luni, aprilie 22

Giveaway OPI EUROCENTRALE&ADELA SIRGHIE-concurs inchis


 In acest mod m-am gandit eu ca ar fi frumos sa sarbatoresc astazi, 22 aprilie, cei patru ani ai blogului meu: cu un giveaway Opi Eurocentrale pentru minunatele mele cititoare.
Incepe chiar acum la ora ZERO si se incheie la ora 24. Va invit cu mare drag sa va inscrieti la comentarii, unica mea conditie fiind... sa imi cititi blogul. Voi alege 12 castigatoare, va rog sa nu uitati sa imi spuneti care este preferata voastra. Nuanta lacului va fi aleasa de mine, aleatoriu, dar este important sa mentionati care este culoarea Opi Eurocentrale indragita de voi si sa imi spuneti si de ce:)
Astept inscrierile voastre!

158 de comentarii:

iri spunea...

frumos giveaway :x mie cel mai mult imi place "you're such a budapest". e ft frumoasa culoarea pt primavara si mi se pare si ft versatila: cred ca merge in multe combinatii :D

Ralu spunea...

Adela postez de pe telefon si nu vad exact cum se numeste prima nuanta de sus. Aceea este preferata mea. Imi doresc f tare o oja OPI-sunt in perioada in care imi colorez unghiile in toate culorile posibile. Pana acum numai lac am folosit.

Ralu spunea...

La multi ani Adela pentru blog.Te citesc cam de 3 ani.Multi,multi ani inainte.

Popa Monica spunea...

:) Ador denumirile OPI, sunt foarte creative. Preferatabmea e polka.com, imi aduce putin aminte de o galaxie. Nice giveaway.

Julie spunea...

Culoarea mea preferata din colectia Euro Centrale ar fi My Paprika Is Hotter Than Yours!. In general imi place sa diversific ojele pe care le am dar OPI mereu reusesc sa ma atraga catre nuantele lor rosii/ portocalii/corai oricate as avea, tot imi doresc mai multe, cat mai multe, iar postarea ta cu MPIHTY m-a facut sa-mi doresc si mai mult oja. :D

Alina Canura - Anghel spunea...

La multi ani, blogule draga!
Eu te citesc cam de vreun an si jumatate, de cand te-am descoperit si-mi place naturaletea cu care povestesti, de fiecare data cand citesc o postare (fiecare postare, caci te am in blogroll si automat intru cand vad actualizarea) ma simt de parca am iesit cu o prietena la cafea si-mi povesteste ce si cum :)
Nuanta mea preferata este My Paprika is hotter than yours, cu greu m-am decis asupra ei :D

Cosmina Spiridon spunea...

vaaaaaaaai, ce fain! sora mea are multe oje opi castigate de la tine ! :* imi place mult polka.com ....
te citesc de cel putin 2 ani. :) te pup. iti multumesc pentru sansa

Andrea Chitic spunea...

La multi ani pentru blog! Si felicitari pentru el! Il citesc cu mare drag si-ti admir munca pe care o duci pentru pisicute, fiind si eu a cat person. Cel mai mult din aceasta colectie imi place nuanta Vant to bite my neck, deoarece imi place movul si ma incanta si mai mult faptul ca e inspirat de tara noastra. E un mov placut, bland, cald. Mi-a placut de prima data cand l-am vazut, pe atunci nestiind inca din ce colectie face parte. Keep up the good work!

Katyna spunea...

Nici nu ma gandesc sa nu particip si anul acesta la concursul tau! Spun "si anul acesta" fiindca in 2012 ai avut un concurs la fel de frumos, colectia era OPI Holland.

In orice caz, la multi ani blogului tau, sper sa ne "revedem" si anul viitor, cu sau fara concurs! :P

Cat despre nuanta care-mi place cel mai mult din aceasta colectie, in mod sigur este cea lila, adica You're Such A Budapest!

Emma23 spunea...

Buna !
La multi ani si la cat mai multe postari frumoase si interesante !
Oja mea preferata din aceasta colectie este "Polka.com". Glitter-ul este superb si se potriveste ca top coat de minune peste multe oje.
Pupici ! :*

Raluca L.C. spunea...

La Multi Ani blogului!!!
Cand au trecut cei 4 ani nu-mi dau seama. Cam in urma cu 3 ani te-am descoperit eu. Ai fost primul blog pe care l-am citit si, astfel am luat contact cu aceasta lume virtuala de care am ajuns sa fiu dependenta.

Felicitari si la cat mai multa inspiratie si articole frumoase cum ne-ai obisnuit!

Nuantele acestei colectii sunt foarte frumoase, insa mie mi-a atras atentia nuanta My Paprika Is Hotter Than Yours!

Kaiyo Aino spunea...

La multi ani blogului! Preferata mea e Polka.com pentru ca aduce ceva interesant si primvaratic!

Anca spunea...

La multi ani pentru blog...4 ani este o realizare mare, eu sunt la cei 3 luni de blogging si nici nu stiu cum trece timupul. Este o realizare mare sa te mentii si sa te tii de blog cum ai facut tu felicitari.
Vai oje Opi, trebuie sa zic ca nu am nici una, dar as vre asa de multe :)) mi-a placut foarte mult colectia asta cand a aparut si preferata mea este Polka.com deoarece in ultima vreme sunt innebunita de ojele cu sclipici.

Alexandra Vulpe spunea...

Inca un giveaway minunat :). Sper sa ne incanti cat mai multi anisori cu postarile de pe blog. Revenind la subiect, culoare preferata este OPI...Eurso Euro deoarece este nuanta perfecta de albastru care ma duce cu gandul la noptile tarzii de vara!

Veronica Picioroaga spunea...

Hei Adela!
La multi ani si multa inspiratie si pe viitor! Deja stii ca iti citesc blogul si sper sa continui sa ne delectezi cu postari frumoase , interesante si inedite si pe viitor!
Daca ar fi sa aleg o nuanta. Aceea ar fi My paprika is hotter than yours. Ptr ca efectiv m- a cucerit. In articolul in care ne- ai prezentat- o ...dar recunosc ca la fel de mult mi- ar placea si Can' t find my chechbook ptr ca ...sunt in dispozitia asta colorata momentan :-))
Happy b'day to you ! < 3

Paula spunea...

