vineri, aprilie 5

Asa DA?

De curand, am asistat (online, desigur) la o mini-disputa Fashion&Beauty vs unii dintre cititorii sai-o gasiti AICI.  Cei de la Fashion&Beauty se arata foarte entuziasmati de modul in care s-a imbracat Halle Berry si chiar il recomanda pentru plimbarile cu familia:)
 Decat cu sclipici pe buric si cu tocuri de 10 cm(sau mai mult), gen asistenta Tv, mai bine asa. Aici sunt de aceeasi parere cu ei: mai bine asa. No comment. Insa intre tinuta cu sclipici si felul ciudat in care s-a camuflat Halle Berry sunt sute si chiar mii de alte moduri in care poti sa alegi hainele in care sa iti petreci un week-end linistit cu familia. Variante mai bune, desigur. Toate fara sclipici/tocuri/fuste scurte.
Voi ce parere aveti?

31 de comentarii:

Cristina Shopping Therapy spunea...

puloverul, geanta si ochelarii Da, Restul nu. Suntem pe plaja si nu stiam?

adela sirghie spunea...

Of, pantalonii harem nu imi plac deloc.

miki spunea...

Daca-mi dai voie, imi sustin si aici, la tine, aceeasi parere. As mai fi zis si de combinatia slapi-poseta care mi se pare total nefericita, insa nu voiam sa supar prea tare.
:*

Camelia Andrasescu spunea...

Are o alura total nefericita in aceasta tinuta...

Annamaria spunea...

It hurts my eyes.....Intr-adevar, decat sclipici pe buric...mai bine asa, clar....dar! as fi ales totusi o pereche de sandale fara toc, finute :(. Iar eu asociez pantalonii cu tur lasat cu....sclipiciul si pantofii cu toc de 10 cm....

Jade spunea...

E prea relaxata tinuta, exista alte metode de a fi atat comoda cat si prezentabila

Mihaela Pojogu spunea...

Eu am crezut ca e bolnava :|
Daca pantalonii, altii decat acestia, ar fi acoperit incaltamintea era si mai bine.

R. spunea...

Sunt perfect de acord cu tine Adela.
E sigur mai bine decat o tinuta pitzi dar in niciun caz nu merita ovatii... Inteleg ca Halle se plictiseste din cand in cand de atata glamour si vrea sa se ascunda pur si simplu in niste haine confortabile -si din pacate shapeless -dar nu as merge atat de departe incat sa spun ca este inspirata... doar pentru ca este Halle.

Mihaela spunea...

Pantalonii sunt horror.

Ana Maria spunea...

am inteles ca e insarcinata, poate e o scuza:)))

Bianca Roxana spunea...

Eu una nu as opta pentru aceasta varianta, chiar nu e stilul meu si cu siguranta nici al ei.

Laura spunea...

Eu nu inteleg de ce de fiecare data cand cineva vrea ca toata lumea sa fie de acord cu un outfit se da exemplu asistentelor tv. Adica , totusi pe strada nu sunt doar fete imbracate ca Halle Berry si fete care zici ca sunt asistente tv. Mi se pare ca asta cu "dar nu e mai bine decat cu sclipici, unghii false si par platinat" e aruncata asa , doar ca sa fii de acord cu cel care sustine o anumita tinuta/vedeta etc. IAr replica lor cu "grow up, girls", oh da, noroc cu voi ca asa nu ne mai dam noi cu sclipici in cap. E chestie de gust, sunt fete care sunt ca sorcovele la prima ora, impodobite mai tare ca pomul de Craciun sau mai vopsite pe fata decat ouale de Paste (ca tot vine) si sunt fete foarte normale si decente, unele dintre ele probabil trecand ca sterse pe langa cele din prima categorie. Logic ca trebuie sa ai ai o lipsa acuta de gust sa iti placa astfel de fete( asistente tv), insa sunt si persoane care agreeaza stilul lor. Legat de Halle Berry, nu prea imi plac slapii in combinatie cu geanta aia si nici pantalonii nu sunt genul meu, insa am vazut tinute mai dezastruoase la evenimente importante. Sunt de acord cu tine ca putea gasi o solutie intre outfit-ul ei si intre outfit-urile ieftine (nu ca pret) ale altora.
Btw, stiai ca H. Berry are 6 degete la picioare? :D

Directoare Web spunea...

Imi place ca sunt multe chestii aici deja facute de tine pe care eu nu trebuie sa le mai incerc :D mersi

adela sirghie spunea...

@Ana: sigur, este o scuza. Poate cea mai buna din lume. Pur si simplu nu mai suporti alte haine.
Insa Halle poate sa se imbrace cum vrea, eu nu vreau sa o critic(fie ca este, fie ca nu este insarcinata). La urma urmei, e treaba ei.

Eu nu as fi pus insa tinuta ei la Asa DA. Niciodata nu o sa invat vreo femeie sa poarte pantaloni care sa ii faca picioarele scurte. Nu pot.

adela sirghie spunea...

@Laura: nu, nu stiam ca are sase degete la picioare. Cand am citit ce ai scris, m-am gandit repede ce as face in locul ei. Nu cred ca as putea purta relaxata slapi.

Laura spunea...

Daa, nici eu nu cred ca as purta, adica cred ca as fi tare crispata. Sunt si exceptii, Karolina Kurkova nu are buric, de fapt are , dar este mai ciudat si defileaza fara jena in costum de baie. Bine, la cum arata nici nu mai conteaza :)

adela sirghie spunea...

Pana la urma, toate comentariile primite spun acelasi lucru: e ceva vizibil in neregula...

Annamaria spunea...

Halle Berry nu are 6 degete la picioare....

http://www.wikifeet.com/Halle_Berry

Corina spunea...

