duminică, martie 8

BOIEROAICE SI JUPANESE...



Cand am scris prima oara pe acest blog, in urma cu 11 ani, iata ce numar semnificativ si magic am scos la iveala, altele erau grijile si dilemele, altii ne erau demonii, si, cu siguranta, erau vremuri in care visam cu totii alte vise!
Revista la care scriam isi inchisese portile, iar eu m-am trezit peste noapte cu cateva zeci de texte care ramaneau nepublicate, in mijlocul strazii adica, asa ca am gandit si livrat rapid un beautynewsbyadelasirghie.blogspot.com, sa le pot publica totusi undeva. 

Poate ca suna bine in acele vremuri, poate ca parea cuprinzator beautynewsbyadelasirghie, insa acum nu ma mai incape. Intentionez sa raman pe vesnicie aici, la aceasta adresa, nu ma mai mut, am facut deja aceasta greseala si am invatat lectia cuprinsa in ea. Insa am inteles ca as putea inlocui, fara sa pierd nimic, aceasta denumire kilometrica, cu ceva care sa fie mai aproape de sufletul meu si directia in care se indreapta acum textele mele. 

Sa inlocuiesc sus cu adelasirghie.blogspot.com ar putea fi o idee simpla si buna, poate ca nici eu nu m-as da seama ca s-a schimbat ceva. As scapa de denumirea kilometrica, dar as pastra, in acelasi timp, ceva magic, ceva ce tine de inceputul si energia dezlantuita cu care am pornit la drum.

Dar intre timp mi-au trecut prin cap si alte idei, am scris cateva mai jos, poate unele sunt mai reusite decat propunerea de a-l elimina pe "beautynewsby". Cu siguranta ca imi va lua luni de zile sa ma hotarasc sa schimb ceva, acum ca am revenit la vechea si frumoasa adresa, veche de 11 ani, si poate ca la final nu voi mai schimba nimic, dar...iata variantele la care m-am gandit in ultimele zile, cum vi se par?

Oricum, dragi boieroaice si dragi jupanese, voi lasa lista deschisa si ori de cate ori mi se va parea ca gasesc ceva interesant, voi adauga...

boieroaice.blogspot.com/boieroaicele.blogspot.com

ispravnicese.blogspot.com/ispravnicesele.blogspot.com

farmazoane.blogspot.com

jupanese.blogspot.com/jupanesele.blogspot.com

unpoemboem.blogspot.com

laBoeme.blogsport.com

arizonadreaming.blogspot.com

savoirfaire.blogspot.com

dumbravaminunata.blogspot.com

boieroaicesijupanese.blogspot.com

ispravnicesesiboieroaice.blogspot.com


7 comentarii:

Unknown spunea...

Laboeme mi se pare mai scurt,dar sugestiv.Ma duce cu gândul la vremuri mai relaxate,cu timp pentru taclale.Sa aiba viata lunga si ... chef de povestit:)

Cristina Cocoreanu spunea...

Boieroaice si jupanese la multi ani !!! Oricare ar fi numele stiu ca esti tu si tot aici voi reveni. Mi-ai amintit de filmul Arizona dreaming cu J. Depp, ce film grozav si ce vremuri !

adela sirghie spunea...

@Unknown: da, si mie imi place mult LaBoeme!
@Cristina Cocoreanu; ah, boieroaicesijupanese@blogspot.com...la asta nu m-am gandit. E putintel mai lung, dar se retine totusi usor, ca e si interesant si cunoscut si arhaic. Il trec acum pe lista, sa nu il ratacesc!

Ioana spunea...

Imi place Boieroaice si jupanese si daca ar fi blogul meu pe acesta l-as alege. Sau Un poem boem. Singurul nume care se indeparteaza de tine e Arizona dreaming pentru ca te vad rezonand mai degraba cu limba franceza decat cu engleza si in niciun caz cu accentul american :) Dar orice ai alege, talentul ramane al tau :)

Annamaria spunea...

boieroaice.blogspot.com/boieroaicele.blogspot.com
Categoric!!! Pentru asta votez

Annamaria spunea...

P.S.: Dacă ai ști cât de tare m-a bucurat să văd că reiei blogul tău de suflet... acolo mă regăsesc și eu!

Alexandra spunea...

Pentru mine "boieroaice", "jupanese", "farmazoane" etc. suna... grosolan. Asta e bineinteles doar asocierea mea, dar cuvintele astea ma trimit cu gandul la persoanele care isi pun un lant aurit gros de un deget la gat si isi spun "faraoni" si "bo$$". Forme fara fond.

Ce am apreciat intotdeauna la blogul si prezenta ta virtuala a fost eleganta, iar cuvintele astea nu o sugereaza pentru urechile mele.