joi, februarie 26

BEAUTYNEWS: APIVITA BEE RADIANT


Cred ca deja a devenit traditie ca in fiecare primavara, Apivita sa aduca noutati in zona ingrijirii faciale. De data aceasta, este vorba de o gama noua, BEE RADIANT, ce contine un contur pentru ochi, o crema cu textura lejera (pentru ten normal-mixt) si o crema cu textura bogata (ten uscat), cu un procent de pana la 99 %ingrediente naturale si celule stem din portocale.
Toate cele trei produse ale gamei cu proprietati holistice Bee Radiant au efecte anti-imbatranire, luminozitate, hidratare si protectie impotriva factorilor agresivi din mediu si revitalizare pentru starea de spirit datorita combinatiei de uleiuri esentiale organice pure 100%-trandafir, bergamota, grapefruit si mandarin verde.
Crema Bee radiant pentru ochi are efcet antirid, combate semnele de oboseala-cearcane, pungi, aspect tern si restabileste luminozitatea naturala a pielii din jurul ochilor.
Cremele au efect imediat de luminozitate. Nu contin parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, ftalati, etanolamina sau nitromosc.
Cremele se gasesc in farmaciile Sensiblu. Pretul unei creme de fata este 155 lei(30 ml), iar a celei pentru conturul ochilor, 142 lei (15ml).

REZUMAT: antirid, luminozitate, ingrediente naturale.
Gama Bee Radiant este produsa in fabrica bioclimatica Apivita din Markopoulo, Attica.
Nu testeaza pe animale...

Un comentariu:

Butterfly spunea...

Hmmm...antirid...luminozitate....suna bine ;)