vineri, octombrie 7

Adio,visul frumos s-a terminat!

Ieri, dupa ce am facut dus si mi-am spalat parul, frumosul meu lac green mint(sau minty green, va rog alegeti varianta care va place cel mai mult) si-a aratat punctele slabe. Pe toate si dintr-o data. S-a ciobit la trei unghii si s-a tocit la restul. Am "carpit" repede ce se mai putea carpi, deoarece eram invitata la ora 19 la lansarea magazinului Stefanel din Piata Romana, apoi la 20,30, trebuia sa ajung la o petrecere surpriza in Fratelli. Nu am avut timp sa sterg lacul, sa aplic base coat si doua straturi de green mint, dar am reusit sa umplu spatiile sarite destul de ok. Insa degradarea lacului a continuat in ritm si mai alert, iar azi dimineata, inainte de a fi sterse, aratau asa:

                                                                                                                                si mana dreapta:
Practic, green mint de la Sephora este, pentru mine, un lac pentru o singura zi. Sau o singura dupa-amiaza. Nu ma asteptam sa ramana pe unghii sapte zile si sapte nopti, dar speram la macar doua sau chiar trei. Daca nu ai timp "sa stai" dupa lac si sa il pandesti sa il refaci cand sare, mai bine uita-l! Aceasta a fost prima mea incercare, si este in mod cert o dezamagire cosmetica, dar intentionez sa mai folosesc tentantul green mint (fac acest sacrificiu datorita culorii), insa macar acum stiu la ce sa ma astept...

11 comentarii:

Muneca Chucky spunea...

culoarea intradevar este superba.Si eu astazi mi-am luat o oja green mint de la Gabrini(un brand mai no name)sa vedem acum cat o sa reziste.

Anicka Maya spunea...

Pacat de culoarea minunata pe care o are...

Anonim spunea...

Pfoai, si eu ma plangeam de Mavala ca dupa 5 zile s-a ciobit la o unghie :))))

Tediana spunea...

Adela, incearca green mint-ul de la Rimmel London! Il am eu si este destul de rezistent! Pe unghiile mele arata impecabil cel putin 3-4 zile.

Mihaela spunea...

Ce base coat ai folosit? Exista posibilitatea ca base coat-ul sa nu se fi inteles cu oja prea bine. Dovada ar fi si evidentierea texturii unghiei. Ai putea sa incerci cu un alt base coat (sau fara). De asemenea la oja Sephora top coat-ul este obligatoriu. Nu-i foarte rezistenta dar totusi ar trebui sa tina cateva zile.

mariana spunea...

Wow,pacat de culoare si de brand!! Eram chiar invidioasa ca nu am de-astea prin zona.
Adela daca gasesti la un brand renumi:Opi,Alessandro,Orly,sa ne spui,sa ne luam si noi.
Pacat,mare pacat!!!!

Flori spunea...

Ojele marca Sephora au o calitate destul de proasta, in ciuda culorilor foarte frumoase. Imi rezista pe unghii cateva ore (unghii de calitate proasta, ce sa-i faci :( )
Eu am un minty green de la Essie http://www.essie.com/shop/product_info.php?products_id=256 care e foarte OK

Ana. spunea...

Am patit si eu ceva asemanator cu o oja de la Sephora acum cativa ani buni. O primisem cadou, era o nuanta nude superba si atat de mult m-am bucurat ca era Sephora si ma gandeam ca o sa reziste mai mult de 2 zile pe unghii. Ash! Ca dupa cateva ore s-a cojit si a sarit de pe unghii. si nici macar nu eram acasa ci la scoala, abia am asteptat sa ajung acasa sa mi le sterg!

adela sirghie spunea...

@Mihaela: imi place mult nuanta, asadar voi incerca mai multe variante. Prima incercare a fost cu o baza de la Alessandro, doua straturi de la Sephora si un ulei pentru uscare rapida de la Sally Hansen. REzultatul a fost descris pe blog, adica dezamagitor. Acum nu am mai folosit baza de la Alessandro, iar unghiile s-au ciobit mult mai repede, dupa dus. Nu am folosit base coat, deoarece lacul de la Sephora mi s-a parut foarte moale si s-a uscat greu. A treia incercare va fi cu basecoat de la OPI, cel care asigura si uscare rapida. Sa vedem daca voi reusi sa fac acest minty green de la Sephora sa dureze mai mult de 12 ore...

adela sirghie spunea...

Da, lacul acesta sare de pe unghii intr-o mare veselie!

Camy spunea...

incearca sa aplici un top coat, poate tine mai mult