marți, noiembrie 15

Azi imi place...

...sparkly boots de la Asos, 65 lire-click AICI. Imi este greu sa ma imaginez purtand asa ceva altundeva decat la doua-trei petreceri in acest sezon(de exemplu cred ca sambata aceasta ar fi putut fi o ocazie, ma pregatesc de un party nebun-nebun), dar de placut imi plac foarte mult:)
Toc robust de 12, platforma de 2:)

5 comentarii:

Federova spunea...

:x

cosmeticstyle4u spunea...

Woooow....sunt absolut dementiali...pentru o petrecere. Clar!

Adelina Eneșca spunea...

Foarte dragute! Pentru o petrecere chiar sunt de efect.

Ina spunea...

Buna, adela. As avea nevoie de un sfat. Am primit cadou o pereche de cizme peste gehunchi, cu platforma de jumatate de cm si toc micut cam 6-7 cm (deci sunt destul de finute) si nu prea stiu cu ce sa le asortez ca sa nu arat vulgar:)). Poti sa-mi dai o idee te rog?? Multumesc frumos

adela sirghie spunea...

@Ina: eu nu recomand genul acesta de cizme decat fetelor slabe. Daca ai coapsele mai mari, vei accentua puternic aceasta parte a corpului si va parea destul de vulgar. Daca esti slaba ii poti purta cu fuste, pantaloni scurti, jeggins, dar fereste-te de "mulat din cap pana in picioare". Opteaza mai degtraba pentru haine mai lejere, croite simplu, clasic. In combinatie cu dulcele stil clasic, chiar si genul acesta de cizme se tempereaza.
xoxo!