marți, martie 6

Silk Whitia Highly-Concentrated Collagen Hydrating Mask

Ca Tuthankamun arat eu cand aplic mastile acestea chinezesti-Highly Concentrated Collagen Hydrating Mask. De fapt sunt Made in Hong Kong, dar Material from France. Cu sinceritate va spun ca le-am luat la intamplare, din curiozitate, fara sa stiu ce scrie cu adevarat pe ele. Colagen, hidratare, un ingredient misterios N.M.F...ideea era sa incerc "masti chinezesti"  Sunt greu de fixat pe fata, au mult lichid imbibat in panza, parca nu se potriveste nimic pe nimic, nici nasul parca nu e unde ar trebui sa fie, gura e pe la barbie... nu stiu ce unitate de masura au folosit chinezii, insa cred ca au pornit de la ideea de pedeapsa, nu de beauty. Par mai potrivite pentru a fi folosite la salon decat acasa, deoarece sunt dificil de aplicat. Enervante chiar.
Si totusi nu pot sa nu le folosesc si sa nu le laud calitatile. Despre colagen s-au scris multe si concluzia mea este ca de multe ori a fost laudat peste masura. Cred ca principalului lui aport este hidratarea "de moment", adica simpla dar extrem de importanta retinere a apei in tesuturi. Asadar, colagenul este de baza pentru strucura, tonusul, sanatatea si forma pielii. Daca tenul tau nu este indeajuns de bine hidratat, apar problemele. Care probleme? Toate celelalte probleme ale tenului.
Eu cred ca mastile acestea imbibate cu colagen ar trebui aduse si in Romania. Am folosit multe masti pana acum, dar niciuna atat de hidratanta. Sunt ca un fel de balsam pe rana, efectul dureaza si este intens timp de o saptamana. iar eu nu mai folosesc crema de noapte de multa vreme.
Beneficiile sunt insa mult mai mari decat faptul ca exceleaza la capitolul cosmetice incomode.
"Content:
N.M.F. nature moisturising factor, V-E, V-C, Hydrolipid matrix, stearic acid, Propylene glycol, Glyceryl monostearate.
"The collagen hydrating mask provides the skin of the face with instant moisture and nourishment. Ideal for all skin types.
Application:
 Place the hydrating mask onto cleansed skin and leave it on for about 15 to 20 minutes, then remove and rinse face with water. Use daily for best results.
Caution
Do not apply on sensitive skin. Stop usage if skin irritation appears"


Cuuum? Vreti poza cu mine si cu masca?
Nu, nu prea cred:)

5 comentarii:

Zicolorata spunea...

Unde se gasesc?

REIKI spunea...

Ce fericit este tenul tau!

SoSheSays spunea...

:))) De unde le-ai cumparat?
Great tip!

adela sirghie spunea...

Taipei:(

Gavriloi Adina spunea...

Interesant,bine ar fi sa apara si la noi,dar sa fie mai usor de folosit.Adica sa iti poti alege dintr-o gama variata,pe cea potrivita tenului tau si sa o aplici pe fata.Ar fi mai pratic decat sa iti intinzi tot felul de amestecuri.