vineri, octombrie 28

Biotherm: Deo Pure roll-on antiperspirant

Deo Pure de la firma Biotherm a fost cel mai scump anti-perspirant cumparat de mine vreodata. Pretul lui a fost 20 euro si a fost luat din strainatate, dintr-un aeroport. In momentul in care l-am cumparat, eram de-a dreptul disperata, deoarece avusesem un GARNIER atat de prost, incat imi ingalbenise foarte urat la subrat toate bluzitele mele albe, fine, de vara  si nu era bun de nimic(click AICI pentru un review inspaimantator!) Asadar, am pornit la drum cu mari sperante pentru Deo Pure si acum, dupa luni si luni de folosire zilnica, ma pun si eu in randul bloggeritelor care il lauda. Este cel mai bun pe care l-am avut pana acum. Nu are alcool, nici parabeni. Usuca pielea de la subrat, dar nu excesiv. Nu lasa senzatia de ud, ci o inlocuieste cu una de hidratare. Actioneaza de dimineata pana seara, nu face nazuri la calitate. Este longeviv, deoarece este concentrat si prin urmare trebuie aplicat cu zgarcenie, dus si-ntors, maxim. Poate fi folosit si dupa epilat, cand pielea este sensibila. Nu lasa urme pe haine. Nici pe cele inchise la culoare, nici pe cele deschise. Este foarte discret parfumat, miroase "a curat", dar dispare in cateva minute, deci nu interfereaza cu EDT sau EDP. Exista si in varianta bio- certificata Ecocert, evident. O voi cumpara si eu, dupa ce se termina acest deo.
Da, costa 20 de euro-dar consider ca sunt  bani bine investiti, deoarece am scapat de o problema majora, cu care ma confrunt de mai bine de un an. L-am cumparat in aprilie sau mai, l-am folosit zilnic si in acest moment mai am o treime din el. Daca doriti, puteti sa faceti un calcul si nu va mai iesi atat de scump...
Nu stiu daca produsele Biotherm din Romania au aceeasi calitate, insa eu nu voi cumpara de aici, ci din strainatate-sau imi voi ruga prietenii care pleaca mai repede decat mine sa imi faca un mic serviciu:)
Daca l-a mai folosit cineva, as fi foarte fericita daca mi-ar lasa parerea la comentarii!

7 comentarii:

stilistele spunea...

nu l-am folosit inca. darmereu am probleme cu deodorantele, asa ca l-am trecut pe lista ;)

adela sirghie spunea...

Eu de vreun an am inceput sa am mari probleme cu deodorantele...nu imi dau seama din ce cauza:(

Doina spunea...

De cand asteptam review-ul! Suna f bine, avand in vedere ca ultimul an nici nu deo/stick/roll-on nu isi mai face meseria cu mine!
Am investit si eu o suma considerabila pe un roll on de la Skeen+, primind o serie de pareri pozitive, insa eu nu sunt multumita. O sa ii acord o sansa si acestui Biotherm, desi m-ai pus pe ganduri legat de achizitionarea lui din Ro.

Mariposa spunea...

Ai probleme cu transpiratia? pentru ca eu am si inafara de maxim ( care este plin de aluminiu) nu pot folosi altceva pentru ca m-as da degeaba ca tot transpir:((

adela sirghie spunea...

@Mariposa: nu, nu am probleme cu transpiratia, dar inainte de Deo Pure am folosit niste deo care nu mi s-au potrivit deloc.

adela sirghie spunea...

@Doina: eu am devenit foarte suspicioasa in privinta produselor achizitionate din Ro.

12cygnes spunea...

Tot ce ai scris este adevarat.L-am cumparat din Duty free Constanta,17 euro parca si am fost foarte multumita de el.Merita banii.