miercuri, iunie 9

What's with the CATTITUDE?



Draga mea Zuza G, pe care o cunoasteti de pe http://divadecarton.blogspot.com, a cedat rugamintilor mele fierbinti si mi-a facut ieri un cadou frumos: oja ei albastra de la OPI, What's with the Cattitude?, oja de care eu m-am indragostit dupa ce am vazut-o intr-o poza si evident, dupa ce am primit de la Corina acel rosu tulburator, Red my fortune Cookie. Ca sa demonstreze cat de buna prietena imi este, Zuza G a recuperat Cattitude de la o alta buna prietena, careia i-o daduse fara sa ma intrebe in prealabil:( si a purtat acest lac la ea in geanta mai mult o saptamana, pentru ca am fost amandoua foarte ocupate si nu am reusit sa ne intalnim pana ieri, la lansarea Joico.
Eu nu i-am dat ceva la schimb pentru ca nu aveam nimic(de dat, evident)
Primul strat nu e cine stie ce, nici al doilea, pentru ca eu am de acoperit striatii, abia la al treilea se vede ce nuanta nebuna este de fapt Cattitude si de ce face parte din colectia Shrek Forever After, iar dupa cea de-a patra aplicare, unghiile sunt perfecte. Oja e oarecum nonconformista (aproximativ cum era negrul pe unghii in urma cu vreo 20 de ani, dar o poti asorta la blugi si la pantaloni de in, la rochite vaporoase, fuste cu volane albe sau ivoire.
I-am gasit si un parfum cu care cred eu ca se potriveste, e un pic mai dulce, pentru a tempera aceasta nuanta acvatica. Este vorba de Parisienne, de la YSL.
In final, vreau sa inchei spunandu-va ca nu vreau sa mai scriu despre oje, nu am vrut nici de data aceasta, dar ele sunt de vina, pentru ca mereu imi iese cate una mai motzata in cale.
UPDATE: Ema si salonul ei din Brasov au si un concurs cu oje Opi pentru bloggarite, la care m-am inscris si eu(m-am gandit eu bine si am ajuns la concluzia ca nu mi-ar strica si un Over the Taupe). Iata link, pentru fetele care vor sa se inscrie si ele, click pe:




DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

23 de comentarii:

zuza G spunea...

hihi :) chiar ma bucur mult ca iti place! Culoarea in sine este superba, numai ca mie nu-mi place pe unghii. Nici prietena mea nu prea era fan, desi nu mi-a spus nimic de teama sa nu ma supere, insa am vazut ca nu se ojase niciodata cu ea asa ca i-am cerut-o inapoi de indata ce tu mi-ai spus ca o vrei :) Nu s-a suparat ca este o dulce si o voi recompensa cu un roz ca ea este mai Hello Kitty asa :)
PS: nu este nevoie sa-mi dai nimic in schimb, relax! ma bucur doar ca am gasit destinatar pentru oja pentru ca ea este foarte frumoasa pentru cine stie sa o poarte :)
Pup

Alexa spunea...

Ce frumoasa e nuanta!! Vreau si eu :)

Ema, Brasov spunea...

"In final, vreau sa inchei spunandu-va ca nu vreau sa mai scriu despre oje"... nu ne pacalesti ... :)
Ema

Anonim spunea...

4 straturi?? nu am rabdare nici intr-o mie de ani sa aplic 4 straturi si sa astept sa se usuce :D

dar e frumoasa totusi...sa o folosesti sanatoasa :)

Andra Melinte spunea...

Vreau si euuuu:))

A aparut si la noi colectia?

Pisik spunea...

Vreau si eu oja asta! De unde ati gasit voi colectia Shrek in Romania?

adela sirghie spunea...

Shreck Forever After a aparut de ceva vreme. Noi am gasit la Topline in Unirea, dra cred ca si saloanele au la vanzare aceasta colectie.

Zuzele spunea...

astazi am vazut o fata cu oja asta pe unghii si arata foarte bine :)
PS: Gabriela, la Top Line (B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4- aproape de capatul tramvaiului 32) sigur gasesti toate culorile din lume :)

adela sirghie spunea...

Zuza G, sa stii ca eu am cautat Over the Taupe la Topline si nu am gasit:(

Ana-Maria spunea...

Patru straturi?!?!?!? Aici m-ai cam pierdut. :P Mie mi se par multe si doua! :))
Si eu as purta albastru sau verde pe unghii cu rochite vaporoase. :D
Cum se comporta la stergere? Pateaza unghia? :)
XOXO

adela sirghie spunea...

