marți, februarie 26

Din lumea celor care nu cuvanta

Caut un text potrivit pentru poza aceasta poznasa, are cineva vreo idee?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Buna,

Nu stiu unde sa postez si eu intrebarea mea,asa ca o pun la ultimul articol: nu mai functioneaza cautarea in site?(Imi place sa citesc si articole mai vechi legate de creme si pareri despre ele,dar orice caut, imi returneaza 0 rezultate).

Multumesc,
Dorina

adela sirghie spunea...

Nu imi dau seama ce s-a intamplat, am incercat si eu... poate ca e o problema care se va rezolva in cateva zile. O sa o scot acum de tot si o sa o pun din nou maine, poate isi revine.
Imi pare rau...

Lili spunea...

Am observat si eu acest lucru. Eram interesata de postarile tale legate de abur si nu aparea nici un rezultat. Am incercat in alta zi, a aparut o singura postare. Pana la urma am scris pe google "abur adela sirghie" si acolo mi-au aparut toate postarile cu etichetele respective. Cred ca e o problema a celor de la blogspot in general.

adela sirghie spunea...

Da, am scos-pus aplicatia aceasta de cateva ori, e blocata. Pana nu repara blogspot, nu am o alta solutie-si e mare pacat, caci am strans o arhiva impresionanta in patru ani de blogging. Am pus-o acum chiar la inceput de coloana, sa nu uit sa o accesez, sa vad cand se rezolva.
Imi pare tare tare rau.

Lili spunea...

Dar ai salvata arhiva cu toate postarile? Stiu ca la un moment dat spuneai ceva legat de blog, ca daca ar disparea blogul o sa te gasim pe site sau ceva asemanator. Insa totusi, postarile le ai salvate? In caz de ceva..Niciodata nu se stie si ar fi mare pacat. Oricum si cu site-urile este o problema, am o prietena care a cumparat domeniu pt o gradinita si site-ul pica de multe ori, iar pana il fac cei care se ocupa dureaza destul.

Irma spunea...

Bine, bine!Ai castigat, ma predau!Doar nu ma mai gadila!

Irma spunea...

Bine, bine! Ai castigat, ma predau.Doar nu ma mai gadila!

adela sirghie spunea...

hahahaha, nu m-am gandit la asta...PIUAAAAA!