luni, iunie 2

CAUDALIE POLYPHENOL C15 ANTI OX

Nu stiu daca acesta este un "guest post" in dulcele stil clasic, insa vreau sa va spun la ce m-am gandit. Sunt multe lansari de produse la care nu pot ajunge. Fie sunt plecata din tara, fie ora este nepotrivita, asa ca multe invitatii raman in aer si nu le pot onora. De aceea m-am gandit ca ar fi o idee buna sa caut colaboratoare printre cititoarele mele din Bucuresti, care au dispozitie, placere si interes sa vada ce se intampla la evenimentele destinate bloggeritelor. Criteriul de selectie este extrem de simplu: sa stiu cum scrii, deoarece este foarte important ca textul pe care il livrezi dupa lansare sa poata fi publicat pe blogul meu. Daca te intrebi cum as putea sa imi dau seama cat de bine stapanesti arta cuvintelor, raspunsul este si mai simplu: voi citi comentariile pe care le lasi aici, pe blog, la postarile care te intereseaza si pe pagina mea de facebook. Nu, nu este  un concurs, as fi trista daca l-ati vedea asa, insa este un criteriu important dupa care ma voi ghida, deoarece cred in potriveli, intalniri, compatibilitati...
Prima alegere a fost Veronica Soare, o fata ca o zi senina si cu un ras cristalin care poate alunga toti norii.
Mai jos, aveti textul ei:

"Cand Adela mi-a scris de departe si mi-a propus sa merg in locul ei la evenimentul de lansare al noii game Caudalie am fost cum nu se poate mai fericita. Caudalie e un brand de care ma simt atasata fiindca orice produs pe care l-am incercat sau l-am folosit se asociaza in mintea mea cu adjectivul superlativ. El reuseste de atata vreme sa creeze produse avand la baza puterea antioxidanta a polifenolilor din struguri. Despre antioxidanti nu are sens sa va mai povestesc, e un termen pe care de cativa ani il intalnim adesea. Multe companii folosesc in formulele produselor lor de frumusete vitamine, enzime, antioxidati, promitand – uneori reusind, alteori fiind doar cuvinte goale – neutralizarea efectelor radicalilor liberi si oferindu-ti o piele plina de vitalitate si stralucire si prospetime. Parerea mea e ca nimeni nu reuseste mai bine decat Caudalie, produse ce au la baza cercetarile profesorului Vercauteren de la Facultatea de Farmacie din Bordeaux, cel are a extras moleculele antioxidante din vita de vie. 

As fi vrut sa imi pot tempera entuziasmul, dar testand in ultimele saptamani, zi de zi, noua gama POLYPHENOL C15, nu reusesc. Sunt prea entuziasmata de fiecare data cand ma privesc in oglinda! 
Sa va povestesc despre cele trei produse din noua gama, pe care o gasiti in reteaua farmaciilor Centrofarm.

Serul de aparare anti-rid este produsul cu cea mai mare concentratie de ingrediente active din gama Polyphenol C15. Dupa cum stiti, serumurile acestea actioneaza intens si in profunzime  pentru a corecta ridurile si a intineri pielea. Oooo, daaaa. Ma mai uit inca o data in oglinda si exclam bucuroasa. In doar o luna de folosire ridurile (putine, e drept, dar existente si altminteri purtate cu gratie si drag de viata) au fost corectate vizibil, pielea e mai luminoasa si mai neteda. De altfel, e primul produs de acest tip cu care pielea mea se impaca intr-adevar. Amestecul de polifenoli stabilizati, din samburi de struguri, vitamina C si acid hialuronic, e magic. Are o textura fina, matasoasa, pe care pielea o absoarbe instantaneu si-o lasa catifelata. In plus, miroase delicios, a flori de mandarin si frunze de lamai si castravete. O bucurie!

Fluidul de protectie impotriva ridurilor
e un scut antioxidant pe tot parcursul zilei. Pe langa polifenolii stabilizati, din samburi de struguri si vitamina C, formula include si o protectia solara , produsul are SPF20. Zau ca din clipa aplicarii tenul este brusc rehidratat si neted, ceea ce se simte nu doar la exterior. Si-l resimti pe piele intr-un mod placut, nu creeaza o senzatie de greutate. Iar parfumul lui, in note apropiate de ser, e un deliciu.