La multi ani pntru cei 4 ani de blogging. Ma gandeam de cat timp te ,,citesc" si mi-am amintit de iarna lui 2010, cand scriai de vacanta din Brugge, asa mi-am dat seama ca te-am descoperit cu cateva luni inainte.
Preferata mea este Polka.com, deja m-am gandit la o groaza de combinatii pentru a o purta.

InsaneGoddess spunea...

Preferata mea este OY-Another Polish Joke!, pentru cred ca unghiilor mele le-ar sta foarte bine aurii, mai ales daca ma voi bronza si imi doresc de ceva timp un auriu frumos, dar nu gasesc :D
Blog-ul tau a fost primul blog de beauty pe care l-am urmarit... La multi multi ani minunati!

Irina spunea...

Felicitari pentru 4 ani minunati de blogging. Te urmaresc de mult timp si citesc postarile tale cu acelasi entuziasm ca la inceput, asa ca vreu sa te felicit pentru continutul informativ, accesibil si mereu de calitate.
Am o mare slabiciune pentru oje, si aceasta colectie de la OPI nu face exceptie, insa 2 culori mi-au atras atentia in mod deosebit, si pur si simplu nu pot sa ma decid asupra uneia. Imi place mult polka.com pentru combinatia interesanta de glitter, si pentru ca albastrul este culoarea mea preferata, OPI...Eurso Euro mi-a furat de asemenea inima.

Ela's Dreams spunea...

La Multi ani Blogului!!! cred ca momentan din aceasta colectie ma atrage Eurso Euro ador nuantele de albastru :)

saby spunea...

Felicitari pentru blog! Este o mare realizare, iar blog-ul tau are intotdeauna articole foarte folositoare.
Oja mea preferata este Polka.com deoarece combina culorile mele preferate.

Allesandra spunea...

La multi ani si cat mai multe postari ! Culoarea mea preferata din aceasta colectie este Euroso Euro!De ce ?Pentru ca iubesc ojele albastre iar o nuanta asemanatoare nu am in colectia mea ! :)

Camelia Andrasescu spunea...

La multi, multi ani frumosi in continuare! Pentru mine esti un reper de stil in aceasta lume virtuala si ma bucur de fiecare data sa te citesc.
Mie imi place nuanta Can't Find my Czechbook, nu as putea sa-ti explic exact de ce, asta simt acum ca ma atrage...
Multumim ca te gandesti mereu la noi!

Unknown spunea...

Always reading :)
Happy Anniversary!
Trece timpul tare repede, nu?
apropo de colectie, m-am bucurat tare mult cand am vazut ca marile capitale au fost inspiratia. mi-aduce aminte de dorul de Budapesta, Viena si asa mai departe.
Asa ca "You're such a Budapest!" ar fi perfecta pentru mine.

Zen-Bijoux spunea...

La multi ani blogului! Profit acum de ocazie sa te felicit pt ca foarte rar comentez pe bloguri...ce imi place cel mai mult cand te citesc este ca intotdeauna simt ca am parte de o parere sincera si nu de reclame. Te rog sa ramai mereu sincera cu noi! :) Din pacate multe bloguri au luat-o in directia asta, cel putin asa imi dau mie impresia. Mai imi place si ca am aflat de aici de marci de produse de care nu prea se aude peste tot si nu sunt atat de comune.
Nuantele Opi sunt frumoase toate. Preferata mea este You're such a Budapest.

Zen-Bijoux spunea...

La multi ani blogului! Profit acum de ocazie sa te felicit pt ca foarte rar comentez pe bloguri...ce imi place cel mai mult cand te citesc este ca intotdeauna simt ca am parte de o parere sincera si nu de reclame. Te rog sa ramai mereu sincera cu noi! :) Din pacate multe bloguri au luat-o in directia asta, cel putin asa imi dau mie impresia. Mai imi place si ca am aflat de aici de marci de produse de care nu prea se aude peste tot si nu sunt atat de comune.
Nuantele Opi sunt frumoase toate. Preferata mea este You're such a Budapest.

Anonim spunea...

La multi ani! Imi place enorm 'Can't find my Czech-book'.

andra katerina spunea...

La multi ani anisori!!!
Mie cel mai mult imi place OPI Polka.com <3

Unknown spunea...

La multi ani, blogulet! Culoarea mea preferata e My Paprika pt ca e vesela si jucausa ca un copil de 4 anisori

Unknown spunea...

La multi ani si multi ani inainte de blogging.Imi place la nebunie din noua colectie Opi nuanta Can't find my Czechbook:X Eu vreau sa iti urez mult succes in continuare in ceea ce faci, sa continui sa vorbesti din suflet pentru ca imi ajungi mereu la inima, dar si sa faci ceea ce iti place bineinteles.

Stefania Petcu spunea...

Buna!
La Multi Ani frumosi si plini de postari:) nu -i usor ca un blog sa reziste atat de mult, e nevoie de mult timp, dedicare si inspiratie:)Multumim ca ne esti alaturi si sa fii si de acum inainte multi ani!
Sunt atatea nuante frumoase ca nici nu stiu pe care sa o aleg, si totusi o aleg pe My Paprika is hotter than yours:)mi se pare o culoare vie, plina de energie potrivita pentru primavara si vara, imi place sa port culori indraznete:)

Unknown spunea...

La multi ani si multi inainte, sa ne tot incanti cu cat mai multe articole bune. Din noua colectie OPI m-am indragostit de nuanta Can't find my Czechbook:x.

Unknown spunea...

La multi ani, BeautynewsbyAS! Astazi este si ziua Pamantului si tot astazi se implinesc 3 ani de cand te-am descoperit:) Nuanta mea preferata este "My vampire is buff", este genul de culoare pe care as purta-o mereu insa nici Polka.com nu ma lasa indiferenta :)

Enchanted Ana spunea...

La multi aaaani!
Nuanta mea preferata este You're such a Budapest!Este perfecta pentru primavara si mai are rost sa spun ca e superba?

Unknown spunea...

Frumoase premii, foarte potrivite pentru aniversarea blogului. Nuanta mea preferata este''Vant to bite my neck'',movul este culoarea mea preferata:))si din cate am citit, cred ca si pe blogul tau, este inspirata de tara noastra, deci este cu atat mai tentanta.

