marți, noiembrie 22

Azi imi place...



 Un paltonas din lana+casmir, perfect realizat-Sonia by Sonia Rykiel, girly like, in culoarea piersicilor coapte, de AICI.

10 comentarii:

Federova spunea...

Vai ce culoare si ce model, paltonasul viselor mele!! :))

The girl with green scarf spunea...

superb:x

Alexandra G. spunea...

sunt curioasa ce parere ai despre produsele de la joico :)

Adelina Eneșca spunea...

Chiar azi am admirat un palton care avea aceasta culoare al unei cliente. E minunat! M-am indragostit!

adela sirghie spunea...

AlexandraG: In acest moment folosesc un sampon pt volum de la Joico+balsam-imi plac foarte pentru ca am impresia ca dau mai multa stralucire parului meu. In ceea ce priveste tratamentele, imi este greu sa spun ce rezultate au, deoarece nu am nicio problema grava "de reparat". Eu le folosesc pentru ca netezesc frumos varfurile.
La sampon si balsam-se vede ca sunt scumpe, cu textura luxoasa.

Alexandra G. spunea...

Te intrebam pentru ca si eu am unele de la ei si la inceput nu mi-au placut deloc, dar cu timpl auu inceput sa se vada rezultatele... nu credeam cand mi se spunea ca sunt foarte bune :))

adela sirghie spunea...

Mie la inceput mi s-au parut ok, dar mult prea scumpe. Acum mi se par bune si scumpe. Pesemne ca o sa pot sa descriu produsele doar dupa ce le folosesc intensiv. Le tin sub observatie.

mariana spunea...

Adela,de multe ori ai postat in engleza,insa mie mi-a fost rusine sa spun ca nu inteleg pentruca noi am facut rusa si franceza ,limbi pe care le stapanesc bine,insa engleza imi este cam straina.
De cand cu ojele tale Alessandro,eu balesc rau dupa una si in disperare,am rugat pe un coleg doctor sa imi cumpere din Germania,si am poftit rau,la acel rosu tailandez,nr 77,insa cum doctorul este divortat,nu le are cu ojele si mi-a spus ca la nuanta 77 gaeste doar un griu inchis,Cum se spune in engleza "nuanta rosu Tailandez" sa ii scriu mesaj;oare este din colectia SPEZZIALE sau din aceea clasica?
Mor,daca nu imi ia de care ar trebui!!!!!!!!!!
Eu renunt la orice,mai putin la produse pentru par , la oje si la pensule.Te rog Adela,daca stii cum se spune rosu tailandez si eventual colectia,imi spui?Please!

mariana spunea...

Eu am folosit multe produse pentru par,insa niciuna nu mi s-a parut asa de buna pentru parul meu ca si JOICO

adela sirghie spunea...

@Mariana:pe ea scrie Art77-125, altceva nimic...rosu thailandez i-am spus eu, nu stiu ce denumire are exact pentru ca nu scrie niciun indiciu.