E insarcinata insa hainele astea chiar nu sunt frumoase. Eu una nu sunt fan decat la plaja al slapilor. Mie imi place Halle foarte mult asa ca oricum ar fi imbracata sunt fan. Am vazut si cateva poze cu Natalie Portman imbracata cam in acelasi gen.
Apropo de degetele ei si eu stiam ca are tot 6, am citit pe un site parca, dar poate avea si 10, tot o idolatrizez. E una din preferatele mele.

Anonim spunea...

Nu imi place tinuta, insa detest cum au punctat cei de pe site, mi separ foarte irascibili in comentarii. Imi place insa tunsoarea ei foarte mult. Cred ca e foarte usor de intretinut si ei ii sta si bine.Ana

adela sirghie spunea...

Da, imi place Halle si imi place si Fashion&Beauty(i-am urmarit de la inceput), insa tinuta discutata aici nu poate fi incadrata, din punctul meu de vedere, la Asa Da.

Ela Iliesi spunea...

Pe mine ma scuzati dar chiar nu mi se pare nimic de discutat. Adela nu te supara, te urmaresc cu drag, dar postul acesta mi-aduce aminte de revistele de can can

adela sirghie spunea...

@Ela: sa stii ca mie imi pare foarte bine ca ai scris. Eu am luat poza de pe Fashion&Beauty si nu am pornit de la ideea ca eu am dreptate.Am pornit de la ideea ca Halle este sfatuita de stilisti...

Orjen spunea...

Eu cred ca daca sotul ei (de fapt, nu stiu daca sunt casatoriti) ar fi fost imbracat in aceeasi maniera, cu ceva foarte lejer, stil boho-chic, asa cum a incercat ea, imaginea nu ar fi frapat atat de mult. In schimb, asocierea dintre stilul lui cuminte si tinuta ei dezlanata este prea contrastanta. Aici consider ca s-a gresit cel mai mult.

Lidia spunea...

Hmmm...nu pot sa ma abtin sa nu comentez. Tinuta nu este cea mai fericita, iar faptul ca Halle Berry este o persoana publica duce automat la critici de acest gen, care sincer pe mine ma dezgusta,insa am inteles ca aceasta este lumea in care traim. Asa ca ne place sau nu, uneori trebuie sa dam dovada de ''exemplu'' si sa ne ingradim libertatea, doar pentru ca exista anumite ''reguli'' in societate. Cand am citit comentariul cu buricul nu stiu cui, m-am enervat subit. Exista oameni cu malformatii fizice grave carora nu le este rusine sa iasa din casa si nu isi acopera corpul (in unele cazuri nici nu este posibil asa ceva).Eu apreciez oamenii care au curajul sa iasa in lume si sa se simta bina in pielea lor..exact asa cum sunt ei...adica de ce sa-si ascunda defectele doar pentru ca ne lezeaza noua ochii?! Poate sa aiba si 30 de degete ca tot nu ma deranjeaza cu nimic. Nu spun acum sa iesim toti in pielea goala pe strada, murdari si neingrijiti, dar cred ca uneori se exagereaza cu tendinta asta spre perfectiune. Inteleg totusi ca este un blog de fashion.....

adela sirghie spunea...

@Lidia: totusi sa revenim la discutia despre fashion. De ce mai platesc vedetele experti si stilisti si case de moda? De ce citim bloguri de moda? De ce cumparam haine dupa criteriul "imi vin bine si merita sa cumpar/nu imi vin bine si nu merita sa imi cumpar"?
De ce mai avem oglinzi in cabinele de proba? De ce mai avem chiar cabine de proba in magazine?

adela sirghie spunea...

Nu as vrea sa fiu inteleasa gresit: e vorba despre ce poate face moda pentru noi, pentru ce platim noile colectii, pentru ce apelam la sfaturile stilistilor.

Lidia spunea...

Vedetele platesc experti/stilisti pentru ca si ele traiesc tot in aceasta lume:) Daca nu ar exista oameni care sa disece totul atat de drastic, poate ca nu ar face-o. Sau pur si simplu poate unele vedete vor sa arate f bine pentru ele insele..Nu asta este deranjant...barfa este. Si poate nici barfa in sine...ci modul in care o facem, motivele pt care o facem.
Eu nu am dorit sa o fac pe lupul moralist, ci doar mi-am expus o parere, deranjata fiind - chiar poate prea mult spus- nu de postarea articolului, ci mai cu seama de modul in care reactionam la lucuri de acest gen.


adela sirghie spunea...

Vedetele impun aceste standarde, nu noi, oamenii obisnuiti. Ele apar perfecte si stralucitoare, fotosopate pana cand devin zane, nu fiinte pamantene. Ele dau tonul.

Anca spunea...

Ele dau tonul fiindca asa se cere. Daca x-leasca sa se lanseze in show biz, fie in Ro fie in Sua, si nu arata intr-un anumit fel, n-o baga nimeni in seama. Pentru ca asta se cere. Fara cerere nu exista oferta. In al doilea rand femeia asta nu era pe covorul rosu, nu era la un eveniment, probabil cu pantalonii aia si in flip flops s-a simtit ea comod. Nu vad de ce sare lumea asa, probabil tu si cele ce ati comentat, aratati mereu grozav :) pana la urma ea e cine e indiferent ca dat sau nu chics cu o tinuta, noi si sa ne imbracam de 100 x mai bine ramanem anonime.

adela sirghie spunea...

Da, Anca, pe cuvantul meu de pionier: eu si cititoarele mele aratam mereu grozav si suntem mai mult ca perfecte si te anuntam ca si de acum incolo vom ramane la fel!
Adica mai mult ca perfecte:)