Anonim spunea...

La mult ani tie si blogului tau, Adela!
eu ador polka, cred ca mi ar invseseli zilele si m ar scoate din "butoi" numai cat m as uita la unghiile pictate cu ea! multumesc pentru give away si pentru tot ce faci! Larisa

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

La multi, multi ani blogului tau! Iti doresc sa scrii cu aceeasi placere inca 40 de ani de acum incolo.
Eu visez la OY-Another Polish Joke! inca de cand am vazut prima oara aceasta colectie. Este o nuanta care ma atrage si cred ca va fi perfect de purtat sub razele puternice ale soarelui de vara.

Anonim spunea...

La multi ani draga Adela!
Nuanta mea preferata este My Paprika is Hotter Than Yours - mi se pare nuanta perfecta de rosu, care arata bine si pe unghii lungi, si pe unghii scurte, si pentru tinute casual, dar si elegante.

Ada spunea...

La multi ani si la cat mai multe postari! Te urmaresc cu drag aproximativ 2 ani si imi face mare placere :)
Din gama Eurocentrale imi place foarte mult Polka.com, incat da impresia ca am intregul univers in mainile mele :)

Fab Closet spunea...

La multi ani tie si blogului tau !

In urma cu vreo 2 ani cautam informatii despre sauna faciala,la fel ca si tine,sufeream de o raceala crunta in vremea aceea.Am sorbit fiecare cuvant,incantata ca am obtinut in sfarsit informatiile cautate.
Atunci a fost prima data cand am ajuns pe blogul tau si tot de atunci te si citesc cu interes.
Am mai participat si la ultimul giveaway OPI organizat de tine.Din pacate nu am castigat,mi s-a confirmat inca o data ca nu sunt atat de norocoasa pe cat mi-as dori.
Azi dimineata,sorbind din cafea,m-a atras titlul ultimei postari si mi-am zis sa imi incerc inca o data norocul :)

Nuanta mea preferata este "Hands of my Kielbasa" ,deoarece consider ca m-ar reprezenta cel mai bine.

Te salut!

carmen elena spunea...

I saw you say Warsaw - nuanta de albastru inchis mi se pare super super frumoasa si potrivita mie :)! De aproximativ 2 ani te citesc cu drag si spor(smilingelf@gmail.com), ca sa fiu sigura ca nu ratez ce scrii m-am si abonat.
Ma bucur ca impartasesti cu noi imagini, ganduri si intamplari frumoase si nu numai.

Mia spunea...

Cel mai mult imi place polka.com pentru ca ma duce cu gandul la confetii, si daca stau sa ma gandesc in ultimul timp cred ca am cumparat doar oje de acest gen :)

Alexandra D. spunea...

In primul rand la multi ani!!! Eu te urmaresc de mult , din umbra pentru ca nu sunt genul de persoana care comenteaza foarte mult :) Imi place foarte tare modul in care scrii si abordarea sincera. Premiil sunt tare dragute, toate nuantele sunt absolut delicioase este foarte greu sa alegi una singura dar as alege totusi My Paprika is Hotter Than Yours pentru ca mi se pare super potrivita pentru primavara mai ales ca eu o nuanta puternica si totusi feminina.

Unknown spunea...

In primul rand ii urez la multi, multi ani blogului tau! Giveaway-ul aste superb, la fel ca si celelalte giveaway-uri organizate de tine. Nuanta mea preferata este Suzys Hungary AGAIN deoarece este o nuanta calda, feminina.

Veronica Soare spunea...

La multi ani blogului tau si... iubitului meu. :-)
Te-am descoperit acum doi ani si te-am admirat in tacere, abia acum ceva vreme am devenit mai... "vocala".

Preferata mea e My Paprika is Hotter than Yours... pur si simplu e o nuanta minunata pentru zilele calduroase ce vin.
E-adevarat ca imi place si polka.dom, ma gandesc la o petrecere undeva-ntr-o gradina de vara, dansand polka mea favorita.
La fel de adevarat e ca am deja A Woman's Prague-ative, pe care a scris Veronica de indata ce am zarit-o. :-)

La multi si frumosi ani!
Veronica

blueroses spunea...

La multi ani si happy blogging! 4 ani - e deja major blogul tau :)
Superbe ojele OPI si cu nume geniale, ca de obicei. Mie imi place "Hands Off my Kielbasa"
Multumim pentru cadouri si aniversare placuta!

Unknown spunea...

polka imi place enorm
la multi ani blogului tau..te citesc cu mare drag pentru ca mereu aflu noutati

Andra spunea...

La multe, multe postari inainte!

Mie, cel mai mult imi place Polka.com fiindca e vesela si foarte colorata, si de regula prefer nuante care sa imi aduca un zambet pe fata atunci cand imi privesc unghiile. Mi se pare un mod frumos de ati insenina ziua.

Te pup,


Andra.

Unknown spunea...

Imi place Eurso Euro, este foarte interesanta.

Unknown spunea...

La multi ani, Imi place Eurso Euro, e foarte interesanta.

v_tina spunea...

LA MULTI ANI!!!
Preferata mea este Polka.com pentru ca e sclipitoare exact cum fiecare dintre noi vrea sa fie! <3 Seamana cu artificiile.

Monis spunea...

La multi ani blogului si scriitoarei.
Imi place cea albastru navy I saw, U saw, We saw, Warsaw, am niste pantofi cu care ar merge :)

v_tina spunea...

LA MULTI ANI!
Preferata mea este Polka.com pentru ca este sclipitoare exact cum vrem si noi sa fim! Seamana cu artificiile!

Ioana_Alinta spunea...

Buna! Multi ani inainte pt blog!
Imi plac foarte mult toate nuantele colectiei OPI Euro Centrale,dar cea care ma reprezinta este Suzi’s Hungary Again,o nuanta foarte draguta si feminina,pe care as purta-o in sezonul cald.
Multumim pt acest minunat givaway!

Stillontrend spunea...

La multi ani si la cat mai multe postari!Preferata mea este My Vampire is Buff.Ma duce cu gandul la o inghetata cremoasa de vanilie.

