marți, februarie 12

L'OCCITANE SPRING CHERRY GIVEAWAY


Astazi, 12 februarie, Blogul Adelei Sirghie da startul unui nou si frumos giveaway L'Occitane Spring Cherry, care o sa tina, ca nuntile imparatesti din povesti, fix trei zile si fix trei nopti. In fiecare seara (12, 13 si 14 februarie) voi extrage cate o castigatoare. Va puteti inscrie o singura data, cu un singur comentariu.  Nu conteaza in care dintre cele trei zile va inscrieti. Premiul va fi o apa de toaleta Spring Cherry de 50 ml(ultima lansare in materie de parfumuri de la L'Occitane). La final, vor fi trei castigatoare si fiecare va primi cate o apa de toaleta Spring Cherry. 

Ce trebuie sa faceti? 
1- Ca de obicei, gasiti AICI conditiile mele (cred ca multe sunteti deja familiarizate cu ele, caci nu le-am schimbat, dar va rog mult verificati daca le indepliniti) Va rog treceti aceste detalii la comentariul de inscriere.
2-Trebuie sa dati LIKE paginii de Facebook L'Occitane-  AICI
3- Sa imi povestiti, in cateva cuvinte, mai jos, la comentarii-daca va amintiti- momentul in care ati primit/cumparat/sustras de la mama/matusa/sora/bunica:) primul vostru parfum... 

Mult succes va doresc! 

Prima castigatoare va fi anuntata chiar in aceasta seara, pe blog.
In cazul in care trimiteti comentarii incomplete/duble/gresite, aveti obligatia sa stergeti totul si trimiteti din nou.

70 de comentarii:

Aurelia spunea...

Cand am vazut premiul nu am putut sa spun decat :"Ouuu!' Nu l-as fi ghicit cand ne-ai intrebat in postarea trecuta!

gfc:Aurelia Stelista
abonata cu adresa:aureliatiliuta@gmail.com
share:
https://www.facebook.com/aurelia.stelista/posts/396866563743045
like :Aurelia Stelista

Imi aduc aminte cu emotie de acel moment .Se intampla in liceu...acum mai bine de 12 ani. Am strans din alocatii (atunci erau mult mai mici ) si mi-am permis sa cumpar un parfum Sun .Mi s-a parut ceva extraordinar pentru ca era primul parfum cumparat din banii mei .Mama a fost coplesita de moment ! Era primul parfum primit dupa ani buni !Sun a ramas si astazi preferatul nostru!

Miss Meow spunea...

Ce giveaway dragut! Multumim!

Fb: Manuela Manu
GFC: Manuela
mail: g.manu8@yahoo.com
Share: http://www.facebook.com/manu.manuela.946/posts/477730138957348

Primul meu parfum se numea... Hawaii!
Il doream de multa vreme dar inca nu se gasea la noi (era inainte de '89). Am fost foarte fericita cand l-am primit! Il foloseam cu mare zgarcenie ca sa nu se termine prea repede si am pastrat sticluta muuulta vreme, pana a aparut si la noi!
Acum nu stiu daca mi-ar mai face placere sa-l port. Din cate imi aduc aminte este un parfum dulce, chiar greoi.

Sa ai o zi minunata!

The New Wardrobe spunea...

Era pe vremea la care parfumurile de la Oriflame erau la mare cautare. Cele Moon, Sun...pe care si-le permitea mama. Indrazneam, in fiecare dimineata, sa-i fur un puf. De neuitat aroma Sun, calda, mangaietoare. Cand am crescut, am primit unul numai pt mine.

carmen spunea...

acum multi multi ani, inainte de revolutie, aveam in jur de 6-7 ani, stiam ca mama ascunde comori in dulapuri, in spatele unor prosoape sau albituri, asa ca intr-o zi cand nu era nimeni acasa, am scotocit in dulapul in care in mod normal nu aveam voie, am gasit 2 sticle cu apa de colonie una de trandafir alta cu miros de liliac, cea de trandafir in momentul cand am dus-o la nas sa o miros, mi-a creat imediat o durere de cap, de atunci nu suport esenta de trandafir si o simt de la mare distanta(mai nou este si in uleiul de mir ) insa mirosul de liliac, mi-a creact o senzatie de liniste, de bucurie, asa ma simt cand miros o creanga de liliac direct din copac, de atunci iubesc liliacul.

got balls? spunea...

