marți, iunie 23

salerm lac de par


Cred ca nu am mai folosit lac de par sau fixativ de mai bine de 10 ani. Nici la petreceri simandicoase, nici la aniversari, la nunti, botezuri sau revelioane. Deloc. Si cand merg la un haircutting si ma coafez, am mare grija sa ii spun stilistului, chiar si de mai multe ori, sa nu cumva sa uite, din obisnuinta, ca nu vreau sa imi puna nimic pe par. Nici spuma, nici fixativ, nici vreo alta formula magica ce poate sa imi tina parul imbatzoshat. Parul moale, care cade simplu si se poate aranja natural, si prin care poti, foarte romantic, sa iti treci cu usurinta mana, fiindca e matasos, imi place mai mult decat orice coafura sofisticata din revistele de gen. In plus, simt ca ma sufoca mirosul tare de fixativ care ramane in urma unui coc maiastru realizat. Insa ieri la pranz am primit de la prietena mea Laura, un lac de par, de la firma spaniola Salerm. Te rog sa il incerci mi-a spus, nu ma refuza. Hmm... Afara se auzeau semne de ploaie, era umezeala, eu aveam o intalnire. Asa ca am luat tubul, care e usor de manevrat pentru ca e mic si are o fixare normala, deci nu m-a speriat foarte tare. Am pulverizat de la o distanta maricica, numai in fata, cu gandul sa fixez partea frontala, sa nu imi cada suvitele peste ochi daca merg prin ploaie. Si faptul ca scria pe el ca e rezistent la umezeala, nu a fost o gluma. Chiar a rezistat. De mirosit, miroase, dar destul de finutz. Ce mi-a placut este ca parul din fata si-a pastrat stralucirea, forma naturala, coafura nu mi s-a parut incarcata-daca nu torni mult o sa ai acelasi rezultat. Pot sa va spun ca o sa il mai folosesc. Nu in fiecare zi, pentru ca nu e nevoie sa exagerezi, dar am declarat ca de acum inainte nu ma mai sperie pe mine un pic de lac de par.

4 comentarii:

tatiana spunea...

Folosesc lac de par si imi place ca nu mi-l incarca deloc. Ramane suplu si cade la fel de greu pe umeri. O sa incerc si firma asta daca il recomnzi cu atata incredere:)

adela sirghie spunea...

salerm e o firma profesonala, recent aparuta. eu cred ca ramasesem cam in urma cu tehnologia lacurilor de par, pentru ca ocolesc constant produsele de coafat, asa ca m-am bucurat ca am incercat unul din generatia noua. si mi-a si placut.

Anonim spunea...

Adela,sampoane de la Salerm ai incercat?Mi-am comandat un sampon cu proteine si un balsam cu tripla actiune,deocamdata nu au sosit.sunt tare curioasa sa vad cat sunt de bune,diana bisinicu am vazut ca lauda produsele Salerm,sper sa fie ok.

adela sirghie spunea...

@Anonim: am folosit un sampon pentru par gras, insa nu mi-a placut. Dar sper ca tie sa ti se potriveasca si sa ne spui si parerea ta:)