Beauty and others spunea...

La multi ani bloguletului!
Mie imi place nuanta "Can't Find My Czechbook" deoarece imi aduce aminte de vara, plaja, soare, nisip, bronz, este o nuanta placuta potrivita pentru zilele de primavara/vara.

!ralu spunea...

ne place :D
Polka.com si you're such a budapest sunt preferatele mele
La multi ani!

!ralu spunea...

La multi ani! :D
Preferatele mele sunt polka.com si you're such a budapest

Irina spunea...

La multi ani!
Te-am descoperit prin intermediul dulapiorului tau si de atunci te urmaresc constant.
Nu am avut niciodata o oja OPI numai a mea :)
My paprika is hotter than yours imi face cu ochiul .

vios77ro spunea...

toata colectia e minunata ca toate colectiile de la OPI, dar preferata mea este My Paprika Is Hotter Than Yours pentru ca mi se potriveste ca o manusa . La multi ani

Adelina Eneșca spunea...

La multi ani blogului si la multi ani si tie, pentru ca tu esti cea care ii da viata! Particip cu drag la acest concurs desi mi-a fost greu sa imi aleg o preferata. Mi-au placut toate nuantele care deriva de la culoarea rosie insa am ales Hands Off My Kielbasa!. E o nuanta tare calda de piersica si se potriveste cu starea mea de spirit de acum :) Multumesc!

loredana spunea...

ne surprinzi mereu placut cu aceste giveaway-uri OPI.
Din colectia eurocentrale preferata mea este polka.com - in ultima perioada lacurile sclipicoase m-au atras mai mult. Mi se pare o explozie de culoare in sticluta :)

cris spunea...

La multi ani blogului tau!
Nuanta mea preferata e Polka.com :)

Anonim spunea...

La multi ani! Favorita mea este My Paprika Is Hotter Than Yours!

Dorina spunea...

LA multi ani frumosi blogului tau!
Il citesc de vreo doi ani cred, desi nu comentez prea des :)
Imi place ca ai postari scurte, la obiect, dar foarte informative :)
Nuanta mea preferata e You're such a Budapest! petru ca ador pastelurile, mi se pare extrem de feminina si nu am niciuna asemanatoare in colectie.
Multumim pentru giveaway!

deea21 spunea...

multumim pentru acest giveaway LA MULTI ANI blogului la multe postarii culoarea mea preferata este Can't Find My Czechbook ma duce cu gandul la primavara la vara zilele insorite culoarea cerului pe care o ador

Pisik spunea...

Multumim pt giveaway si la multi ani blogului. Te citesc mereu si-mi plac postarile tale.
Mi-as dori nuanta Polka.com, pentru ca nu am nimic asemanator de la OPI. Oricum nu am mai luat nicio oja de la ei de ceva timp.
Te-am nominalizat pentru un tag pe blogul meu daca vrei sa participi: http://pisikinails.blogspot.co.uk/2013/04/tag-versatile-blogger-award.html

Pisik

Unknown spunea...

Culoarea preferata: Hands Off My Kielbasa! deoarece s-ar potrivi perfect pe unghiile mele, plus ca indragesc foarte mult aceasta culoare.

alex_and_ra spunea...

Draga Adela, la multi ani tie si blogului tau frumos. Felicitari si multumiri pentru articole. Ma bucur de fiecare data cand vad ca ai scris ceva nou si imi place foarte mult ce gasesc cand vin la tine in vizita. La cat mai multe postari si cititori fideli!

Obisnuiesti sa-ti rasplatesti cititoarele, pe langa articole, cu lucruri minunate, ca si ojele OPI. Preferata mea din colectie cred ca e My Paprika is Hotter than Yours, dar alegerea e foarte dificila. Tu ce iti doresti la aniversarea blogului tau? :)

Ingrid spunea...

La multi ani!! La cat mai multe postari, sa ne inseninezi zilele in continuare. :)

Cel mai mult imi place "Vant to bite my neck". Mi se pare o culoare foarte draguta. Se spune ca negru merge la orice. Aceasta culoare este un fel de "negru colorat": atunci cand iti doresti o oja inchisa la culoare, dar nu vrei sa fie chiar neagra. Poti sa o porti la aproape orice. Este mai potrivita pentru toamna ce-i drept, dar mie imi place. :)

Libelula84 spunea...

La multi ani! Multe postari frumoase si de acum incolo! Eu sunt abonata la blogul tau, primesc noutatile pe mail. Oja mea preferata din colectia Euro Centrale este polka.com pentru ca ma duce cu gandul la vacanta, la o vara fara griji.

Libelula84 spunea...

La multi ani! Multe postari frumoase si de acum incolo! Eu sunt abonata la postarile tale prin e-mail. Imi place mult polka.com pentru ca ma duce cu gandul la vara, la vacanta si la concediu.

R3musak3 spunea...

LA MULTI ANI! Iti doresc la cat mai multi fani si ani de activitate! Felicitari pentru blogul superb si pentru treaba minunata pe care o faci!

Iar in ceea ce priveste oja mea preferata, aceasta este: "you're such a budapest" pentru ca mov este culoarea care imi place cel mai mult, iar acest lila este superb si foarte primavaratic.

Libelula spunea...

La multi ani si multe felicitari pentru blog! Imi place mult stilul elegant si discret al postarilor tale! Dintre ojele OPI Euro Centrale, cel mai mult imi place My Paprika is hotter than yours. Nu pot scapa de atractia fata de corai/rosu oricat as incerca. Si da, postarea ta despre My paprika..a contribuit la alegere ;)

Orjen spunea...

Multi ani frumosi inainte, draga mea! Fara ezitare as alege nuanta polka.com din colectia asta, celelalte nu imi spun mare lucru.

AndreeaCostache spunea...

imi place Suzi;s Hungary again..La multi ani, plini de evenimente si momente frumoase, pe placul inimii tale!! (si pe gustul ochilor nostri :P )

Très Chic spunea...

Sunt prea frumoase ca sa am o preferata :)Totusi, daca m-ar obliga cineva sa aleg, as zice ca A Woman's Prague-ative este deosebita, neavand nimic asemanator in colectia mea. Tonurile de auriu/cupru sunt perfecte pentru vara si se potrivesc de minune cu un machiaj sun-kissed.
La multi ani ptr blog si la cat mai multe postari si de acum inainte!