Primul parfum a fost unul cumparat din Franta, din bursa mea minuscula de Erasmus. La plecare, din ultimii bani ramasi. Unul pentru mine- Hugo Boss si unul pentru mama, Salvador Dali. DIN cate imi amintesc ei nu i-a prea placut, a ramas nefolosit ani buni...


like: The Dress

Unknown spunea...

GFC: Madalina
Fb: Dinu Florina
Share: http://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/152106868280087
Abonata: princess_princessgirl@yahoo.com
Primul meu parfum.... Am avut unul de la Avon, parca Little Black Dress se numea, pe care il folosea sora mea in mod obsesiv de devenisem si eu dependenta de el....Cred ca l-am folosit un an intreg zilnic :)) Intre timp mi-am mai schimbat gusturile pentru parfumuri. :)

Anca M. spunea...

GFC: Ank_0805
email newsletter: anca_0805@yahoo.com
share: https://www.facebook.com/?ref=logo#!/anca.marcu.p/posts/419134278168715
like: Anca Marcu

Hmm... primul parfum. Chiar de curand am avut un moment de nostalgie referitor la primul meu parfum :)) Am primit candva prin clasa a8-a un parfum Chalon albastru si la vremea respectiva mi se parea absolut minunat. L-am reprimit cadou acum doi ani si spre suprinderea mea nu mi-a placut deloc, ba din contra aveam impresia ca nu mirosea deloc asa cum imi aminteam :) Acum parfumul meu preferat e Glamour by Moschino, desi mai folosesc si altele in paralel.

Unknown spunea...

gfc: diana-elena stoica
abonata cu diana.elena.stoica@gmail.com
share: http://www.facebook.com/dianaelena.stoica
se observa pe wall ca am dat share
like: diana-elena stoica

eu cred ca prima oara imi aduc aminte ca am intrat in contact cu parfumul mamei dolce vita de la dior cand era mica mica de tot si e parfumul meu preferat!

Ioana_Alinta spunea...

Buna!
Gfc: Ioana Alinta
Mail abonare: ioana_alinta@yahoo.com
Nume fb: Ioana Gheorghita
Share:https://www.facebook.com/ioana.a.gheorghita/posts/469252349807813

Imi amintesc ca primul parfum pe care l-am cumparat,impreuna cu parintii mei,in urma cu 13 ani cand eram in clasa a patra,a fost Chanson d'Emotions Pure Innocence (cel cu sticluta roz).Era un parfum dulce,floral,din care imi amintesc doar notele de frezie,trandafir si bujor.

Multumim pentru acest minunat giveaway!

Shaanon Laura spunea...

GFC: Shaanon Laura
Sunt abonata cu adresa de e-mail:lauraandlau@gmail.com

Newsletter Feedburner: lauraandlau@gmail.com

Am trimis pe e-mail catre 5 prietene.


Imi amintesc o intamplare haioasa de cand eram mica, aveam in jur de 9-10 ani.
Bunica mea imi daduse o punguta-cadou pt ca era ziua mamei mele si imi daduse punguta sa i-o dau
mamei ca un cadou din partea mea si a bunicilor. Inca de cand am fost la cumparaturi cu bunica mea sa alegem cadoul, suspinam dupa Impulse, care era foarte la moda atunci, insa mie nu mi-a cumparat unul pentru ca "eram prea mica". Pana la urma am gasit eu o cale sa-mi insusesc Impulse-ul, astfel incat atunci cand i-am dus punguta cu cadoul mamei mele, am scos
parfumul, m-am parfumat atat de bine incat au trebuit sa deschida geamurile si in loc sa o sarbatoresc pe mama mea, eu eram in baie si incerc sa scot parfumul din mine. Desigur, am facut-o ca la carte, m-am dat cu parfum in cap, pe haine, sa se simta :D
Neparfumata nu a scapat nici catelusa mea, tin minte ca abia mi-o cumparasera si saraca avea unghiile facute, parfumata era,
sprancenele cu marker-ul le avea facute, era cocheta ce sa mai.
Saptamana viitoare este ziua mamei mele, daca voi fi printre castigatoare promit sa-i fac ei cadou parfumul fara sa ma parfumez din cap pana in picioare, nici eu, nici catelusa mea pentru ca si acum o mai am alaturi de mine:)