Sa nu uit de crema anti-rid pentru ochi si buze. De fapt e un gel-crema avand textura perfecta si efect de aur: pielea din jurul ochilor e imediat mai neteda, iar cu fiecare zi tot mai ferma. In plus fata de combinatia anti-oxidanta de care pomeneam mai sus – polifenoli stabilizati din samburi de struguri si vitamina C – formula sa include si o combinatie de peptide care intensifica sinteza colagenului, dar si extract de castan salbatic pentru netezire si lemn dulce pentru decongestionare. Apoi, extractul calmant de galbenele si hamamelis, care adauga si mai multa catifelare, astfel incat imediat cearcanele devin mai putin vizibile, iar conturul ochilor si al buzelor e netezit. Parol. Pun si-un zambet incantat. 

Minunata e aceasta gama Caudalie POLYPHENOL C15! Sau si aceasta noua gama. Multe datorez eu polifenolilor acestora stabilizati, din samburi de struguri,  disponibili exclusiv prin cercetarea Caudalie. Patentati in 1955, ei sunt mult mai eficienti impotriva radicalilor liberi decat Vitamina E, substanta activa etalon in acest sens. Acesti polifenoli inhiba oxidarea produsa de sursele radicalilor liberi – raze UV, stres, poluare, toate acestea de care ne lovim mereu – si protejeaza cantitatea si calitatea substantelor fundamentale din piele – acidul hialuronic, elastina si colagenul. In plus, vitamina C stabilizata e si ea prezenta in aceasta lupta. Vitamina C, aceasta vedeta a vitaminelor, e si cea mai fragila dintre ele, motiv pentru care conservarea si stabilizarea ei sunt foarte importante. Ni s-a povestit la eveniment ca vitamina C prezenta in gama Polyphenol C15 este deosebit de activa pentru ca este stabilizata, ea poate capta radicalii liberi generati de radiatia UV in timp ce protejeaza colagenul si stimuleaza productia acestuia. Asadar Caudalie combina aceste doua ingrediente puternice, fiecare intensificand performanta celuilalt, efectul lor antioxidant devenind intens si unic. 

Sigur ca exista si dovezi in acest sens, stiti voi, statisticile care ne arata ca dintr-un numar de participante la teste, x % au obtinut o piele mai ferma intr-un interval anume de timp. Eu nu vreau sa pun aici nicio astfel de cifra, v-am povestit din experienta mea directa cu aceasta gama de care sunt foarte, foarte incantata si va spun cu toata sinceritatea: DA, noua gama Caudalie POLYPHENOL C15 mi-a fermecat tenul. Se vede la exterior, se simte in interior.

PS: Nu pot sa nu va spun gluma pe care am impartasit-o intr-una din diminetile trecute impreuna cu iubitul meu. In timpul ritualului de dimineata, aplicand fluidul de protectie, inspirandu-i mirosul si resimtind hidratarea, Razvan imi spune: 
  Tie chiar iti plac cremele astea, parca niciodata nu te-am vazut asa incantata.
Pai da, nu ti se pare ca pielea e mai frumoasa?
Ah, ba da, dar eu credeam ca e doar de la iubire. 

Eh, e de la iubire si Caudalie. "

Iata mai jos si preturile produselor:

CAUDALIE POLYPHENOL C15 CREMA OCHI SI BUZE X 15 ml-  119 lei
CAUDALIE POLYPHENOL C15 FLUID SPF 20 ANTI-RID PROTECT X 40 ml- 137 lei
CAUDALIE POLYPHENOL C15 SER ANTI-RID X 30ml- 163 lei

20 de comentarii:

Gabriela Popescu spunea...

Eu din păcate nu sunt din București , dar vreau să îți spun că ai o inițiativă bună! Mă bucur să văd că te implici atât de mult în pasiunile tale! ♥ Baftă în continuare!

My blog here: gabriela-popescu.blogspot.com

Chic Lifestyle spunea...

