miercuri, iunie 22

Just in case...

In ultima vreme, blogger are probleme. Astazi de exemplu, nu am putut incarca nicio poza. Am putut face copy paste cu o poza mai veche folosita pe blog, pentru a ilustra Jurnalul meu de beauty de vara, dar atat. Tin minte ca si acum doua saptamani au fost niste probleme, si acum o luna si tot asa. Si din nou m-am gandit ca poate, la un moment dat, din cauze absolut necunoscute, ar putea sa dispara tot blogul. Absolut tot ce am scris eu aici, cu harnicie, zi de zi, in ultimii doi ani. Eu cred ca acest lucru ar fi posibil. In general imi imaginez tot felul de scenarii abracadabrante de genul cum ar fi daca, sau cum as reactiona eu daca, sau cum ar trebui/ar fi intelept?indicat? sa reactionez daca, sau cum ar fi mai zen...
Ei bine, daca intr-o zi blooger ar disparea, sau ar trece cu tractorul peste blogul meu, eu nu as lua-o ca pe o tragedie, pentru ca astazi exact asta mi-am imaginat ca se intampla, deci sunt psihologic pregatita si cu temele la zi: sa stiti ca eu in secunda doi imi fac un blog nou, care se va numi tot Adela Sirghie. Si daca vreti sa ma cititi in continuare, sa dati search pe google cu numele meu si va va sari in ochi noul meu blog:)
Ne-am inteles, da? Ma cautati pe google si ajungeti la noul meu blog, care va incepe exact de unde se va termina acesta, daca blogger-ul mi-l va sterge printr-o miscare de maiestrie online.
Acestea fiind lamurite,
XOXO!

7 comentarii:

Annamaria spunea...

Da, sefa, sa traiti! Ne-am inteles! Cautam din nou blogul...:) Sper insa, sa nu fie cazul...e munca ta acolo. Citesc cu placere mereu... ;) Cum sa dispara asa pur si simplu?!

adela sirghie spunea...

asa m-am gandit eu astazi...nu mergea nimic pe blogspot si am auzit ca au fost cazuri de disparitii misterioase...nu au mai gasit nici macar cutia neagra:)

Annamaria spunea...

hahahahahahaha

ei... daca exista un triunghi al bermudelor si pe planeta blogger, fii fara teama! fiecare cuvat al tau ramane bine intiparit in mintea si sufletelul nostru ;;) trebuie doar sa continui de unde ai ramas.

Anonim spunea...

Te gasim noi, stai linistita!!! Nu scapi asa usor!! :)
Ang

mada spunea...

sper sa aiba un backup , ar fi pacat sa se piarda postari ...

Flori spunea...

Nu cred ca se vor pierde postari (doh, e Google, nu Gugu de la colt), dar am o senzatie de deja-vu, cam asa o luase razna si Yahoo 360 - pana cand l-au trimis de tot la culcare.
Pacat, ca nu au oferit optiunea de export, unii n-au avut asa rabdare sa ia blogul la mana si sa-l mute pe wordpress sau alta platforma platita.
D'aia e bun domeniul propriu - si sfanta platforma instalata cu manutele proprii

Epurica spunea...

Adela, daca tot te temi de chestia asta...de ce nu treci pe domeniu/hosting privat? Iti poti face back-up zilnic/saptamanal/lunar si asa macar ai siguranta ca toata munca ta e in siguranta :)