sâmbătă, aprilie 6

Bucuresti. Ma numesc Bucuresti

Iata ce puteti face in aceasta sambata, daca nu aveti alt program:  "Sute, chiar mii de produse frumoase, cu preturi cuprinse intre 5 si 15 lei, sunt disponibile pentru o noua zi de shopping si fapte bune. Va asteptam cu drag!"

7 comentarii:

iri spunea...

Adela, pisicile tale sunt castrate? Daca da, le dai mancare speciala? Stii ca iti spuneam ca am doua pisici adoptate, le-am castrat zilele trecute, iar acum nu vor sa manance deloc mancare pentru pisici castrate, le-am luat diverse sortimente, le-am amestecat cu mancare la conserva insa nimic. Totusi nu ma indur sa le las nemancate toata ziua, iar seara sa le dau mancare care nici macar nu le place. Incerc sa le fac pe plac mai ales ca peste cateva zile vor avea un nou coleg de apartament, un catelus pe care cred ca il vor teroriza :)

adela sirghie spunea...

Da, ambele pisici sunt sterilizate, de vreo patru ani. Nu au avut probleme cu mancarea dupa operatie, le-am dat bobite speciale, le-am si amestecat, cum ai facut tu. Cel mai bine este sa intrebi medicul care le-a operat, cu siguranta te va sfatui mai bine decat mine. Sau poti intra pe site-urile/forumurile de animalute, probabil este o problema comuna si vei afla raspunsul. Insa eu nu m-am confruntat cu ea. Ceea ce pot sa iti spun e ca ambele pisici au fost cam apatice dupa operatie. Cred ca au fost putin suparate pe mine. Intre timp, le-a trecut:)

iri spunea...

Doctorul ma sfatuit sa perseverez, sa insist, spunea ca nu s-a confruntat cu asa ceva,adica nici macar amestecate sa nu manance. Astazi merg din nou la veterinar sa le iau niste suplimente si sa incerc un alt sortiment care spunea doctorul ca sigur le va placea. Asa a spus si despsre celelalte insa daca nici asa nu vor manca, probabil ii va recomanda dansul un regim ceva. Efectiv ma plimb dupa ele prin casa, le iau cu frumosul, parca ma pregatesc pentru ce urmeaza cu bebelusul. Si ale mele au fost cam suparate dupa operatie, dar dupa o saptamana le-am gasit atarnate de o jaluzea, una pe partea cu geamul, una pe partea opusa si atunci mi-am dat seama ca sunt complet vindecate :)

adela sirghie spunea...

Eu nu cred ca alte boabe vor rezolva ceva. Pisicile mele nu rezista la pui fiert si la conserve de la Schezir cu somon sau ton cu aloe pt pisoi mici tot de la Schezir.

iri spunea...

La pui fiert si peste nici ale mele nu rezista, insa boabele astea pentru pisici castrate erau cu aroma de pui si degeaba. Insa de unde le cumperi conservele respective? O sa incerc sa le dau mancare mai mai putina, dar care sa le sature. Inainte aveau la discretie si mancau cand li se facea foame, acum daca umplu castronul cu boabe care nu le plac nici macar nu se ating de castron. Abia astept insa sa le vad reactia cand se vor intalni cu catelusul, mai ales ca le va fi coleg timp de o luna.

adela sirghie spunea...

In Mall sau in micile magazine.Eu stiu doua: in Dorobanti langa Chocolat sau pe Eminescu, pe langa Petrom.

iri spunea...

Multumesc mult Adela. O zi frumoasa.