luni, august 16

cu ocazia unghiilor mele galbene


...am descoperit niste oameni foarte foarte inteligenti care mi-au spus, iar eu le-am confirmat, ca am unghiile galbene:)
Sunt aceeasi oameni -acelasi gen, in fine, care mi-au spus si ce unghii albastre ai -cand le-am avut albastre si ce turcoaz le ai, cand le-am avut turcoaz. Sau care au exclamat cu privirea aceea(da, da, acea privire necrutatoare, despre ea vorbesc, foarte foarte inteligenta, inteligenta superioara, cea care spune mai mult decat o mie de cuvinte) ca am facut marea gresala sa nu asortez mani galbena cu pedi rosie.
Chiar, oare ce m-o fi apucat sa ies asa din randul lumii?
Da, acea lume care te trage inapoi, de picioare, cand i se pare ca ceva nu e in regula cu tine.
Sunt multe feluri in care poti remarca o oja galbena: cu uimire, cu duiosie, cu iz de poveste savurata la gura sobei cu turta dulce, cu amuzament, putin contrariat, cu veselie, sau cu prostie.
Va spun din experienta mea de viata, nimic nu se compara cu oja mea galbena!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

15 comentarii:

Anonim spunea...

Asa mi s-a spus si mie intr-o zi, ca am unghiile verzi. Persoana respectiva radea cu gura pana la urechi de parca eu eram de rasul lumii. Sa iti mai spun ca prietena lui are unghiile cat casa si neingrijite?

Dana spunea...

Nu ar trebui sa-ti pese vreodata de ce zic ceilalti. Cum iti faci unghiile, cu ce te imbraci, cu ce te incalti e doar treaba ta.

Apropo, cand o fi in mare trend oja galbena, sa-i vezi atunci ce-si mai vopsesc unghiile si ce cool o sa li se para! Pe vremea aia, tu deja o sa anticipezi viitorul sezon. Oameni inapoiati. La fashion ma refer :D

adela sirghie spunea...

Da, imi pare bine ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Poti sa imi arati ca nu iti place, ca nu te-ai da cu oja galbena sau verde, dar cand vezi privirea aceea inteligen-superioara, parca nu iti vine sa crezi ca esti in 2010. Parca ai fi in vremea in care George Sand cobora pentru prima oara din trasura intr-o pereche de pantaloni barbatesti.

iguanitza spunea...

Da...cunosc acele priviri si comentarii 'de mila' ca ai unghiile colorate intr`o culoare 'extravaganta' !
Si daca aveai unghiile de la picioare rosii, si cele de la maini galbene care era problema acelor indivizi care faceau remarcile?! Uhhhh... nu te`ai asortat! Sa`ti fie rusine! Cum? Cum sa te colorezi la maini intr`un fel si la picioare in alt fel? Ai innebunit? Ce? Te crezi la circ?

Offf Doamne, parca traim in Epoca de Piatra...

Special Koko spunea...

love ur new background & theme :d

Madalina spunea...

Adela, imi place noul look al blog-ului! Nu zic, imi placeau si floricelele, buburuzele, stelutele care coborau usor printre litere, insa e mult mai usor de urmarit asa. Felicitari!

Anonim spunea...

Buna Adela,



citesc toata arhiva...am descoperit blogul de curand...intrebare:cine te tunde??merci

Anonim spunea...

tot incerc sa iti trimit....dar imi da eroare, nu stiu daca am trimis de n` ori sau deloc.....astept sa vad reactia.

blogul este foarte fain,informatie multa, utila si sincera...ce sa mai imi place rau.

adela sirghie spunea...

@Anonim: multumesc mult, ma bucur ca ai devenit cititoare de beautynews. Pot sa te intreb cum ai ajuns pe blog?
Eu merg la tuns Catalin la Tony's Style, undeva prin Dorobanti. Merg la el de vreo doi ani.

