vineri, iunie 10

Azi imi place...

 O bluzita alba din in(90%) si poliamida(10%), simpla, larga si vaporoasa, dar in primul rand extrem de versatila.

Stefanel Spring/Summer 2011 Campaign
Daria Werbowy by Mario Testino

Eu am luat-o in XS in urma cu o saptamana si am purtat-o pana acum numai la jeans, stilul labartat, insa vine foarte bine si daca o ascunzi sub betelia unei fuste creion sau maxi. Sau, daca ai curaj- eu nu mai am- -o porti cu un short desirat:)

5 comentarii:

iri spunea...

fff misto bluza. luata din romania?

adela sirghie spunea...

Da, de aici am luat-o. Mi-a placut ff mult, parca stralucea pe umerasul acela. Si cand am vazut ca este XS am stiut ca trbuie sa o incerc sa vad cum imi vine. Si am cumparat-o.

Manuela spunea...

Am citit cu nesat toate postarile despre Barcelona (si nu numai) care au fost... de poveste! Pline de romantismul tau si cel al locurilor prin care ai colindat, postarile tale mi-au declansat dorul de vacanta!
Iti multumesc si as dori sa citesc mai multe astfel de postari.

adela sirghie spunea...

Hello Manuela, multumesc multpentru feedback. Initial, cand am prefigurat acest blog, ma gandisem sa scriu numai despre beauty. Apoi am inceput sa scriu si despre stil, haine, vacante si intamplari. Dar vad ca blogul acesta are viata lui si se transforma pe zi ce trece. Poate pana la urma va deveni un fel de jurnal cu accente de fine living. Realmente imi dau si eu seama ca mi-o ia inainte si are viata lui:)
Xoxo!

Ale spunea...

Ador magazinele stefanel!au un miros specific(acelasi odorizant in fiecare dintre ele-pana si in outlet).Am intrat odata in Mango si mirosea a oua prajite>:P