marți, ianuarie 18

Da, chiar exista sampoane de vara si sampoane de iarna:)

De curand am terminat si ultima picatura din samponul pe care l-am primit cadou prin vara, de la Ema, Daily Mint Shampoo(Daily Detox for hair &Scalp). Cred ca pretul este in jur de 50-55 ron-pentru 300 ml. Destul de bine, avand in vedere ca avem in fata un produs profesional, Fudge. Destul de mult, avand in vedere ca este foarte greu ca un sampon pe care eu il socotesc "scump" sa imi intre in gratii. Chiar si daca era 45 de lei, sau la 43-cum il vinde Ema in salon, mie mi se parea tot scump. Pentru ca pentru  mine a fost un sampon la fel ca oricare altul. A curatat parul de sebum,  l-a mentinut intr-o stare buna, nu l-a zburlit, nu l-a facut cret -din lins cum il am de cand m-am nascut:)

Nu imi dau seama cat de stralucitor ramanea dupa ce il foloseam, pentru ca aplic o picatura de serum care exact asta face + netezeste varfurie. Ce mi-a placut la el? Nu mi s-a parut agresiv, prin urmare poate fi folosit zilnic sau o data la doua zile. Lucru care iti da o placuta lejeritate atunci cand il folosesti, pentru ca nu te gandesti niciodata ca iti speli parul prea des.. E un sampon foarte potrivit vara, pentru ca miroase foarte tare a menta si racoreste instantaneu scalpul. Daca il folosesti si iarna(cum am facut-o eu) realmente iesi tremurand de sub dus. E total contraindicat iarna, decat daca esti printre putinele persoane din lume care se spala numai cu apa rece, si considera cazutul in copca inghetata drept o distractie de sezon.

Comparat insa cu Yest To Carrots, Daily Mint pare totusi destul de agresiv, ca un fel de fratior ceva mai necioplit al unei surioare care se crede printesa. Nu lasa parul plutind asa frumos dupa ce l-ai spalat si uscat.
Stiu ca multe fete fac diferente intre sampoane, asa cum fac eu cu cremele, fardurile, fondul de ten sau parfumul, dar parul meu pare sa fie fericit si cu sampon de urzica+o picatura de serum pe varfuri. Pur si simplu nu recunoaste calitatea sampoanelor scumpe-detalii AICI. Si se revolta daca nu e tuns la timp dupa cum am spus AICI
Eu nu l-as cumpara datorita pretului. Din motivele expuse pe blog de-a lungul timpului, nu pot da bani multi pe un sampon. Iar parul meu se comporta la fel de bine cu sampoane mult mai ieftine. Deci nu am o motivatie serioasa care sa ma impinga de la spate.
Preferatul meu ramane in continuare Yes To Carrots. Pana acum e imbatabil.
Sau poate...cum am spus si AICI, sunt realmente incapabila sa citesc diferentele.

12 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Multumesc pentru review. Informatiile obiective imi sunt necesare si ma ajuta foarte mult in aprecierea unui brand.
Pupici!
:)

Ema, Brasov spunea...

Revin: pretul de salon este 43 de ron. La distribuitor este mai nitelus ieftin, dar esti conditionat de o comanda substantiala.
:)

adela sirghie spunea...

Eu am luat pretul de pe un site, pesemne ca depinde mult de salon. Ca la Opi- unii vand sticluta cu 38, altii cu 48.

Adelina Eneșca spunea...

Adela ai incercat Joico pentru par? sau alte fete de aici?
Fudge mi-am propus sa incerc si eu cand termin Joico.

Zuzele spunea...

Eu il iubesc tare mult pe Fudge Colour Lock si mi-e tare dor de el! :)

adela sirghie spunea...

@Adelina: am incercat si Joico...dar raman la Yes To Carrots.

Madalina T spunea...

Buna Adela, cam aceeasi problema o am si eu cu parul in sensul ca se ingrasa la 2 zile ( cu greu il tin 3 zile) si este aspru la varfuri, de ceva vreme folosesc masca, am renuntat la balsam dar el se incapatateaza sa fie destul de aspru desi este tuns regulat.

Eu am firul gros si si de asta cred ca mi se si onduleaza, eu preferand sa il am drept, matasos( de aceea mai folosesc si pacatoasa placa).

Am citit niste review-uri bune despre sampoanele Phyto( au si o gama pt netezirea parului a carei descriere m-a facut foarte nerabdatoare sa le incerc).

Inca sunt in cautarea samponului ideal :)

Cred ca o sa incerc si Yes to carrots , despre Phyto ne poti impartasi o parere?

Tu ce serum de par folosesti?

Sa ai o zi frumoasa!

Ana-Maria spunea...

Eu am primit de la Ema, Fudge pentru volum si am fost extrem de multumita de acest sampon. :) Asa cum spui si tu, Adela, nu este atat de agresiv cu firul de par.

Inainte foloseam Elseve; imi placea cum se aseza parul dupa uscare, insa atunci cand il spalam imi cadea extrem de mult.

Acum folosesc Alpecin cu cofeina, dar inca nu ma pot pronunta...

MULTUMESC PENTRU LACUL DE LA OPI! :*

adela sirghie spunea...

@Madalina T: am avut cateva mostre de sampoane de la Phyto: miroseau foarte frumos si pareau foarte interesante, dar nu mi-am putut face o idee. Am folosit in schimb produse de ingrijire: masti, creme pentru par pe baza de plante, un defrisant. Mi-au placut toate. Cel mai mult mi-a placut masca pentru par vopsit.
Acum folosesc un serum de la Joico, dar am avut unul de la Alix Avien, pe baza de cristale lichide, la fel de bun si mult mai ieftin. Din pacate nu l-am mai vazut prin magazine...

Laura spunea...

Si eu am folosit Yes to Carrots la recomandare dvs. L-am folosit din aprilie pana in august si acum mi-am mai luat unul in noiembrie. Chiar ma gandeam zilele trecutem daca ar trebui sa fac o pauza sa mai folosesc si alt sampon. Dvs ce credeti?

adela sirghie spunea...

@Laura: da, inceraca Yes to Tomatoes:)

world of leea spunea...

Si eu ma declar fana Yes to Carrots! E asa de bland si miroase a bebelusi, sau cel putin asa mi se pare mie! :)