir a fost prezentata ca fiind varful de lance al firmei japoneze, care implineste anul acesta 50 de ani de existenta pe piata luxury cosmetics. Embellir este o combinatie unica de ingrediente active, printre care cipercile reishi, rosii si negre, ce ajuta tenul afectat de procesul de imbatranire si lupta impotriva razelor UV si a radicalilor liberi, considerati unii dintre cei mai mari inamici ai tenului. Nu spun mai multe din partea de PR, pentru ca azi am primit cadou o mini trusa de voiaj cu miniaturi Embellir, pe care am de gand sa o incerc curand curand, pentru ca vacanta mea incepe duminica aceasta si tine zece zile, timp in care voi proba aceste produse.

4 comentarii:

Zuzele spunea...

unde ai fost ca nu te-am vazut???? am fost si eu acolo si am primit cremutzele :) ce dragute sunt si normal ca le=am si incercat! fffffffffffffffff bune!! minunate!!!! vezi instantaneu schimbarea! iti lumineaza si catifeleaza pielea imediat! sunt foarte foarte tari! pacat ca n-o sa mi le pot cumpara niciodata :( am vazut ca sunt 3-4 sute de euro :((

adela sirghie spunea...

eu inca nu le-am incercat, dar sunt foarte curioasa daca sunt asa de minunate cum spui tu si cum spuneau si japonezele care le-au prezentat. Sper sa nu lase filtru gras pe piele ciupercile reishi, ngre si rosii... Eu te-am vazut, dar ai plecat repede, nu am avut timp sa ajung la tine din pacate.

Zuzele spunea...

eu am folosit crema aia demachianta, de spalat..ma rog..care lasa o piele incredibil de curata si luminoasa :) apoi serul si crema de noapte si dimineata am repetat procedeul, insa am folosit crema de zi.. nu sunt grase deloc..parca lasa un pic impresia asta, dar dispare in cateva minute. Am folosit si crema de masaj. ASta este intr-adevar grasa, si este si normal sa fie asa, dar daca tamponezi fata cu un prosop umed, asa cum facea japoneza...se rezolva :) sau, ma rog, nu stiu ce se face...poate trebuie sa te speli pe fata dupa aia..habar nu am. Dar mie imi plac foarte mult, din pacate :( apropo...ce piele superba avea japoneza :((((

adela sirghie spunea...

da, japoneza avea peste 45 de ani si avea un ten de piersicutza. Eu am mai incercat cosmetice facute de japonezi si am fost foarte incantata de rezultate. Am folosit mai demult gama pentru ten gras de la Shiseido si un stick pt zona T. Si cateva machiaje, mascara, fond de ten, fard de ochi, tot Shiseido. Acum am un autobronzant de fata si un fond de ten compact, cu SPF 30, special pentru vara, o sa scriu despre ele zilele acetea. Parca as incepe o campanie pentru cosmeticele japoneze!