joi, iunie 30

Just perfect...Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley pare sa fie, la prima vedere-si chiar si la a doua, o fata cam ingamfata si superficiala, de aceea nu face parte din galeria mea de "personal beauty icon", chiar daca de curand a fost aleasa cea mai minunata dintre cele mai minunate fapturi din aceste vremuri...
Insa se imbraca impecabil si stie sa poarte cu o eleganta desavarsita toate hainele pe care le are in garderoba.

4 comentarii:

katherine_sades spunea...

Mie mi se pare o bomboane gigantica roz!!
Nu a asortat nimic cu nimic, nu a combinat nimic...0 originlitate 0 stil, mai ales la cate haine si bani ii trec prin mana.
E normal ca stie sa le poarte cu stil, ca doar asta face toata ziua, se fataie pe la foto-shooting-uri si prin filme. Ea a facut o cariera din a fi frumoasa, asa ca ar fi si culmea sa arate altcumva decat elegant.
Mie chiar nu mi se pare un fashion icon, sau macar un icon de altfel. E fada, si fara personalitate.

stilistele spunea...

e o fata frumoasa, indiscutabil, iar in ceea ce priveste tinuta asta cel putin, e evident ca stie sa o poarte. Eleganta si sic. imi palce ;)

Beauty Tested spunea...

Si eu am pus tinuta asta pe blog :), mi-a placut tare mult. Nu stiu daca este meritul ei sau al stilistilor pentru aparitiile in care denota eleganta si stil, dar cu siguranta ea da farmec oufit-urilor, pentru ca este o femeie frumoasa, cu ceva aparte.

Special Koko spunea...

E printre girl crush-urile mele..superba!

Iar outfit-ul imi place foarte mult.