miercuri, iunie 17

samponul uscat


Da, am incercat samponul uscat. Se agtita tubul bine, pulverizezi la radacina parului, apoi, dupa cateva minute stergi pudra alba care s-a depus. Este adevarat ca inghite sebumul pe loc, dar eu nu m-am putut impaca cu senzatia, pur si simplu nu ma simteam comfortabil. Puteam sa imi torn si tot tubul, cand simt ca parul meu e murdar, am nevoie de apa si sampon clasic, altfel nu merge. Oricum, pentru partea din spate a parului este foarte dificil, asa ca uit-o, trebuie sa iti aplice cineva produsul, mai bine iei in calcul din start ca poti folosi sampunul uscat doar pentru breton si partea din fata, pe care o poti controla. Este bun daca pleci in week-end si nu ai chef sau timp de shampooing a la carte. Stiu multe fete care se declara multumite de el, deci eu, in acest post, sunt oarecum impotriva trend-ului. Mie insa nu mi-a priit, am consumat tubul doar pentru ca l-am cumparat si nu vroiam sa expire nefolosit la mine in baie.

4 comentarii:

Zuzele spunea...

pentru mine nu ar functiona treaba asta in veci! cum sunt foarte obsedata cu spalatul parului, nu m-as putea obisnui never ever cu asa ceva! daca nu ma samponez de 2 ori plus balsam plus masca uneori si o clatire de 10 min, nu ma simt bine :) apropo...ca tot vorbeai de parul tau care era ars pe vremea cand te faceai blonda..chiar daca acum s-a regenerat, iti recomand cel mai bun tratament din lume-- cel putin pt mine functioneaza de minune. La Plafar (stiu, sunt obsedata de chestiile cat de cat naturale) se gaseste o Crema de Par (chiar asa se numeste) fara parabeni, parfum, colorant si etc..99% naturala...VIVANATURA se keama si contine petrol (da, stiu, miroase cam nasol dar este fffff buna) si mai multe extracte din plante.. se aplica pe parul uscat si se tine minim o ora (eu o tin vreo 3 ore cand am timp) si apoi se spala parul cu sampon si balsam! Ramane foarte stralucitor si moale si pare fff sanatos.. Ti-o recomand din suflet!

adela sirghie spunea...

draga mea Zuza, multumesc de sfat. samponul uscat mi-a fost recomandat de cateva fete care pareau foarte fericite cu el, dar la mine nu a functionat. Mai bine speli numai bretonul sau partea din fata si il usuci repede cu foehn-ul daca esti in criza mare mare de timp. Nu recomand asta nimanui, dar e mai bine decat sa folosesti sampon uscat.

Anonim spunea...

Poti incerca si Batiste Dry Shampoo care este cel mai apreciat sampon uscat. Este de origine engleza si are mai multe variante de miros. L-am gasit in sfarsit si in Romania si eu cu prietenele mele suntem foarte multumite.

adela sirghie spunea...

nu l-am incercat inca, trebuie sa imi adun ceva curaj inainte de a mai da banii pe sampon uscat, am impresia ca acest produs pur si simplu nu mi se potriveste!