duminică, decembrie 15

Bucuresti. Ma numesc Bucuresti

Azi, intr-o ora:

Cafeneaua cu Pisici îşi va deschide porţile pentru toţi iubitorii de pisici care doresc să adopte sau să sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra calendarele Camerei cu Pisici, obiecte handmade (donate de diverşi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele noastre. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă.

Pisici dornice de mângâiere, calendare pisicoase, articole handmade, prăjituri şi surprize… acesta este meniul cu care vă aşteptăm la Morgan La Dud - duminică, 15 decembrie, între orele 13:00 şi 19:00..

Fie ca ADOPŢI o pisica sau AJUŢI material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susținerea ta.

4 comentarii:

deepblue spunea...

"Te sfatuiesc sa citesti jurnalul adelei sirghie, referitor la epilarea definitiva.
eu l-am folosit de 2 ori, pe picioare si axila, si nu am consumat nici primul cartus. Revin dupa ce se termine vara la testarea lui, sa vedem daca isi merita banii. Stiu ca am fost foarte lenesa, stiu ca aveti multe intrebari, dar trebuie sa ma intelegeti, macar putin :)"


Buna!
Cautam informatii despre Remington i-light si am dat de linkul asta :http://www.shoppingtherapy-cristina.com/2011/07/prima-experienta-cu-remington-i-light.html
Aici apari mentionata doar ca nu pot gasi pe blogul tau articolul respectiv. Daca m-ai putea ajuta cu un link la reviewul tau ar fi grozav :) aproximativ grozav:)

adela sirghie spunea...

Buna, am scris mai multe parti, vreo sapte cred… nici acum nu am terminat, caci inca ma epilez definitiv. Iata prima parte-http://beautynewsbyadelasirghie.blogspot.ro/2012/05/jurnalul-epilarii-definitive-prima.html
Ca sa ajungi la celelalte parti, cauta pe google Jurnalul epilarii mele definitive-partea a doua, a treia, scl...

deepblue spunea...

mersi!

adela sirghie spunea...

Daca ai nedumeriri, te rog nu ezita sa ma intrebi. Stiu ca treaba e complicata...