Roda spunea...

La multi ani pentru blog!
Preferata mea din colectia Euro Centrale este My Paprika is Hotter than yours, pentru ca iubesc rosul si derivatele :). Insa daca as opta pentru o culoare, as vrea Hands Off My Kielbasa pentru ca e sidefata si rezistenta si pentru ca am strans prea multe nuante "aprinse".

Carmen spunea...

Buna, Adela! Nuanta mea preferata este You're Such a Budapest!, am vazut-o pe unghii si arata divin. La multi ani pentru blog!

Unknown spunea...

La Multi ani Blogului!! Preferata mea este Polka.com pentru ca este plina de sclipici si de mult timp doresc o oja OPI :)

Sanda Maria B spunea...

La multi ani pentru blog!fara dubii preferata mea este My Paprika Is hotter Than You!

Ioana Taranu spunea...

La multi ani si multe cititoare:) Toate ojele sunt fantastice, dat preferata mea e "My vampire is buff"

Andreea spunea...

"Can't find my czechbook" este preferata mea pentru ca ma duce cu gandul la vara, la mare. :d
Happy Anniversary!

Ioana Taranu spunea...

La multi ani si cat mai multe cititoate :) Toate ojele sunt fantastice, dar preferata mea este "My vampire is buff".

Andreea spunea...

"Can't find my czechbook" este preferata mea pentru ca ma duce cu gandul la vara, la mare. :D
Happy Anniversary!

Anonim spunea...

la multi ani :) astazi este si ziua pamantului.
iti citesc mereu blogul, te am si-n blogroll pt a-ti vedea mereu postarile.
nuanta mea preferata este you`re such a budapesc, de la o vreme m-au inebunit culorile pastel...cred ca si datorita primaverii.

Oana Maria spunea...

Nuanta mea preferata este I saw You saw we saw warsaw pt ca este nuanta perfecta de albastru pe care o caut de multa vreme :x

Unknown spunea...

In primul rand, la multi ani pentru superbul tau blog. La mai multe articole interesante si frumoase, eu is noua pe aici, dar imi place tare, tare mult ceea ce vad. Chiar ca bucur ca am dat peste blogul tau. In al doilea rand, imi place mult concursul postat de tine, ca sa nu mai zic de premiile tentate. Referitor la intrebarea lansata de tine, imi place nuanta My Paprika is hotter than yours, dar orice alta nuanta aleasa de tine o sa dea bine pe ungiutele mele :D. Iti urez mult succes in blogosfera de acum inaninte, sa iti creasca blogul, la mai multi ani de blogging!

Unknown spunea...

In primul rand, la multi ani pentru superbul tau blog. La mai multe articole interesante si frumoase, eu is noua pe aici, dar imi place tare, tare mult ceea ce vad. Chiar ca bucur ca am dat peste blogul tau. In al doilea rand, imi place mult concursul postat de tine, ca sa nu mai zic de premiile tentate. Referitor la intrebarea lansata de tine, imi place nuanta My Paprika is hotter than yours, dar orice alta nuanta aleasa de tine o sa dea bine pe ungiutele mele :D. Iti urez mult succes in blogosfera de acum inaninte, sa iti creasca blogul, la mai multi ani de blogging!

Federova spunea...

La multi ani blogului tau Adela! Numai oje frumoase stii sa oferi?! Cum sa numesc o preferata cand mie imi plac atatea?? O sa ma rezum la 2 totusi: una e nuanta lila desigur adica "You're such a Budapest" dar imi sclipeste in ochi si aceea aurie, n-am mai purtat un auriu pe unghii de nu mai stiu cand: "Another Polish Joke"
Te pup!

Andreea spunea...

La multi ani, draga mea! Si la cat mai multe postari frumoase. Preferata mea din colectie e My Paprika (un fel de my preciousss :P), am trecut-o si in wishlist pe blog. Multumesc, te pup si abia astept sa ne mai vedem

Anca spunea...

La multi ani, Adela! Blog-ul tau este atat de aparte!

Cat despre OPI, imi place nuanta "Can't find my czechbook" pentru ca este delicata si senina ca un cer de vara si ca blog-ul tau :)!

Monica Tone spunea...

Buna, si in primul rand la multi si frumosi ani de blog! Sa ai multe cititoare si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Din aceasta colectie adoor nuanta polka.com...o adooor cred ca merge cu toate combinatiile de culori..este asa de vesela si distractiva...imi da o stare de bine extraodinara!

Cristina Shopping Therapy spunea...

La multi ani, draga mea :)
Eu visez la Polka.com, pe care as purta-o peste un albastru/mov inchis. De ce? Pentru ca e sclipicioasa si niciodata nu voi avea suficiente oje cu sclipici :P
Te pup.

MissBodescu spunea...

La multi ani blogului, la multi ani, Adela :)
Pentru mine, in iulie se fac 4 ani de cand te citesc constant, adica nu cred ca a trecut o saptamana fara sa il deschid - o saptamana pentru perioada de vacante, ca in rest intru zilnic.
De asta pe cand ajunge newsletterul pe mail seara, eu deja am citit ce ai scris in timpul zilei :)

Eu m-am indragostit de You`re such a Budapest, cum am scris intr-un comentariu intr-o alta postare de pe blog, pentru ca mi se pare cea mai varatica nuanta de oja din toata colectia :)

Multumim pentru concurs, bafta tuturor :)

Raluu spunea...

Cel mai mult imi place Hands Off My Kielbasa, pt ca e un nud rozee foarte feminin. Dar imi place si Vant to bite my neck, ador ojele mov, insa ar parea prea fioroasa pe unghiile mele ascutite...

AncaDanielaStyle spunea...

La cat mai multi ani!!!
Preferata mea este suzi's hungary again.

Lili spunea...

