vineri, iunie 10

De compras en Barcelona

Nu am avut mult timp pentru cumparaturi si nici nu imi place sa ma grabesc atunci cand achizitionez ceva nou(am marturisit acest lucru pe blog de multe ori), asa ca m-am intors cu o revista Vogue( de fapt trei reviste-numarul clasic si doua suplimente, bijuterii si hoteluri, toate impreuna la pretul de 3,5 euro) si un set foarte frumos de la Intimissimi Novia-il aveti in imaginea de sus-42,80 euro. Stiu ca aceste seturi sunt dedicate mireselor, dar de obicei sunt mai frumoase si mai elegante decat cele day by day asa ca cer mereu sa imi arate intai ce au la "miresici". Si m-am indragostit de acest model, alb- ivoire si am venit cu el acasa:)

Insa am fost de cateva ori in El Corte Ingles si mi-am adus aminte de discutia din toamna anului trecut cand multe fete care viziteaza frecvent Spania mi-au marturisit ca nu stiau de voucherul de discount de 10 % practicat de El Corte Ingles(din toate orasele iberice+Portugalia). Asadar iata mai jos insemnul. Tva-ul este 18% la toate produsele (deci din start ai un castigat un 6% raportand la cei 24% TVA platit in Romania) si un 10 % cadou de Benvinguts en Espana:)
Inainte de a cumpara orice, trebuie sa te duci cu pasaportul la Tourist's Customer Office si sa ceri voucherul Welcome Gift:A 10% Discount. Sunt cateva ghisee, nu se sta mai mult de doua minute, trebuie sa iei un bon de ordine dintr-o cutie neagra si sa astepti ca numarul luat de tine sa fie afisat electronic pe un panou aflat deasupra ghiseelor. Toata lumea vorbeste engleza, deci va fi foarte usor. Apoi, la fiecare plata, sa arati voucherul primit si obtii discount-ul afisat. Este valabil doar o zi, dar daca intentionezi sa te intorci in zilele urmatoare, trebuie sa ceri un voucher nou, care ti se va acorda fara probleme.
In El Corte Ingles Barcelona, Tourist's Customer Office  se afla la etajul cinci(deocamdata), iar la Madrid am inteles ca se afla la etajul doi. Insa te poate indruma orice vanzatoare care vorbeste engleza.
Voucerul se poate folosi oriunde in incinta magazinului, de la parfumeria de la parter unde gasesti chiar si Sisley si Jo Malone, la firme de haine gen Hugo Boss sau Burberry.

9 comentarii:

Federova spunea...

Barcelona :X Ce frumosss, mi-ar placea sa merg acolo :P
Frumos compleul, sa-l porti cu placere!

Madalina spunea...

Doamneeee...am pierdut ceva banuti din cauza ignorantei mele. Oricum, pentru viitoarele vizite voi stii ce am de facut cand ajung in El CI :)

adela sirghie spunea...

@Federova:Intimissimi face lucruri din ce in ce mai dragute...

adela sirghie spunea...

@Madalina: data viitoare vei cumpara mai multe de aceeasi bani:)

Oana spunea...

Ce tare e chestia asta cu reducerile pentru turisti. Oamenii astia chiar stiu sa promoveze TOT.

Felicia spunea...

Adela trebuie sa-ti fac cinste!In ianuarie si martie daca ai sughitat sa stii ca eu te pomeneam.Si peste o sapt. la fel(MAlaga).Foarte multi bani am economisit eu si prietenele mele cu tarjeta de discuento.De la tine am aflat de ea in postul de anul trecut.In madrid este la et.cu bebelusi(El corte Preciados) si la Barcelona parca era la subsol.
In fiecare zi imi elibera alta.Tipul de la ghiseu se mira:ati fost si ieri la noi.Da senor de 5 ani o sapt. pe an imi vars economiile la voi ca sunteti super super ieftini.Anul acest mi-am luat Ralph Lauren,Tommy Hilf., etc cu 80% discount.50 reducerea 20 ofert de weekend-ul+10 tarjeta ta.
ITI MULTUMESC!

adela sirghie spunea...

@Felicia: xoxo:)

Camelia Andrasescu spunea...

Eu sunt fan Intimissimi de vreo 10 ani , de cand am primit primul set ,pe care il am si astazi, iar cand ajung in Budapesta imi fac stoc, mai ales ca acolo este si un outlet cu preturi fantastice la produsele Calzedonia ,inclusiv Intimissimi.Cu 500 Ron mi-am luat 7 sutiene ,13 perechi de bichini, 2 pijamale pentru sotul meu , 3 boxeri si ceva sosete pentru fetita mea. Va recomand Premier Outlet.Sunt in schimb din colectiile trecute si nu prea gasesti seturi complete.

adela sirghie spunea...

@Camelia: mie mi se potrivesc perfect sutienele lor cu push up, am incercat multe firme dar acestea imi vin cel mai bine.