Zuzele spunea...

pisi, pe mine ma stii ca nu imi place oja galbena. Nu imi place, in sensul ca eu nu m-as da cu ea pe unghii pentru ca nu imi sta bine. Stii ca am incercat-o si arata oribil pe unghiile mele. Nu acelasi lucru pot spune despre ale tale care sunt mult mai groase si mai sanatoase. Stii doar ca diferenta de nuanta, desi era aceeasi oja, era vizibila intre unghiile mele si ale tale. Nu insist intr-o greseala doar pentru ca este la moda. Daca nu imi vine, nu imi vine si gata!
Stii bine ca sunt sincera sau daca nu stii, iti spun acum:) N-as spune niciodata ca imi place ceva doar pentru a peria inutil pe cineva. Stii ca albastrul si galbenul nu sunt culorile mele favorite pentru lacul de unghii. In schimb, imi place verdele ala inchis, rosul sangeriu si movul inchis spre negru! Asta nu inseamna ca fac semnul crucii atunci cand vad pe cineva ojat cu nuante trasnite pentru ca mi-au sarit in ochi in vara asta manichiuri si pedichiuri absolut superbe in culori nebunesti.
Eu una nu am reguli in ceea ce priveste culorile unghiilor mele si foarte rar asortez mani cu pedi, atunci cand imi place foarte mult o nuanta.
Nu vad de ce preferintele altora ar trebui sa te influenteze pe tine si nici de ce privirile inteligente sau nu ale unora ar trebui sa decida ce culoare sa poarte unghiile tale. Eu una nu-mi aleg niciodata oja din ultima colectie lansata si nici nu dau vreo importanta sfaturilor date cu atata convingere de cei mai cei dintre specilistii astia ai unghiilor :)
Asa ca, din partea mea, poti sa te dai si cu sapte culori pe o unghie! Conteaza mai mult sa fie unghia ingrijita si sa ai o mani/pedi de nora 10 decat culoarea in sine! apropo..din colectia Burlesque ce nuanta iti place?

adela sirghie spunea...

@Zuzix, tu esti prietena mea si esti haioasa prin firea pe care o ai. De la Mama Natura. Stiu ca nu te-ai da niciodata cu oja galbena, cu atat mai putin cu cea albastra pe care mi-ai dat-o mie cadou. Lucky me!
Eu nu pot sa spun ca am fost deranjata de acele priviri inteligente, pentru ca fiecare reactioneaza cum poate, dar am remarcat faptul ca sunt tabu-uri ingrozitor de mari si aere de superioritate cand nici macar nu este cazul. Si nici macar nu sunt o fata excesiva, cu machiaje sau coafuri impopotonate. Sunt chiar foarte cuminte. Pesemne ca a fost prima data cand m-am remarcat si eu prin ceva:)

Anonim spunea...

....am descoperit cu ajutorul lui ``google`` am tastat despre beauty...mi-au aparut mai multe link`uri insa la al tau am stationat cel mai mult,de fapt m-am fidelizat.
sunt cititoare de blog Dana Sota si acum si cititoarea blogului tau, care me se pare foarte CALITATIV, si ne mai si potrivim in mare la ten si par...asa ca sunt a ta forever :)

cat despre culoarea ta galbena, eu personal din lac nu ies,pt ca nu am curajul si pt ca a purta o anumita culoare pe unghii trebuie sa ai si o anumita atitudine, parerea mea....eu sunt fan margele, dar nu port, pt ca nu stiu sa le port,ma inurc in ele...uit ca le am ......asa ca probabil multi isi doresc oja galbena...dar pt ca nu au atitudinea(la fel ca mine) e mai usor sa spui ca nu iti place decat ca nu stii sa o porti....parerea mea.

imi recomanzi sa ma tund la stilistul tau?????????nu imi mai ``sade`` parul sub nici o forma

pup

Anonimul...care citeste arhiva :)

purple spunea...

ai inceput o revolutie cu unghiile tale galbene(te sustin!!!!vive la résistance:))...la roz fuchsia pun pariu ca n-a comentat nimeni nimic:)))ca doar e arhi cunoscuta,in sfarsit ai ajuns la concluzia 'free your mind',eu oricum am 20 de ani si nu-mi prea pasa ce preferinte au altii si ma bucur tare tare ca asa faci si tu,cine o zis ca galbenul e culoare dificila nu stie propabil ca exista solutii pt orice:D

adela sirghie spunea...

@purple:o sa port mult culoarea asta, in spirit de fronda:)

adela sirghie spunea...

@Anonim: hey, ma bucur mult ca acum esti si cititoarea blogului meu:)
Asadar, bine ai venit pe beautynews!
Da, pe Catalin de la Tony's Style il recomand, desi pretul e mare. 135 ron tuns, spalat si coafat-fara nimic de styling.