luni, iunie 2

OPI RIDGE FILLER

Desi am acest blog de cativa ani deja si simt si eu ca ar fi de bun simt sa fiu … hmmm, mai destupata in privinta comenzilor online, va marturisesc faptul ca eu cu greu ies din zona de confort. Insa interesul meu este la cote inalte, asa ca nu ezit sa cercetez toate site-urile recomandate de colegele mele mai curajoase din blogsofera. Si pentru ca toate mi-au indicat seriozitatea celor de pe produsecosmetice.ro, un site unde unde gasesti de toate, m-am rasfatat in urma cu cateva saptamani si am ales cateva lucruri interesante: un spray bronzant, o trusa de pensule eco si un ridge filler. Va voi spune despre ce este vorba pe indelete in saptamanile care urmeaza, acum va indemn sa cititi doar despre ridge filler-ul de la Opi, caci mie imi pare rau ca l-am ignorat total si nu i-am dat credit atatia ani. Tare incapatanata mai sunt cateodata...

…si da, am ezitat si acum zile in sir pana am hotarat ca trebuie sa iau acest ridge filler. Am folosit de cateva ori un buffer pentru a tempera striatiile destul de mari pe care le am, dar era evident ca unghia devine subtire si casanta. Nu recomand decat pe termen scurt. In plus, vedeam cum unghiile se ingalbeneau mult mai repede si de cateva ori mi-a sarit inima din piept, caci nu imi place deloc sa vad distrugeri.  Not cool, mai ales cand vrei sa iti colorezi unghiile saptamanal.
Am gasit si cateva lacuri minunate si destul de vampiresti, care nu se intimidau deloc in momentul intalnirii cu striatiile mele, dar erau culori puternice, care puteau ascunde multe sub ele. Si cum in ultima vreme am purtat multe pasteluri, a trebuit sa caut artilerie grea.

Si ce este un ridge filler? O baza laptoasa, mata si fina care acopera striatiile. Nu, nu total- total, dar in cazul meu pot sa estimez ca in jur de 75% ar fi procentul. Tine loc si de baza, un strat este suficient, pentru mine a devenit must have. Este eficient si nu mi se mai ingalbenesc unghiile.
Baza transparenta, vorbesc aici de acel basecoat comun nu este suficienta pentru mine, de multe ori mi se parea ca nu prea face nimic-poate o protectie destul de slaba impotriva ingalbenirii. Nu neg faptul ca in cazul unor stiatii mai mititele, un basecoat comun iese cu demnitatea intacta, dar in cazul unghiilor mele este vorba, am mai spus, de artilerie grea.

Cui il recomand? Tuturor fetelor care au striatii medii-mari, pentru ca diferenta este vizibila. In plus, pastelurile arata mult mai bine cu o baza laptoasa, caci potenteaza nuanta fara sa o schimbe deloc.
38 lei este pretul pentru 15 ml (este oferta, pretul ar fi fost 50 lei)

9 comentarii:

marie spunea...

La capitolul tratamente posibile, pentru estetica unghiilor chiar nu ma pricep; nu stiam de existenta unui asemenea produs, care pare ca da cu + daca il folosesti.

adela sirghie spunea...

Eu stiam, Marie, stiam, dar nu am crezut...

Flori spunea...

Un tratament WOW pentru unghiile fragile si casante este Peggy Sage Durcisseur Cure Express. Poate il incerci, dupa OPI.
Pe langa faptul ca unghiile cresc repede si sunt tari, mi-a rezolvat doua unghii cu care ma lupt de niste ani- una la mana cu striatii profunde , de mai bine de 10 ani, alta la picior care se exfolia ca nebuna, pana la sange, de vreo 2 ani.
Ca minus (singur) minus, oja verde de la Guerlain ( sau e Lancome? ) trece prin ea.

adela sirghie spunea...

@Flori: adica nici nu mai ai striatii si nici nu se mai exfoliaza?

Flori spunea...

Exact, nu mai au striatii, nu se mai exfoliaza, arata chiar sanatoase. Imi pare rau ca nu am poze "inainte" ca sa vezi diferenta.
Oricum rezultatele nu apar peste noapte, cam in 2 luni se vede bine de tot.
L-am folosit ca base coat, presupun ca daca il folosesti cum scrie pe cutie, ca tratament, se vede mai repede diferenta.

Diana spunea...

eu folosesc un produs asemanator de la l`oreal, dar nu as putea spune ca am observat imbunatatiri, desi il folosesc deja de ceva timp... ridge filler suna bine, la fel si peggy sage-ul de care povesteste Flori ...

Anonim spunea...

Buna ziua!comentariul meu nu are leg cu postarea...mereu va citesc.Toata aprecierea,stima si consideratia pt un om ca dv.Sunt o iubitoare de animale,nu sunt o fanatica,insa cruzimea,bestialitatea unora nu o pot intelege...sper ca oameni ca dv sa fie cat mai multi...pt sufletul meu sunteti o mangaiere...TRIST!FTRIST NORMALITATEA SA FIE LUATA IN BATJOCURA,OMENIA TRATATA CA FIIND CIUDATENIE!!sunt din c ta si da,scriu cu litere mici pt ca mi e rusine de ce se intampla in acest oras...cu drag,MM.

Unknown spunea...

Nici nu stiam ca exista asa ceva, ba chiar m-am resemnat cu striatiile de pe unghii si nici nu am incercat sa caut un tratament. Imi place ca acest produs este 2 in 1, ca acopera striatiile, dar e si o baza minunata pentru culorile ce urmeaza a fi aplicate.

adela sirghie spunea...

Da, exact asa: daca ai stratii, nu ezita: inlocuieste lacul transparent cu un ridge filler de calitate, efectul final va fi mult imbunatatit.