luni, iunie 15

mix&play


pe masuta mea de toaleta stau asezate cuminti multe parfumuri. multe sticlute nu mai sunt pline nici pe jumatate. pe unele le-am iubit si le-am tradat, altele mi se par prea tari pentru aceasta perioada nebuna si calduroasa, iar de altele m-am plictisit, dar nu atat de tare incat sa le dau cadou. prin urmare pot sa amestec si sa experimentez cat de mult vreau. nu stiu ce parere au despre acest lucru marii maestri creatori de esente scumpe, dar ador sa amestec un parfum delicat de genul celui clasic si diafan de la vera wang cu unul calduros de vanilie de la anick goutal. asa ca daca si tu ai aceeasi problema, incearca sa creezi si sa amesteci, ia unul cuminte, floral sau acvatic si adauga putin piper roz, sau magnolie, iasomie sau scortisoara, important este sa fie una dintre esentele puternice preferate.

8 comentarii:

Zuzele spunea...

asa fac si eu si toata lumea imi zice ca sunt nebuna :) ca nu ma pot decide cu ce parfum sa ma dau si amestesc 2-3...cel mai bine ma simt cand plec de la sephora si sunt data cu 4-5 parfumuri :) cate un puf din fiecare preferat al meu si pe care nu il am acasa...mi-ar placea sa creeze cineva un parfum care sa miroasa in felul ala :) si, da! ai dreptate. mult mai bine miroase un parfum tare cu unul fresh...se pun in valoare unul pe celalalt...sau cel putin..mie imi place :) -zuza G

Zuzele spunea...

PS: ti-am spus ce mult te invidez pentru ca ai atat de multe parfumuri si cosmetice???? si...ce e cel mai important...pe multe dintre ele le primesti cadou :) tare norocoasa mai esti! :) cred ca ai mini sephora acasa ;))

Mihaela spunea...

Stai linistita ca nu esti singura nebuna .... si eu fac la fel :)) ba chiar amestec uneori parfumuri barbatesti cu unele dulci , florale de femei .... Se spune ca un om nu poate avea mai mult de 2-3 parfumuri preferate ... eu am o gramada , nu pot da un numar . Cea mai " tare " chestie care mi s-a intamplat a fost sa imi cada dulapul de cosmetice ... 7 parfumuri la numar sparte , toate foarte diferite intre ele . Am incuscrit un Light Blue cu Lolita , MontBlanc Presence D`une femme , L`eau par Kenzo , Bulgari ROse Essentiel , Chanel Chance , Miss Dior Cheri ... mai mult de 400 Ml risipiti dar casa mea nu a mirosit niciodata mai frumos si mai deosebit , pacat ca la un amestec putem folosii 2-3 parfumuri maxim . De incercat amestec intre Be Delicious dama cu Be Delicious barbati sau Zen de la Shiseido cu ceva dulce f inocent ..

adela sirghie spunea...

draga zuza G, eu chiar cred ca ar trebui sa amestecam parfumurile inte ele, in cautarea unei esente unice si teribile, care sa ne reprezinte personalitatea.

adela sirghie spunea...

uite, m-ai facut curioasa: am mers sa verific parfumurile. rezultatul m-a cam surprins si pe mine: am mai multe cumparate decat primite. dar din cauza ca in materie de parfumuri eu sunt foarte pretentioasa si imi plac multe din cele care nu sunt la noi in tara. ca beauty editor sunt o mare norocoasa, ca pot sa incerc foarte multe produse, sa le compar, dar vezi, nu sunt egoista, impartasesc pe blog cu toata lumea:)

adela sirghie spunea...

mihaela, eu nu cred deloc in expresiile consacrate de genul "se spune ca..." mi se par manipulari. cred ca trebuie uneori sa o iei impotriva trendului, ca sa iti afirmi originalitatea si personalitatea.

tatiana spunea...

Nu am incercat niciodata sa amestec aromele dar pate fi interesant. Cine stie ce mireasma iese, si creez un nou parfum?:)

adela sirghie spunea...

sa stii ca astept rezultatul... ce parfum ti-a iesit? ce ai amestecat?