cosmofever spunea...

Imi aduc aminte ca primul parfum care m-a fascinat era o sticla de Chanel 5 care apartinea bunicii mele. Nu indrazneam sa il folosesc, dar imi placea sa-l miros pe furis in fiecare zi cand ma intorceam de la scoala. Primul meu parfum in toata regula a fost un Escada Sport Blue, primit in clasa a saptea sau a opta, care mi se parea pur si simplu divin. Cred ca l-am folosit in doua-trei luni :) Mi-ar placea sa-l gasesc din nou, cred ca l-as purta cu aceeasi placere.

gfc: cosmofever
newsletter: mornjacket (at) yahoo (dot) com
share: https://www.facebook.com/andreea.cosmofever/posts/450138925058062

Georgiana State spunea...

Gfc: georgiana
Fb: georgiana state
Email: georgianapicioroaga@yahoo.com
Share: http://www.facebook.com/georgiana.state/posts/405086776250367
Imi amintesc cat de mandra am fost cand mi- am cumparat primul meu parfum , din banutii castigati de mine ca proaspat reprezentant avon." Incandescence" . Aproape ca nici nu- mi venea sa ma dau cu el d efrica sa nu- l termin:-D si ca un racusor veritabil ce sunt, care trage dupa el sacul cu amintiri, recunosc , sticluta se mai gaseste inca pe undeva pe acasa la mama printre lucrusoarele mele. :-). Amintiri.....

zouzou spunea...

Primul parfum l-am primit pe la 15 ani de la verisoara mea , care fusese in Germania si mi-a adus Anais Anais - cacharel. Mirosea DIVIN!!

GFC: Zouzou
abonata: pisicutz22@yahoo.com
share:https://www.facebook.com/alina.calancia/posts/409900262431807
Like: Alina Calancia

Anonim spunea...

Gfc:Dumitru Alexandra
Facebook Alexandra Dumitru
Share http://www.facebook.com/home.php#!/alexandra.dumitru.50/posts/448513668555288
Mail:d_alexandra95@yahoo.com

PRimul parfum l-am primit de la mama si era Amor Amor de la Cacharel. Imi aduc aminte ca am fost foarte foarte incantata atunci pentru ca mi-l doream de mult timp:)

P.S. Inca mai am sticluta ( goala bineinteles)

coco spunea...

sunt convinsa ca este minunat , ca toate parfumurile L'occitane !
gfc - coco
fb - oprea cami
http://www.facebook.com/oprea.cami.9/posts/529262900439000
mail : carmen_g39@yahoo.com
primul parfum a fost o fiola de parfum de trandafiri bulgaresc care putea de-ti muta nasul , dar eu eram suuuupeeer incantata ( au trecut muulti ani , dar tot imi place :)))

Andrea Chitic spunea...

Fb: Andrea Chitic
Gfc: An C
email: andryro@yahoo.com
share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/379995965432623
Primul meu parfum mi l-am cumparat singura, inainte de asta nici nu mai tin minte cu ce ma parfumam... probabil ca il foloseam pe cel al mamei... nici nu mai stiu. L-am cumparat din Spania unde fusesem intr-o excursie de cateva zile. Am dat pe parfum aproape toti banii pe care ii aveam de cheltuiala. Mi-au mai ramas foarte putini dupa, noroc ca aveam mesele asigurate, ca altfel, probabil, muream de foame :) Era un parfum de la Tommy Hilfiger, nu mai tin minte care anume, au trecut aprox 15 ani de atunci. Dar l-am iubit atat de mult! Am ramas cu o slabiciune de atunci pt parfumurile lor, chiar daca acum am altele... Foarte frumoase vremuri, eram fara griji... eh!