Despre noua gama Caudalie am tot citit , si trebuie sa recunosc faptul ca ma tenteaza destul de tare. Cand despre invitatia lansata, mi-ar face placere sa colaboram. Daca vrei sa vezi cum scriu, blogul meu este : http://mychiclifestyle.blogspot.ro/.

Anonim spunea...

Interesanta noua gama si imi place si amabalajul pe care il are :)

marie spunea...

Foarte frumos gestul tau.
Stiu despre produsele CAUDALIE de ceva ani, daca nu ma insel au fost printre primii, daca nu chiar primii care au folosit puterea polifenolilor din struguri, reusind intr-un tarziu sa ajunga si in Romania cu produsele lor.
Domnisoara propusa de tine chiar promite. Spor la treaba.

Ioana spunea...

Imi place Caudalie dar mai mult imi place Veronica Soare. Am intrat pe pagina ei de Facebook si mi s-a inseninat ziua. Iar ideea ta de delegare este minunata :)

Alexandra D spunea...

Ce idee grozava ai avut Adela. Totuși, cum era normal si de asteptat, Veronica are alt stil de a scrie. Mi-e imi place stilul tau usor boem. Uneori am impresia ca citesc o fila dintr-un roman sau jurnal, cum chiar tu ai intitulat anumite postări. Felicitări Veronicăi.

Diana spunea...

Oh, in sfarsit il vad publicat :)
Mie mi se pare ca stilul tau si al Veronicai se potrivesc de minune. Desigur ca sunt subiectiva, caci Veronica e o apropiata a sufletului meu de cand nici nu eram majora :)
Toate cele bune :)

si eu as vrea ... dar, deh... distanta ... :)

adela sirghie spunea...

@Diana: aaaaa, deci tu stiaaaai? Ah, si nu ai spus nimic:)

adela sirghie spunea...

@Gabriela Popescu: imi pare rau ca nu esti din Bucuresti, stiu ca pare nedrept...

adela sirghie spunea...

@Alina Stan: multumesc!

adela sirghie spunea...

@Macy: da, Veronica nu conteneste cu laudele, mi-a spus de multe ori, inainte de a scrie, cat de bine i s-a potrivit toata gama!

adela sirghie spunea...

@Marie: da, au fost pionieri!

adela sirghie spunea...

@Ioana: deci te inscrii?

adela sirghie spunea...

@Alexandra D: da, si mie imi place mult ideea de Jurnal de beauty…ar trebui sa mai scriu in el:)

Unknown spunea...

Foarte frumoasa initiativa ta, sunt sigura ca exista cateva fete care ti-ar onora invitatia numai pentru ca e vorba de tine, nu neaparat pentru invitatia in sine, pentru a participa la intalniri, pentru a primi produse si servicii gratis.

Diana spunea...

ei, nu am spus nimic pentru ca nu se cuvenea :) m-am bucurat in secret :D

hapi spunea...

Hmmm, pe astea le iubesc si eu!

Carmen T spunea...

Mie nu mi-a placut cum scrie...textul ei are un ton exaltatat cu accente siropoase (as fi vrut sa- mi pot tempera entuziasmul,dar nu reusesc" " minunata e aceasta noua gama C...") care mie imi miros de la o posta a reclama dintr-aceea dulceaga, care vrea sa vanda cu orice pret...in fine,nici n-am putut sa citesc tot t3xtul,parca citeam un articol dintr-un ziar dinainte de '89 plin de entuziasmul ala stahanovist:-) Tu esti mult mai suava cand recomanzi ceva...

adela sirghie spunea...

@hapi: eu, dupa cum vezi, nu le-am incercat, am lasat pe altcineva...

adela sirghie spunea...

@Carmen T: la prima vedere, pare usor, insa este destul de greu sa nimeresti un registru diferit pentru textele de beauty, mai ales cand este vorba despre o lansare despre care vor scrie toate fetele invitate. In plus, te adresezi unui public necunoscut (in acest caz, al blogului meu). Veronica este vesela si admirabil creativa pe pagina ei de facebook, in textul de fata a aplicat o tematica mai clasica. Cred ca si eu am fost mai conservatoare la inceput, abia apoi am putut scrie cu caldura.