miercuri, februarie 17

Merele, de baza in cosmetica vegetala




In urma cu cateva zile am fost la lansarea gamei Serum vegetal de la Yves Rocher(cu trei brevete in cosmetica vegetala: actiune de stralucire si netezire, actiune anti-rid si fermitate si actiune calmanta). In ultima vreme am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata de lansarile anti-aging, deci nu puteam rata o asemenea invitatie si un asemenea eveniment.
Cei de la Yves Rocher au descoperit, dupa opt ani de cercetare, un extract activ anti-rid foarte puternic, oligozidele din mar. Pornind de la ideea ca aceeasi varsta nu inseamna neaparat si acelasi tip de ten, si ca odata cu trecerea timpului, diferentele la nivelul pielii sunt din ce in ce mai vizibile, gama Serum Vegetal propune doua programe de ingrijire : riduri&stralucire sau riduri& fermitate si trei produse demachiante.
Cele trei produse din programul Riduri&stralucire sunt o crema de zi cu efect straluctor datorata particulelor sidefate(85 Ron), o crema pentru zonele fragile ce trateaza in profunzime conturul ochilor (79 ron) si una de noapte (99 Ron). Ridurile sunt diminuate, netezite, iar pielea devine mai stralucitoare.
Impotriva ridurilor profunde si a pierderii fermitatii tenului, gama Serum Vegetal propune tot trei produse, asociind eficacitatea oligodelor de mar cu puterea de a reface epiderma a gumei de salcam din Senegal:: o crema restructuranta de zi (125 ron) , un corector anti-rid cu pensula pentru ridurile profunde gen talpa gastei, pliul naso-genian sau zona fruntii(95 ron) si o crema restructuranta de noapte, puternic concentrata(135 Ron).
Produsele deamachiante sunt: lapte cu efect de netezire(47 ron), lotiune pentru stralucirea tenului cu efect de micro-exfoliere delicata(47 Ron) si servetele demachiante cu efect detensionant(42 Ron).
Noua gama se adreseaza femeilor care au peste 35 de ani.

8 comentarii:

Silvia spunea...

e nouă gama??? parcă mama a avut prin primăvară vreo 2 creme de la ei cu oligozide din măr... ciudat...

adela sirghie spunea...

Tocmai ce s-a lansat gama Serum vegetal 3...
Mai ai cutiile, sa le comparam?

Silvia spunea...

nu ştiu... trebuie să verific cosmeticele mamei...

Unknown spunea...

Buna Adela si Silvia,

Serum Vegetal3 este o linie noua de produse anti-rid lansata in 2010, a gamei Serum Vegetal pe baza de Oligozide din Mar. Intr-adevar, in anul 2008 a aparut pentru prima data gama Serum Vegetal cu Oligozide din Mar, insa cercetarile Cosmetique Vegetale® Yves Rocher au fost aprofundate si acum exista 2 programe mult mai bine definite, adaptate nevoilor si dorintelor fiecarei femei: anti-rid si stralucire, anti-rid si fermitate. Au fost schimbate si ambalajele produselor, dar si parfumul intregii game. Din aceeasi gama, in afara celor 2 programe specifice, fac parte si produsele demachiante.

Corina D. spunea...

Buna! eu tocmai mi-am comandat cremele din aceasta gama, cea de zi+crema de noapte+corector, insa am inceput sa am indoieli daca este ok sa le folosesc, eu avand 23 de ani; am cateva riduri in zona fruntii si a ochilor, si am gandeam sa le folosesc, insa nu zilnic, ci o data pe saptamana, ceva de genul...ce ma sfatuiti sa fac? daca le folosesc imi pot dauna in vreun fel?

Va multumesc!
Corina

adela sirghie spunea...

Bine ai venit pe beautynews, Corina D.
Am incercat sa ma gandesc ce as face eu daca as avea din nou 23 de ani si as fi facut "greseala" sa cumpar creme pentru o femeie de...35. Raspunsul e ca nu le-as arrunca, nici nu le-as face cadou. Le-as folosi! O data sau de doua ori pe saptamana, ca un fel de tratament soc.
Daca ai riduri la 23, problema este ca nu esti indeajuns de hidratata, deci: apa multa, legume, fructe, supe si evident, creme hidratante. Daca ai bani de investit, masajele faciale saptamanale la un salon de beauty fac minuni, combinate cu cele scrise mai sus. Sa ma tii la curent:)

Anonim spunea...

buna adela.am 27 de ani si m-am gandi ca ar trebui sa incep sa folosesc o crema pentru ridurile fine,sau ceva care sa le previna.am un ten mixt.pe langa cei 2 litri de apa pe zi si o dieta bogata in fructe si legume,stii cateva creme pe care as putea sa le incerc?

adela sirghie spunea...

Da, la Lierac(le gasesti in farmacii) gasesti o gama pt ten mixt/gras+riduri. Ti le recomand, pentru ca le-am incercat si mi-au placut foarte mult.