Aysha spunea...

GFC:Aysa
abonata cu adresa: eo_bebitsa@yahoo.com
share:http://www.facebook.com/Bebitsa/posts/104049536436870
like:Ionela Virlan

Imi aduc aminte ca obisnuiam sa ma dau cu parfumurile mamei pe ascuns.Pe vremea aia folosea Giordani de la Oriflame..Primul meu parfum cred ca l-am primit de ziua mea,nu mai stiu exact cum se numea,dar era foarte dulce.

Kaiyo Aino spunea...

gfc kaiyo aino
fb kaiyo aino
share http://www.facebook.com/kaiyo.aino.9/posts/221523774655351
abonata dumitru9catalina@yahoo.com
Primul meu parfum a fost primit de la o prietena. Mi-a placut atat de mult, pentru ca era intr-un ambalaj deosebit, elegant, nu genul de parfumuri pentru copii, ci era chiar un parfum pentru o domnisoara. Am pastrat multi ani sticluta dupa ce l-am consumat, atat ca o amintire, cat si pentru ca speram sa mai gasesc acel parfum candva. Din pacate, nu se mai produce, dar cu siguranta imi voi aminti aroma deosebita si peste 50 de ani!

gabriela spunea...

http://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/115476351968138
gfc si fb:ungureanu gabriela
gaby_mimi18@yahoo.com
eu pana sa ma casatoresc nu mi-am cumparat niciodata un parfum,mereu le foloseam pe ale mamei mele,care se enerva mereu cand isi dadea seama ca m-am dat cu parfumurile ei!!

Unknown spunea...

Buna
GFC: Camyutza
E-mail: camynechita@yahoo.com
FB: Carmen-Elena Craciunescu-Nechita
Share: https://www.facebook.com/camynechita/posts/368841296556412

Primul meu parfum a fost luat din bursa de la facultate. Se numea Incandescence, de la Avon. Cat am mai iubit parfumul ala, atat mirosul, cat si ambalajul. Il vedeam ca o minge de foc. :))

Iulia Elena spunea...

GFC:iulia.noir
abonare:iulia.noir@yahoo.com
share: http://www.facebook.com/Iulia.username.nedisponibil/posts/437642876307999
like: Iulia Elena (http://www.facebook.com/Iulia.username.nedisponibil )

Primul parfum de care imi amintesc a fost o miniatura de Laguna - Salvador Dali.Sticluta evocatoare de senzatii.Plaje insorite, dansuri catalane, cladiri cu arhitectura unica..toate incapeau intr-o sticluta de 5ml si toate se lichefiau si se transformau intr-o boare pe pielea mea.Un parfum cald, picant dar deloc agresiv. Fix ce aveam nevoie sa ma insoteasca la inceput de drum in viata.

claudia_mami spunea...

gfc: claudia_mami
fb : nicoleta ciocoiu
share ;https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/542244345806676
mail : cicocoiunicoleta702yahoo.com
imi aduc aminte de primul parfum descoperit acum multi ,multi ani in urma era cu un usor miros de crini dar exceptional de fin nu mai stiu cum se numea sincer daca las gasi las cumpara de dragul amintirilor era al bunici mele ea avea astfel de comori insa nu ne dadea voie sa ublam noi printre lucrurile ei ,sunt parfumuri scumpe din Rusia asa ne zicea mereu le primea de la unghiumiu si miroseau irezistibil de placut ,doar la zile mari se parfuma si cum eu si vara mea eram fetite cu talet am facut noi ceam facut si cand bunica plivea in gradina noi neam dus frumusel si am luat parfumul si ea sa dat un pic apoi eu un pic si tot asa pana nea prins bunica ,doamne ce suparata a mai fost pe noi si cand ne punea masa ne amintea cat de obraznice am fost si ca nu meritam nimic , si sa ne luam adio de la acadele .acum cand merg in vizita la ea mai radem uneori pe seama boacanelor facute .