La multi ani Adela si felicitari pentru toata munca ta. Acest blog este ca un copilas pe care l-ai crescut bine si frumos. Felicitari si inca multi, multi ani de acum inainte. Foarte interesanta nuanta Polka, nu este genul de oja pe care o folosesc eu, insa este tentanta.

marisara15 spunea...

la multi ani atat blogului cat si tie si multumim pentru postarile frumoase pe care le citim
mie imi place Can't find my czechbook pentru ca este exact pe stilul meu

marisara15 spunea...

la multi ani atat blogului cat si tie si multumim pentru postarile frumoase pe care le citim
mie imi place Can't find my czechbook pentru ca este exact pe stilul meu

Anytza spunea...

la multi ani pentru blogul tau si sper sa aiba cat mai multi anisori de acum inainte.
preferata mea din aceasta colectie este cu siguranta suzy-s Hungary Again. I'M a pink person.

Cristina spunea...

Multi ani frumosi pentru blogul tau, Adela! te citesc de mult timp si postarile tale sunt niste oaze de linste si frumos intr-o lume mult prea grabita sa mai fie atenta la detalii.

Nuanta preferata e Vant to bite my neck? pentru ca, dupa ce ani de zile am crezut ca unghiile mele nu sut facute pentru oja, culorile inchise m-au invatat ca detaliile fac diferenta!

Irina spunea...

La multi ani colorati si pastelati!
Oja mea favorita din colectia aceasta este OPI...Eurso Euro, pentru ca de mult imi doresc o oja albastra :)

Annamaria spunea...

La multi ani, blog drag sufletului meu, sunt sigura ca peste 10 ani ma voi afla in aceeasi situatie de a cauta cu frenezie subiecte care ma intereseaza, mai vechi sau mai noi.
As vrea sa particip si eu la giveaway din cauza nuantei My Paprika Is Hotter Than Yours, careia, daca as castiga-o, i-am pus un gand rau. Am planificata o vacanta pe plaja in curand, si ea ar veni cu mine. Peste tot. Ador aceasta nuanta de rosu-portocaliu picant. :)

Marabella spunea...

Buna Adela,

Nuanta care imi place cel mai mult este "Want to Bite my Neck?"- intotdeauna am iubit movul, mov, cat mai mult mov. Exista pe lume atatea nuante de mov si imi doresc sa incerc si acest mov :)

Eu, fata mov

szolya spunea...

La multi ani si felicitari pentru blog!

Doar anul trecut am descoperit blogurile tale, Adela, iar de atunci am devenit o "cititoare recidivista". :)))

Desi planuiesc sa nu mai folosesc lac de unghii, gasesc nuanta "A Woman's Prague-ative" irezistibila, culoarea fiind preferata mea in aceasta primavara. :)

Gina Ionela spunea...

LA MULTI ANIIII!!! :)
La cat mai multi ani de blogging,ca iti citesc cu drag articolele de fiecare data(chiar daca nu prea comentez-apropo,abia astept postarea despre sterilet,ca si eu am si acolo chiar o sa comentez :P).
Desi imi place foarte mult Can't find my Czechbook,as prefera mai degraba pe My Vampire Is Buff,pentru ca nu am voie sa port decat culori deschise la munca,si aceasta s-ar potrivi perect! :)
Multumim pentru acest giveaway dragut! :*

Sadie spunea...

Polka.com e absolut deosebita, e genul de nuanta care ma face sa scot banii din buzunar si sa-i dau pe o oja...
La multi ani si spor la scris! Eu te-am descoperit de trei ani si ti-am savurat postarile in acest rastimp!

miss. overspender spunea...

In primul rand la multi ani.. blogului!;))
In al doilea, nu am cum sa nu favorizez polka.com avand in vedere ca ador sclipuricurile, iar purpuriul este una din culorile mele de suflet.

Adriana Popa spunea...

Am descoperit blogul acesta de vreo doua luni si l-am citit pe nerasuflate si vreau cat mai multe pagini! Cat despre acest concurs OPI: nuanta care mi-a facut cu ochiul este My Vampire is Buff pentru ca este culoarea pe care o caut in toate lacurile de unghii, imi plac ojele deschise la culoare, la fel ca machiajele naturale si nu in ultimul rand, pentru ca este inspirata de Romania.

ramona spunea...

Buna!
... si la multi ani!
Daca ar fi sa fiu obiectiva cel mai mult imi place My paprika is hotter than yours pentru ca rosul invinge intotdeauna, este culoarea mea preferata, dar nu pot sa nu fiu subiectiva si sa nu zic si Vant to bite my neck, pentru ca reprezinta tara noastra.

Ioana spunea...

Iti doresc multi ani de acum inainte, eu te-am descooperit de foarte putin timp,acum o luna. De fapt abia am descoperit ca exista asa ceva pe internet : bloguri de beauty. Si, ca sa fiu sincera pana la capat, nu imi era prea clar nici ce inseamna blog...Dar nu e niciodata prea tarziu si ma bucur enorm ca am apucat sa traiesc in era internetului. Revenind la oja, imi plac toate! si nuantele, si denumirile :) You are such a Budapest e superba si cred ca daca as avea-o pe unghii as fi mult mai optimista.

Unknown spunea...

la multi ani si postari la fel de frumoase! nuanta mea preferata este ''can't find my czech book''.

Iulia B. spunea...

La cât mai mulți ani în care să ne conturați frumoasa poveste colorată a lumii cosmetice! Mulțumim pentru acest GA drăguț și poate la această aniversare am mai mult noroc decât la precedenta :).
Nuanța mea preferată din noua colecție O.P.I. este I Saw, U Saw, We Saw... Warsaw pentru că mă atrag nuanțele întunecate și mi se pare că dau cel mai bine pe unghiile mele scurte. Și în plus, nu am o astfel de nuanță în colecție.

claudia_mami spunea...

la multi anisorii !! preferta mea O.P.I nu ca nu miar place intrega colectie dar daca trebuie sa alegem ar fi - Hands Off My Kielbasa deoarece in aceasta vara vreau sa fiu mai cuminte zic eu .. te urmaresc de ceva timp asa ca te voi urmari in continuare ptr ca imi place blogul tau .
multumim !

Monica spunea...

Polka este favorita mea, imi plac nuantele de mov si aceasta este perfecta pentru o tinuta de seara.

CarmenG spunea...

Buna Adela,
La multi ani blogului tau si la cat mai multe postari :)
Ma inscriu si de data asta in speranta ca o sa am noroc :D
Preferata mea este Polka.com deoarece ador glitter-ul :)

Liana spunea...

