duminică, martie 24

Bucuresti.Ma numesc Bucuresti.Azi, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00, Camera cu Pisici alături de Free Pets vă invită la a treia ediţie CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfăşura la Dianei Patru (Piaţa Rosetti, str. Dianei nr. 4).

Cafeneaua cu Pisici îşi va deschide porţile pentru toţi iubitorii de pisici care doresc să adopte sau să sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment, vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra obiecte hand-made (donate de diverşi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele Camerei cu Pisici. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă.

Ca la fiecare ediţie, pisicuţele v-au pregătit o surpriză, de data aceasta fiind ajutate de George Roşu, unul dintre cei mai în vogă graficieni ai momentului care le-a dedicat cea mai „pisicească” lucrare a lui.

Pisici dornice de mângâiere, articole hand-made, prăjituri şi surprize… acesta este meniul cu care vă întâmpinăm la Dianei Patru - duminică, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00..

Fie ca ADOPȚI o pisica sau AJUȚI material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susținerea ta.
----------------------------
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociație pentru protecția animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puțin norocoase.
Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.

Niciun comentariu: