luni, martie 11

Beautynnews: nu testelor pe animale!


Consider ca 11 martie 2013 este o zi extrem de importanta in industria beauty. Incepand de astazi, intra in vigoare legea  care interzice testarea produselor cosmetice pe animale. Asadar, incepand de astazi, oricine doreste sa vanda noi produse cosmetice si ingrediente oriunde in Uniunea Europeana nu trebuie sa le teseze pe animale oriunde in lume.

The Body Shop si Cruelty Free International indeamna pe fiecare sa semneze petitia lor pentru stoparea testarii produselor cosmetice pe animale, ca parte din campania internationala pentru ca interdictia UE sa devina globala. Petitiile vor fi prezentate guvernelor din toata lumea pentru a demonstra sprijinul public pentru o interzicere la nivel mondial. 

Pentru a va face vocea auzita, semnati petitia in orice magazin The Body Shop sau vizitand  www.crueltyfreeinternational.org/telltheworld



3 comentarii:

Unknown spunea...

<3

Adina Amironesei spunea...

Ma bucur ca am gasit articolul tau, altfel nu aflam. Multumesc, am semnat! :)

adela sirghie spunea...

Pentru mine este o stire importanta caci trebuia sa spunem NU testelor pe animale de multa, multa vreme. Exista si alte modalitati de a testa cremele in laboratoare.