La multi ani pentru blog! Il citesc cu mare placere de cel putin 2 ani :) nuanta You're such a Budapest mi se pare foarte draguta si ma incanta tare mult nuantele de pastel care se poarta in aceasta primavara :)

Unknown spunea...

My Paprika is hotter then yours este minunata, perfecta pentru primavara.

ioana spunea...

La multi ani! Felicitari si multumesc pentru munca depusa pentru a scrie atatea postari minunate, diverse si amuzante. Nuanta mea preferata este My Paprika is Hotter than Yours , dupa parerea mea este ideala pentru primavara. Multumesc pentru sansa!

Emma Mod spunea...

La Multi Ani Adela si la cat mai multe postari la fel de inspirate si de aducatoare de inspiratie!! Nuanta ojei OPI Prague-active este ca un "forget me not" pentru minunatul "oras de aur", adevaratul oras care nu doarme niciodata.

:-)

Alexandra Anchidin spunea...

Țin să-ți mulțumesc,Adela,pentru faptul că ne ții intotdeauna la curent cu noutățile apărute în materie de moda,stil și nu numai iată că acum s-a ivit cea mai potrivită ocazie care îmi oferă posibilitatea de a realiza acest lucru și anume aniversarea blogului tău,locul unde ne oferi o particică din gândurile și sentimentele minunate ce le împarți cu noi.
Nuanța mea preferată din colecția OPI este "Can't find my Czechbook" deoarece îmi amintește de vara mult visată și de apa cristalină a mării dar și de cerul senin care apare o dată cu aceasta.In definitiv iubesc nuanțele de albastru însă nuanța ojei OPI-"Can't find my Czechbook" pot spune că îmi oferă inspirație și inevitabil,mă face să visez cu ochii deschiși la vacanță,la plajele inconjurate de apă și la mult visata fericire :).
La mulți ani blogului tău,Adela!Sper din toată inima ca activitatea acestuia să nu se oprescă niciodată iar tu să rămâi veșnic tânără și plină de viață așa cum știu că ai fost și până acum.
Pupici :*.

latency spunea...

La multi ani pentru blog. Preferata e Polka.com desi si Hand off my Kielbasal imi place mult.

Andra spunea...

La multi ani blogului!
Preferata mea din colectie este Can't Find My Czechbook, pentru ca, acum ca a venit primavara, am o pofta de culori vesele si senine, iar aceasta ma duce cu gandul la o plimbare printre pomi infloriti, sub cerul insorit de primavara :)

ella spunea...

Eu vreau doar sa iti urez la cat mai multe posturi :-)

latency spunea...

La multi ani si happy blogging! Preferata e Polka.com.

Anonim spunea...

Imi place foarte mult polka.com in special datorita culorilor sale dar si pentru ca poate fi folosita peste numeroase nuante de oja.

La multi multi multi ani!
Keep up the good work! :*

Mihaela Pojogu spunea...

Greu de ales, una ar fi Can't find my Czechbook.
La mult ani blogului si multumim pentru toate premiile frumoase pe care ni le-ai oferit de'a lungul timpului draga Adela!

Madda spunea...

La multi ani frumosi blogului! Blog pe care il citesc cu drag cam de 2 ani :)
Nuanta mea preferata este Suzi's Hungary AGAIN. Mi se pare perfecta pentru o primavara vesela :)

Hanna spunea...

my paprika brings all the boys to the yard, damn right it's better than yours, I could teach you but I'd have to charge :)).. my heart goes to "my paprika is hotter than yours" evideeeent :) mie imi place sa fiu o aparitie, asa ca fie cu oja intr-o culoare puternica, fie cu rujul tare I want to shine! :D

AndrutzZa spunea...

Toata colectia e incredibil de frumoasa, insa imi place in mod deosebit My paprika is hotter than yours,pentru ca este un rosu feminin.Cand port rosu pe unghii ma simt mai increzatoare in mine, o manichiura frumoasa si ingrijita mi se pare mai importanta decat orice acesoriu, indiferent cat de frumos sau special ar fi el :) ps.Ma bucur ca de data asta am vazut anuntul postarii de pe Facebook, pentru ca de obicei citesc postarile blogurilor pe carele urmaresc direct din mail.
Nu in ultimul rand, La multi ani si cat mai multe postari, felicitari pentru munca ta de pe blog!

delia spunea...

la multi ani pt blog. nuanta mea preferata e vant to bite my neck, pt ca movul este culoarea care mi se potriveste cel mai bine

anaioana_ciceoi spunea...

La multi ani, blogul Adelei! Sa traiesti multi ani si sa cresti mare si frumos, ca sa te putem citi in continuare. Sunt o mare fana a ojelor OPI, iar din aceasta colectie mi-ar placea sa detin Suzy's Hungary Again. Este o culoare indrazneata pe care de abia astept sa o port la vara, cand voi fi bronzata...sper.

asias spunea...

La multi anisori, dar multi de tot!
Nuanta mea draga este A Woman's Prague-ative, pur si simplu iubesc culoarea respectiva in general, dar nu o am si pe unghii...inca. :)
Merci !

Alina spunea...

La multi ani!
Nuanta mea preferata este Polka.com, o gasesc jucausa si cu siguranta ar scoate in evidenta orice manichiura.

Andra spunea...

La multi ani! Culoarea mea preferata e Suzi's Hungary AGAiN pentru ca e roz :D. Sa ne inveselesti cu cat mai multe articole la fel de minunate. Si multumim pentru cadou :P

Blue Anne spunea...

:) interesanta colectia , imi plac toate culorile DAR preferata mea este POLKA.COM ... imi aminteste de noptile de vara petrecute sub cerul instelat cand stateam cu orele si admiram minunatele sclipiri ale miilioanelor de stele , multe dintre ele deja "moarte" , cred ca ar fi interesant sa le port pe unghiute :D!!!
Toate cele bune si mult spor in ceea ce faci, imi place, da-i inainte!!!!

Nicoleta C. spunea...

La multi ani. Preferata mea e Suzi's Hungary AGAiN.

ccrissy spunea...

