duminică, februarie 15

CAUDALIE-VINEXPERT ANTI-RID


De foarte multa vreme nu am mai folosit o gama intreaga pentru ingrijirea tenului, insa iata ca si aceasta minune s-a intamplat, de la finalul lui decembrie si pana in acest moment, folosesc Caudalie Vinexpert, pe baza de resveratrol.
Resveratrolul,  considerat cea mai faimoasa molecula anti-aging din intreaga lume, se regaseste in coaja strugurilor si in tulpinile de vita de vie. In 2014 cei de la Caudalie au fost declarati lideri in Franta pe segmentul antiage.
Produsele Caudalie nu testeaza pe animale: "Extractele de viță de vie pe care le exploatăm pentru brevetele noastre provin de la podgorii franțuzești (Bordeaux, Champagne și Burgogne) și toate produsele noastre cosmetice sunt fabricate în Franța.
Minimizăm folosirea conservanților (certificați Ecocert). Suntem împotriva testării pe animale. Angajamentele noastre ecologice se află și în centrul dezvoltării noastre industriale: ambalajele sunt fabricate din hârtie reciclată. Pe cât posibil, folosim plastic reciclat sau plastic vegetal. Reciclăm cât putem de mult pentru a reduce deșeurile și consumul de materie primă. Optimizăm condițiile de păstrare și de transport pentru a reduce emisiile de CO2."

SCURTA ISTORIE:
In 1997, Caudalie breveteaza folosirea resveratrolului in produsele de ingrijire ale pielii. Tipul de resveratrol folosit in produsele Caudalie provine direct de la tulpinile de vita de vie, stabilizat si brevetat. Proprietatile sale unice de biodisponibilitate ii permit sa fie eficient pe intreaga durata de viata a celulelor epidermice. Acesta le protejeaza de radicalii liberi si ii asigura pielii fibroblaste pentru a produce mai mult colagen bun si fibre de elastina pentru imbunatatirea elasticitatii si densitatii pielii. Cercetarile suplimentare asupra resveratrolului stabilizat de la Caudalie au deschis noi drumuri, astfel incat consumatorii sa poata beneficia de numeroasele si diversificatele sale proprietati, inclusiv cele de anti-glicare care cauzeaza ridurile si pierderea elasticitatii pielii. Pastrandu-şi poziţia de pionier in domeniul antioxidarii, Caudalie lanseaza in anul 2000 primul ser cu Resveratrol - Ser de fermitate Vinexpert. In 2001, lanseaza gama de ingrijire a tenului Vinexpert - Vinexpert pentru ochi, crema de zi şi crema de noapte. Din 200kg de lastari de vita de vie se obtin 50gr de resveratrol
Mai jos, produsele pe care le folosesc eu si efectele observate de mine:

1. SERUL FACIAL PENTRU FERMITATE VINEXPERT



Acest ser este preferatul meu, caci are cea mai mare concentratie de resveratrol (1500ppm) si este oil-free. Ofera rezultate spectaculoase, actionand chiar si in zonele cele mai predispuse spre imbatranire, oferindu-le densitate si fermitate: pometi, contur facial, gat si decolteu. Serul actioneaza profund in adancime, actiunea sa fiind intensa si vizibila pe un ten matur ca al meu (43 ani)  In urma aplicarii, trasaturile faciale sunt netezite si contururile sunt ridicate. Zi de zi, conturul fetei este redefinit, pielea capatand volum. Efect instant de fermitate. Formula sa are 95% ingrediente de origine naturala: resveratrol (efect anti-rid, fermitate, anti-glicare), peptide, squalane olive,glicerina din plante (pentru hidratare) si acid hialuronic cu efect de umplere  aridurilor. Pompita, 30ml.

