luni, martie 25

Orice fata ar trebui sa stie aceste lucruri:

Lisa Eldridge o spune, ca de obicei, cel mai bine. Trebuie doar sa urmati sfaturile ei in cazul in care nu ai reusit pana acum sa iti gasesti nuanta de fond de ten potrivita:

6 comentarii:

ilda76 spunea...

Utila postare!!!
Multumesc, Adela!

Pupici!
Ilda
Lavender Thoughts

Anonim spunea...

Interesant:)

Mihaela spunea...

Da, utila postare. Si eu am fata ceva mai inchisa la culoare decat gatul si umerii. Asta pentru ca nu folosesc vreo crema strict pentru protectie solara, cred.
Folosesc fond de ten cu o un ton mai deschis si Lisa imi confirma ca nu gresesc. Fac asta involuntar, pentru ca asa mi se pare ca arata unitar.
Nu de putine ori mi s-a recomandat in farmacie (folosesc dermatocosmetice)o culoare inchisa. Ajunsesem chiar sa am dubii in privinta deciziilor mele. Ma bucur ca nu am facut schimbarea. Ar fi parut ca port capul altcuiva pe urmerii mei.

adela sirghie spunea...

Da, Lisa e singura pe care o urmaresc, de aceea o si recomand: explica extrem de bine si frumos. La final, constati ca e simplu si ca ai si invatat. Ma poate contrazice cineva? Ma gandesc ca poate imi place prea mult Lisa si nu mai vad bine...

Hutanu Catalina spunea...

Chiar utila postare. Am cautat acum 2 saptamani un astfel de video care sa imi explice detaliat, era unul de la Wayne Goss, foarte util, insa l-a scos de pe Youtube din pacate. Am facut greseala cu fondul de ten, inclusiv la Clarins( unde m-am abitionat sa l cumpar acum acum acum, iar lumina din Sephora e tricky), trebuie sa astept sa vina vara ca sa il pot purta, dar e prea gros pentru vara, asa ca o sa il las abia la toamna, dar exista riscul sa expire :)) E complicat, de asta ma bucur ca ai postat clipul, Lisa e deja e in lista mea de subscription :D

adela sirghie spunea...

@Hutanu Catalina: daca este prea gros, amesteca-l cu un serum sau cu un gel-crema foarte lejer. Se va subtia.