Can t find my Cze....e nunata verii, o ador, toata vara trecuta am purtat ceva asemanator....acum vreau iar.
Vrem sa iesim seara? Un polka.com aplicat peste, sau intr0un colt de unghie, efectuld e seara e scontat. (y)
La multi-multi ani si la cat mai multe postari!!! De toate citim si vedem, animalute, oje, review-uri depsre cosmetice, sfaturi utile cum sa facem repede un coc si cu ce sa-l evidentiem, un ruj corai, etc. LIKE!!! BIG LIKE! multumim de concurs

Jane spunea...

La multi ani!Culuarea mea preferata este Hands Off My Kielbasa cred ca asta mi se potriveste cel mai bine.

micaela_neagu spunea...

La multi, multi ani blogului tau!
Preferata mea din colectie este polka.com

eleonorac spunea...

Ce frumos concurs, dar de oje nu mai vorbesc.Polka.com e grozava! as purta-o mereu e interesanta oja iar de calitatea lor nu mai vorbesc. Nu am avut niciodata de la OPI, dar am auzit ca sunt de o calitate net superioara altora.Mi-o doresc, oricare. As purta-o la rochii de seara, la evenimentele care se ivesc, sotul meu ar fi incantat cu siguranta.
LA MULTI ANI blogului!!!!!

eleonorac spunea...

Ce frumos concurs, dar de oje nu mai vorbesc.Polka.com e grozava! as purta-o mereu e interesanta oja iar de calitatea lor nu mai vorbesc. Nu am avut niciodata de la OPI, dar am auzit ca sunt de o calitate net superioara altora.Mi-o doresc, oricare. As purta-o la rochii de seara, la evenimentele care se ivesc, sotul meu ar fi incantat cu siguranta.
LA MULTI ANI blogului!!!!!

Otilia G. spunea...

„can't find my czechbook” e ceea ce mi-as dori acum. pentru ca vine vara si am in cap tot felul de culori! si daca n-am s-o castig, am s-o cumpar! :)

Bianca Roxana spunea...

Polka.com e de departe preferata mea. Imi plac mult ojele de genul acesta, dar nu am reusit sa imi achizitionez nici una, chiar daca zi de zi vad pe bloguri unghiute care imi fac cu ochiul .
La multi, multi ani.

IOANA spunea...

LA MULTI ANI pentru blog .
Te citesc cu mare placere de mai bine de 2 ani.
Tocmai am 2 luni de cand am renuntat la unghiile false asa ca tare bine mi-ar prinde o oja OPI - My Paprika ar fi preferata mea.

cosmofever spunea...

Desi imi plac enorm lacurile cu glitter de la OPI, din colectia aceasta imi place nuanta "Can't find my Czechbook" pentru ca ma duce cu gandul la mare, in special imi aminteste de nuantele Marii Egee, asa cum am vazut-o prima oara in copilarie, si pe care sper s-o revad anul acesta :)

alessa spunea...

La multi ani!

Cel mai mult imi place My paprika is hotter than yours, imi plac mult unghiile rosii si mai ales cele in nuante aprinse.

Alexandra A. spunea...

Buna Adela si LA multi ani blogului!

Imi place sa arunc cate un ochi pe la tine, e foarte frumos aici.
Mi-a placut cum arata pe unghiile tale ”my paprika is beter than yours” insa preferata mea ar fi ” hands off my kelbasa!” pentru ca stiu ca i-ar placea mamei mele foarte mult. In ultima vreme ne-am departat putin si uitandu-ma la nuantele acestea, mi-am amintit de ea si unghiile ei, genul ei de nuante si de aceea, in final, imi place si mie cel mai mult.

Te-am pupat!

Alexandra Andrei

Unknown spunea...

La multi ani pentru blog, si felicitari pentru ca pe parcursul acestor ani ai reusit sa il faci din ce in ce mai interesant. In ceea ce priveste giveaway-ul aniversar, nu am avut niciodata o oja OPI, desi pot spune ca as vrea sa le incerc pe toate. Oja mea preferata din aceasta colectie este Polka.com, pentru ca sunt intr-o continua cautare a ojei cu sclipici perfecte, iar acum se pare ca am gasit-o.

Bubulinutza spunea...

opi Euroso Euro este preferata mea pentru ca incerc sa ma obisnuiesc sa port si culori mai tari...
i`m like a shy mouse :)

AndreeaC spunea...

La multi ani si la cat mai multe postari frumoase! Am descoperit blogul in urma cu aproximativ un an si chiar daca nu comentez, astept in fiecare seara newsletter-ul si imi face placere sa iti aflu parerile. Oja mea preferata din aceasta colectie ar fi "Polka.com" pentru ca imi place movul si fiindca imi doresc o astfel de oja sclipicioasa care nu se gaseste la mine in oras :).

Ionela Pascu spunea...

La multi ani si tie si blogului!:*
Nuanta mea preferata este Hands off my Kielbasa. Este o culoare foarte calda si cred ca se potriveste si cu priveliste de afara.:)

Unknown spunea...

La multi anisori blogului si la cat mai multe postari cu care sa ne incanti!
Preferata mea din colectie este You're such a Budapest, pentru simplul fapt ca in ultima perioada mi s-a pus pata pe culoarea mov. :)
Te pup!

Cecilia spunea...

La multi ani Adela!

Laura B spunea...

La multi ani si felicitari pentru toata munca ta. Cred ca este un fel de second job acest blog pentru ca am vazut ca esti foarte activa. Stiu ca s-a incheiat concursul insa voi spune si eu culoarea mea preferata: My Paprika is Hotter Than Yours! Planuiesc sa mi-o achizitionez curand. Sunt foarte curioasa ce culoare este cea mai dorita si care a fost cea mai putin dorita.

cricket spunea...

nu stiu daca mai mai pot inscrie (eu primesc notificarile a 2-a zi in adresa de email). Nuanta preferata e My Paprika is hotter than yours pt ca imi plac nuantele de rosu. Cum tocmai mi-am luat The Thrill of Brazil, mi-ar place si o nuanta de coral.
multumesc si multi ani inainte!

Alina spunea...

Iti citesc blogul cu placer.
Preferata mea este: suzi's hungary again,

Tatiana Sorina spunea...

felicitari si la multi ani
ador produsele OPI,sunt de o calitate <3