marți, iunie 2

tulipe noir


Rosu, corai, roz aprins, portocaliu -sunt culorile must-have indicate pe unghii in aceasta vara. Dar am vazut ca deja toate fetele le poarta, deci din acest punct de vedere aceste culori au devenit comune , cel putin pentru aceasta perioada.
Asa ca iti propun sa fii altfel si sa incerci mani si pedi in tulipe noir. E un negru cu nuante mov, o culoare misterioasa si deloc cuminte. Timidele, tocilarele si cele care nu cred ca tulipe noir se poate purta vara, sa se abtina! Eu pledez pentru un look relaxat, o nuanta aurie data mai mult de autobronzant decat de soare, o mascara pentru gene cu mult volum si un gloss cu indice de protectie. Si mani+pedi perfecte in tulipe noir, se intelege. Dublu strat, cum altfel?

2 comentarii:

Zuzele spunea...

foarte misto culoarea!!! nici nu am vazut-o pana acum. de obicei folosesc rose poetic 025 (mani) sau avignon 043 (pedi) :) dar e foarte draguta si nuanta asta...o sa tin minte next time cand mai ajung la sephora..

adela sirghie spunea...

draga mea zuza, am vazut tulipe noir 084 pe unghiile unei fete si mi s-a parut foarte foarte frumoasa si mie. Am purtat si eu nuanta aceasta aproape un an, dar apoi m-au cucerit Moscou si Un peu, dar vad ca revin la ea. O gasesti la Peggy Sage sau la saloanele care folosesc Peggy Sage. Sephora are doar OPI, iar Douglas, Alessandro.