@Ana -Maria: si mie mi se par multe cele patru straturi. Chiar sunt multe.
Dar numai asa se pot acoperi striatiile mele.
Nu imi dau seama daca pateaza, o am de doua zile, dar o sa scriu un update...
Oricum , mereu dau cu lac protector inainte de orice culoare. Asta inseamna de fapt cinci straturi, nu?

Ana-Maria spunea...

;)) Dap.
Si eu inainte de oja propriu-zisa, dau un strat de lac protector. Dar, uneori, unghiile mele tot se pateaza. :(

Ana-Maria spunea...

Cred ca depinde de calitatea ojei si a lacului. :P

Ema, Brasov spunea...

Adela, esti concurentul nr. 2 :)
Ema

Pisik spunea...

Zuza, multumesc de pont, dar cum la TopLine am inteles ca poti proba oja direct pe unghie si mai apoi cineva cumpara o sticluta folosita drept Tester - cah... mai bine nu ma dau decat sa iau asa ceva.
Iar de la salon Abbate am cumparat la fel, o oja deja inceputa. Voi de unde luati oje noi si nedesfacute - cum ar trebui sa fie toate?

adela sirghie spunea...

@Gabriela, sincer, eu pana acum nu mi-am pus aceasta problema. daca vreuna dintre cititoarele beautynews stie vreo metoda eficienta, o rugam mult, mult sa ne ajute si ii multumim anticipat!

Ema, Brasov spunea...

Asa este. Te poti pacali cu o oja deja incercata. Nu am patit pentru nu am cumparat de pe raft ci direct din depozit (ce-i drept era comanda), in cutii sigilate (sunt cate 3 buc. intr-o cutie).
Puteti cere sa va aduca din depozit (sunt oje care se ambaleaza individual in cutii). Aceste cutii pot fi sigilate.
Acum, nu inseamna ca toate produsele de pe raft sunt testate. E posibil ca unele din ele sa fie doar deschise din curiozitate.
Cum le recunoasteti pe cele false: http://www.lacquerized.com/2010/05/how-to-unmask-opi-fakes.html .
Am citit pe un blog si traducerea in limba romana.
Ema

Pisik spunea...

@Ema-stil: Multumesc pentru raspuns. Voi incerca sa cer si din depozit, dar sincer la salonul de la unde le-am luat fetele de acolo imi dadeau senzatia ca imi fac o favoare vanzandu-mi produsul. Pe viitor le voi ocoli cu siguranta.
Pe de alta parte, nu e fair din partea magazinului/reprezentantilor lui sa deschida un produs. Sub nicio forma. Matusa mea s-a ales cu o infectie la unghie de la un salon care folosea echipament nesterilizat - au recunoscut si ei lucrul asta si acum sunt extrem de circumspecta fata de orice produs.
O rugaminte catre cititoare: in afara de Top Line, salon Abate, Sephora, unde se mai vinde oja OPI in Buucresti?

adela sirghie spunea...

eu stiu ca se vinde si la saloanele Silhouette.

natty spunea...

pai fetelor se vand la Sephora oje OPI, nu? dar nici acolo nu e sigur ca nu au fost testate...
Recomand lookfantastic.com, hqhair.com - vin in 7 zile din UK si au tot felul de promotii

Alexa spunea...

Gabriela, eu am cumparat de la salonul Vogue, ah si in plus la un pret mai redus decat la Top Line!

Pisik spunea...

@Natty: chiar de la tine stiam de siturile astea, am comandat un OPI de la HQHair. insa am ajuns la un pret de te sperii - peste 60RON sticluta, aproape dublu decat la saloanele din Buc - nu era nicio promotie:(. E adevarat, sunt macar sigura ca nu era desfacuta, dar la banii astia? nu-mi da mana sa iau toate nuantele care-mi fac cu ochiul din poze.
De altfel, ma indoiesc de Sephora si produsele lor, cu fetele din magazin care se machiaza cu testere fara nicio jena.
De ce oare nu sunt produsele de beauty sigilate?

adela sirghie spunea...

@Gabriela: cred ca sunt multe saloane in Bucuresti care folosesc si comercializeaza oja Opi. Daca cineva ne poate da o idee, am fi foarte recunoscatoare, mai ales ca Gabriela vrea cu orice pret cateva nuante care i-au vrajit sufletul...