2. SERUL PENTRU OCHI ȘI BUZE VINEXPERT
Are o formula fina, netezeste ridurile din jurul ochilor si buzelor ( si zona de deasupra lor), ridica pleoapele si actioneaza impotriva pungilor de sub ochi. La ora actuala, Matrixyl 6 este una dintre cele mai performante molecule antirid de pe piata. Aceasta actioneaza asupra a sase componente esentiale ale pielii, asupra a trei tipuri de colagen, a doua componente ale joncutiunii dermo-epidermice (fibronectina si laminina 5) si asupra acidului hialuronic. Serul pentru ochi si buze Vinexpert este fara uleiuri, fara parfum, fiind ideal de folosit pentru pleoapa superioara si in jurul buzelor. Hipoalergenic si testat oftalmologic. Utilizare: dimineata si seara.  Contine resveratrol (500ppm), Matrixyl 6, ceara din hrisca, extract de alun(efect anti-pungi), feriga(efect de lifting imediat) si musetel (pentru calmare). Pompita, 15 ml

3. FLUIDUL PENTRU STRALUCIRE( BONNE MINE) CU SPF 15 SI CREMA DE ZI CU SPF 15 VINEXPERT

Fluidul de zi pentru stralucire Vinexpert ilumineaza (vizibil) tenul si protejeaza in timp ce, printr-un singur pas, combate ridurile si lipsa de fermitate a pielii. Textura sa ultra usoara intra rapid in piele, lasand-o moale, mata si cat­ifelata la suprafata. este ideala pentru tenul normal sau mixt, uleios in zona T.  Baza ideala pentru machiaj, ii prelungeste durata si ilumineaza tenul obosit. Crema de zi Vinexpert este o versiune mai bogata, care hraneste si mai mult, oferind hidratare si confort pentru pielea uscata. La fel ca si pentru fluidul de zi, parfumul ei este proaspat si stimu­lant, combinand aromele de coaja de bergamota, mandarina verde, lamaie dulce, floare de lamaie, lemn de chiparos, menta proaspata si pepene rosu. Formula cu SPF 15 fara ulei confera claritate, asigurandu-se ca pielea este protejata.  Contine 73%ingrediente de origine naturala: resveratrol(750ppm), acid hialuronic, pigmenti si perlute iluminatore, Zi dupa zi, pielea este vizibil mai intinerita, ferma si neteda, iar ridurile par umplute. Pompita, 40 ml.
4. FLUIDUL DE NOAPTE VINEXPERT



Acest fluid este considerat iconic in universul beauty si are deja mii de adepti declarati. Eu sunt unul dintre acestia, evident.  In timpul noptii, fluidul hraneste intens si regenereaza. Pe timpul somnului, pielea este netezita, iar dimineata este proaspata si stralucitoare. Senzatia este superba, datorita texturii sale reconfortante si a parfumului relaxant de boabe de strugure, busuioc, menta, salvie, lavanda si castravete. Formula cu resveratrol trateaza la 750ppm. Nu il folosesc in fiecare seara. Tub simplu, fara pompita, 40 ml.  Crema de noapte este mai hranitoare decat fluidul, contine si unt de shea organic. Important: serul de fermitate se aplica primul, inaintea  fluidul de stralucire/noapte sau variantele crema. Pot fi folosite atat separat cat si impreuna.
Produsele Caudalie pot fi achizitionate exclusiv din farmaciile Centrofarm sau online, din magazinul Fan Shop Centrofarm de pe pagina Facebook Centrofarm.
Posesorii de card Centrofarm au 10% reducere la toate produsele cosmetice. Mie mi-au eliberat cardul pe loc.




8 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Adela, stii cumva daca gama asta se adreseaza si persoanelor de 33 de ani? Ma tenteaza serul facial si cel de ochi. Ana

adela sirghie spunea...

Da, se adreseaza celor caroa deja le-au aparut primele riduri. La 33 ani poti incepe sa folosesti.

Anonim spunea...

Iti multumesc, imi voi lua curand. O saptamana frumoasa! Ana

adela sirghie spunea...

Neaparat sa imi spui si ce rezultate obtii...

Marioara spunea...

Buna. Adela,recomanda-mi te rog o crema buna oil-free pentru ten mixt.

adela sirghie spunea...

@Marioara: serumul pe care l-am prezentat este oil free si anti-rid, doresti neaparat crema? Imi poti spune ce varrsta ai?

Marioara spunea...

Buna,am 24 de ani. Nu conteaza pretul,sa fie o crema buna .

adela sirghie spunea...

@Marioara: ah, ok, acum imi aduc aminte ca ti-am mai recomandat si ceva pentru ochi.
Eu sunt incantata de acest hidratant oil-free, tot de la Caudalie-http://en.caudalie.com/products-best-sellers/collections/vinosource/moisturizing-matifying-fluid.html