miercuri, februarie 25

CONCURS ILUX-MANDRA CA SUNT FEMEIE


Cred ca pentru emisiunea aceea care a durat sapte ani la rand "De 3x femeie" se dadea producatorul de trei ori peste cap, ca nu stia ce sa mai faca si ce sa mai dreaga sa fie 1 sau 8 martie tot anul si luni ai marti si miercuri si joi si vineri in direct intre orele cutare si cutare. E greu cu pupici si cu panglici si cu zambete si cu sfortari si cu machiaj de ocazie si da, sa pui tot timpul intrebari de genul "Si cum crezi tu ca esti de trei ori femeie" trebuie ca devine foarte plictisitor la un moment dat.
Dar eu niciodata nu am putut sa nu remarc freamatul si veselia contagioasa a zilelor pline cu cadouri, si- daca ma votati prim ministru, va jur ca as da bucuroasa si degraba-degraba o ordonanta de urgenta sa avem ceva major de sarbatorit in fiecare luna, ba cu tema "Mandra ca sunt femeie", ba cu tema "M-am indragostit" sau la fel de simpatica sarbatoare "M-am impacat cu mine insami".
Mie imi vine foarte greu sa raspund la cateva intrebari simple si de bun simt, printre care, da, se numara si "De ce esti tu, Adela draga, mandra ca esti femeie?" Pai in primul rand nu stiu sa fiu altceva, aceasta este treaba mea de dimineata pana seara, de aceea cateodata mai si obosesc. Cu toate acestea, ma imbarbatez necontenit, imi place sa ma rasfat cu cate un Zoe fii barbata, si sa nu aveti dubii ca ma inscriu prima si cu un zambet mare- mare si pe lista cu cadouri de 8 martie.

Dar de data aceasta, va cer ajutorul si astept sugestii de la voi si daca aveti nu raspunsuri mestesugite, de mare scriitoare in devenire, ci un motiv simplu si decent pentru care sunteti mandre ca sunteti femei, va poftesc sa dati degraba raspunsul fix AICI (click pe AICI), caci sunt trei premii mi-nu-na-te puse in joc de iLUX pentru a voastra memorabila stradanie. Nu astept vreun raspuns cum ca ati gasit piatra filozofala, sunt in cautarea celui mai simplu si mai de bun simt raspuns, in concordanta cu viata, gandurile si aventurile fiecareia…

Iata ce puteti castiga:

O cutie de bijuterii Stacker's Set:
Un portofel Annushka Dazzling Rose
Un set de manichiura Balance, cu 5 ustensile din otel de Solingen original:




Regulamentul concursului:

Concursul este prilejuit de apropierea Zilei Femeii si de lansarea celui de-al doilea numar al revistei online alegria by iLux.ro, dedicata exclusiv sarbatorii de 8 Martie.
Concursul se adreseaza, desigur, doamnelor, insa da, pot participa si barbatii daca se simt inspirati sa ne impartaseasca de ce ne considera ei minunate.

Concursul Mandra ca sunt femeie se desfasoara pe site-ul revistei, pe pagina http://alegria.ilux.ro/8-martie,  unde va invit, pe cei cu un bob de inspiratie...
Inscrierile vostre sunt asteptate pana duminica, 1 martie, orele 23:59.
Castigatorii sunt alesi prin tragere la sorti cu random.org vor fi anuntati in paginile revistei alegria, pe 2 martie, in ziua lansarii, pe aceeasi adresa web.
Mult succes va doresc, iar daca aveti intrebari, va astept la comentarii…
Toate premiile vor fi insotite de un cadou dulce oferit de Chocolissimo.

3 comentarii:

Butterfly spunea...

Ce dragut...multumim pentru informatii...ia sa particip si eu :D

Auto Car Hire Romania spunea...

Dragut ... cred ca particip si eu.

Irina Radu spunea...

Femeile sunt pur si simplu extraordinare. De ce? Afla in revista alegria, editia Mandra ca sunt femeie http://alegria.ilux.ro/ :)