joi, iunie 24

H&M in Romania! Finally!


E oficial, titreaza astazi WallStreet: lantul H&M va deschide in primavara anului 2011 prima locatie in Romania. Fiind vorba de un comunicat oficial, cred ca avem toate sansele ca acest lucru sa se si intample, dupa ani si ani de tatonari si sperante desarte:)
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

Sim spunea...

Ce veste buna mi-ai dat. Me so happy:D

Mirela Niculai spunea...

of.. eu nu stiu de ce e atat de important.. stiu ca afara sunt pe val, dar la noi sigur nu vor fii aceleasi produse si preturi (sper sa ma insel)

Ana-Maria spunea...

Mie imi place H&M! Sunt super incantata!

Rox spunea...

nu cred ca vor avea in Romania preturile pe care le au in afara..

Anonim spunea...

Am auzit atatea si atatea lucruri despre venirea lor in Ro. in ultimii ani, incat nu mai cred nimic pana cand nu voi pasi chiar eu intr-un magazin, "acilisha", in Romanica.

Iulia spunea...

Ma declar cea mai fericita pe ziua de azi!

purple spunea...

o veste ff buna,intradevar:)

Butterfly spunea...

Chiar ieri am fost si mi-am luat o rochita rosie cu buline de la H&M, sper si eu sa fie aceleasi produse si aceleasi preturi ca in Moscova cel putin, desi se pare ca nici la rusi nu au venit cu "full options" dar spre deosebire de Zara preturile sunt mai mici.

Anonim spunea...

Nu vor fi aceleasi preturi nu va faceti iluzii:)
in Austria tricouri la reducere cu 5Eu, rochite cu 10 sau 15Eu - masuri mari ramase, nu erau niciuna buna de mine dar ca idee. Doar nu credeti ca la noi or sa le dea cu 40-50 de lei la reduceri. Noi traim in Ro, aici dc hainuta ta nu e de firma esti un nimeni :( Nu-mi place nici mie faza asta, dar asa e lumea.
Plus ca nu se adapteaza deloc pietei de aici, aduc masuri maari si f mari la Zara si Debenhams cand aici se cata masuri gen 6 sau 8. Marks&Spencer si mai rau, mi-au zis pe fata ca ei nu aduc decat 10.
Eu am 52 de kg si170, aproape ca nu-mi gasesc nimic la ei.

Deea D. spunea...

Si Burberry si Gucci :-). Poate Burberry-ul il aduc cu tot cu linia de make-up, chiar daca e cam 'linistita' in nuante si ambalaj.
Abia astept !

adela sirghie spunea...

Astazi am vazut si un magazin Armani pe Calea Victoriei, fata in fata cu hotel Continental. Nu am intrat, nu stiu daca s-a si deschis, eram in masina.

Anna spunea...

Da,este oficial.Firma la care lucrez eu s-a ocupat de tot ce inseamna reprezentanta H&M in Romania. :) Magazinul va fi deschis la AFI Palace Cotroceni, pe 14 martie 2011.There you have it!Acum nu ramane decat sa shop till you drop..:P

adela sirghie spunea...

Anna, bine ai venit pe beautynews si multumim pentru info. Te mai asteptam la comentarii ori de cate ori ai timp.