joi, iunie 4

miss dior cherie l'eau


Miss Dior Cherie L'eau este cel de-al treilea parfum green pe care il postez la beauty news. Recunosc faptul ca le-am strans si grupat dupa culoare, pentru ca am impresia ca moda la parfumurile lansate special pentru vara acestui an, este verdele. Noul parfum de la Dior este creat de Francois Demachy, care a recunoscut din capul locului ca a creat un green floral care nu e deloc un parfum complicat. Mie mi s-a parut foarte frumos din partea lui ca a declarat asa ceva, in loc sa inventeze o frumoasa dar absurda poveste de PR, asa ca am simpatizat cu parfumul lui din prima clipa. E un parfum proaspat, luminos, transparent, simplu si atragator. Aromele sunt florale si gingase, portocala amara, gardenie, mosc alb, lemn uscat, putiiin caramel si patchouli, mai mult pierdute, care amintesc de faptul ca noul parfum e de fapt o reinterpretare light a lui Miss Dior Cherie, care la randul sau este varianta moderna a primului parfum semnat Dior in 1947, Miss Dior, care e originalul. Punct.

16 comentarii:

Zuzele spunea...

Imi place Miss Dior Cherie! De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, imi place tot de la Dior, dar nimic nu se compara cu Dior Addict, MY LOVE :)

adela sirghie spunea...

Addict e un parfum puternic, pe care nu il poate purta toata lumea, iti trebuie personalitate sa ti se potriveasca. Deci, felicitari!

Zuzele spunea...

:) am mai auzit chestia asta si asa mi s-a parut si mie la inceput..avea o prietena addict si nu-l suportam...bine ca ea isi dadea si foarte mult...dar apoi...dupa ce l-am incercat, m-am indragostit de el si imi place de vreo 3 ani..ceea ce este un record pentru ca nicioadta nu imi cumpar acelasi parfum de 2 ori :) mi se pare ca asta mi se potriveste cel mai bine si toti prietenii mei ma recunosc dupa parfum :)

adela sirghie spunea...

probabil ti se potriveste si angel.l-ai incercat?

Zuzele spunea...

daaaaaaaaaaa..imi place si angel :) si alien, varianta originala, dar si cea noua, varianta de vara ( in sticluta galbena- nu stiu cum se cheama exact..Summer edition..) ...gata, am gasit: Alien Sunessence Summer Edition.... dar nu intotdeauna..depinde de starea in care sunt.. am cunoscut la un moment dat un barbat care folosea angel (de la gel de dus si pana la parfum) si din cauza lui m-am indragostit si de angel :) ....in timp, am invatat sa iubesc un parfum..chiar daca initial nu imi place..incet. incet, ajung sa il indragesc si ti-am zis...nu stiu daca exista vreun parfum care sa nu-mi placa :) sunt nebuna, stiu :)

adela sirghie spunea...

eu nu am inteles niciodata un parfum, magie noir de la lancome, care a fost foarte multa vreme no 1 in topul vanzarilor. chiar mi-am propus sa intru in acest week-end intr-o parfumerie sa il mai incerc ink o data, poate mi se dezvaluie misterul lui. sa incerci flower bomb de la viktor&rolf, sunt curioasa ce impresie iti va lasa.

Anonim spunea...

l-am cautat, dar nu l-am gasit :( citisem la tine despre el si special am intrat zilele trecute, dar nu era..il mai caut :)
pai cred ca si eu am cateva parfumuri care imi plac sub nici o forma, daca stau bine sa ma gandesc.. uite..apropo de dior..au poison, ala verde ...pe pielea mea mea nu miroase bine, in schimb, am o prietena indragostita de el de multi ani..pe pielea ei miroase a ghiocei :) e ff dragut..

adela sirghie spunea...

flower bomb gasesti numai la aeroportul otopeni, din pacate. numai acolo l-am vazut. pana acum nu l-a adus nimeni in magazinele Romania. eu l-am luat din belgia, dar l-am vazut la mai toate parfumeriile din strainatate. sa incerci si wish de la chopard, mie imi place mult si acesta.

Anonim spunea...

stiu wish :) l-am avut acum cativa ani ...e ffff dragut

Anonim spunea...

stii ce mi-a mai placut mult de tot? dar nu mai exista in romania, din cate mi s-a spus pe la magazine..SUNFLOWER de la elizabeth arden

adela sirghie spunea...

si eu am avut wish, chiar doua sticlute, era dulceee ca vata de zahar. vanilat la maxim, ca l de la lolita l.

adela sirghie spunea...

am impresia ca nu mai importa nimeni arden in romania. sunt firme care nu au prea avut succes la noi in tara, cred ca arden este una dintre ele, si fara o sustinere serioasa, nimeni nu poate aduce un asemenea brand.

natty spunea...

wow acum vreau sa incerc si eu wish de la chopard daca ziceti ca seamana cu vata de zahar
si pentru ca top-ul parfumuri la mine este:
1. flowerbomb
2. LolitaLempicka - Le premier parfum
3. Angel (desi nu l-am cumparat niciodata pt ca e prea comun)
deci cred ca wish mi s-ar potrivi pe baza acestui top, nu?

adela sirghie spunea...

wish de la chopard e langa flowerbomb in topul meu!
nici eu nu am cumparat niciodata angel, din acelasi motiv!

Butterfly spunea...

Si mie imi place foarte mult Wish, de fapt eu cred ca sunt ca Zuzele, imi plac aproape toate parfumurile, totusi printre preferate este si Ultraviolet, Paco Rabanne, a...si Ange Ou Demon, Givenchy

Unknown spunea...

Eu am avut ocazia sa testez vreo saptamana, doua Miss Dior Cherie, nu mi-a placut deloc. Mai zicea cineva in comentarii ca ii placea Sunflowers de la Elizabeth Ardens, l-a primit sora mea cadou, ne-am dat fiecare cu cate un puf si nu ne-a placut. Zace saracul intr-un cosulet prin casa..

Mie imi plac ori cele florale, ori cele puternice.