joi, iunie 4

versace versense


Ultimul parfum semnat de casa Versace este Versense si apartine familiei olfactive floral-lemnoase. Are un aer fresh si mediteranean, este senzual si glamouros, very Versace. Aromele sunt interesante, bergamota, mandarine verzi, narcise de apa, cardamon, iasomie, lemn de santal, cedru, mosc si maslin. Mie mi se pare ca este foarte potrivit pentru fetele tinere, iubitoare de clubbing dar si de seri -sau dimineti! romantice la malul marii.

6 comentarii:

Beauty Tested spunea...

Este unul dintre parfumurile mele preferate pentru vara, concurat doar de Dolce & Gabbana Light Blue, de care nu cred ca ma voi plictisi vreodata.

Sabina Dragomir spunea...

mie imi place mult Crystal Noir. acesta nu il stiu, o sa il testez. vreau sa te rog insa ceva. de unde cumpar creme si tot tacamul pt ten Dr hauschka la un pret mai micut? am citit ca si tu le recomanzi. nu imi mai permit acum cremele pe care le folosesc de 5 ani... mercic

adela sirghie spunea...

Dr Hauschka mi-am cumparat numai din strainatate, nu am dat niciodata comanda pe vreun site. Daca raman fara ulei, cand pleaca vreun cunoscut in strainatate, il rog sa imi aduca. Le gaseste in farmacii sau parafarmacii.

Sabina Dragomir spunea...

ce fel de ulei? nu prea cunosc produsele, imi poti recomanda ceva? tonic, masca, crema, demachiant si altceva ce ai mai incercat tu. pt un ten de 35 ani cu probleme razlete de acnee, ce a fost in tineretea lui n ten gras si acum a ajuns mixt mai mult spre normal :). am o ruda in USA, cred ca o rog sa imi trimita. mercic

adela sirghie spunea...

Te rog intra intai pe site la el si informeaza-te despre teoria lui. Apoi vorbim, are proceduri putin mai ...rasucite:)

Sabina Dragomir spunea...

O misiune de a vindeca umanitatea si Pamantul. Frumos! Astept nerabdatoare sfaturile tale :)