Orjen spunea...

Ma bucur sa regasesc inca o data un giveaway cu premii frumoase pe blogul tau.

Primul meu parfum l-am primit de la o matusa in vremuri imemoriale, cred ca eram in scoala generala, probabil clasa a cincea sau a sasea. Nu mai avusesem niciodata asa ceva si a venit complet din senin. Era un parfum micut B.U., erau foarte la moda pe atunci printre fetele tinere si tin minte si acum reclama cu Eva Herzigova si sloganul "That's my secret". Sticluta era partial consumata, dar asta nu m-a oprit sa o folosesc pana la ultimul strop, il pastram pentru ocazii speciale si mi se parea ca este cel mai frumos parfum din lume, chiar ca "secretul meu", vorba reclamei.

Dupa aceea, din putinii bani de buzunar pe care ii primeam, mi-am mai cumparat si alte sticlute de B.U. timp de cativa ani, dar o sa tin minte intotdeauna mirosul primului mei parfum; avea o nota lemnoasa si probabil ca de aceea si acum ma atrag mereu esentele lemnoase. Uite ca pusesem amintirea asta in sertarul ei bine incuiat si acum ma gandesc la cat de simple si curate erau bucuriile mici, nevinovate la vremea aceea.

FB: Anca Gheorghe

GFC: Orjen

Mail: anca punct orjen at gmail punct com (scuze ca am scris asa, dar nu vreau spam)

FB share (e public share-ul pe profilul meu): http://www.facebook.com/anca.gheorghe.355

Blog share: http://an-occupation.blogspot.ro/2013/02/visand-la-provence.html

cris spunea...

Gfc: Cris

Abonare mail: originalmaite@yahoo.com

share: http://www.facebook.com/cristina.ioana.79/posts/155084944649268

Facebook: Cristina Ioana

Primul parfum pe care l-am folosit si pe care apoi mi l-am dorit enorm a fost Incandessence, de la Avon . Atunci cand am fost in vizita la una dintre prietenele mamei mele, l-am vazut pe masuta de machiaj a acesteia si am reusit pe furis sa il miros rapid si de atunci ma gandeam numai la el. Am reusit si eu sa il cumpar mai tarziu cu ajutorul sorei mele si nu ma mai saturam de el, de fapt si acum imi place la fel de mult :)

Ralu spunea...

Primul meu parfum mi l-a cumparat mama in primul an de facultate, ma refer acum la primul parfum adevarat..."de firma" sa pun asa- ESCADA-INTO THE BLUE. Pana atunci am avut apa de toaleta de la matusa mea, care era pasionata de parfumuri, si avand in vedere ca ea locuia in capitala, iar eu in provincie tot timpul ne "updata" cu ce se "poarta".
Insa primul adevarat si de suflet a fost de la mama. Si tot de la mama imi mai dadeam cate un puf din Chanel-CHANCE, CHANEL-NO.5.

Acum de ceva vreme sunt innebunita dupa LOLITA LEMPIKA, simt ca ma reprezinta si este cel mai apropiat de gusturile mele.

Libelula spunea...

FB: Zirka Cernat
GFC: Libelula
Abonare RSS: raluca punct cernat arond timken punct com (pentru ca nu vreau spam)
Share pe FB: http://www.facebook.com/zirka.cernat/posts/506170349422199

Primul meu parfum a fost 'confiscat' de la Luci, matusa mea sau mai bine zis mami2 - asa imi placea sa ii spun fiindca tineam foarte multe la ea - si era un Liz Claiborne primit din America. Nu-mi aduc aminte daca imi trezea vreun simt in sensul romantic al expresiei, dar simplul fapt ca era un PARFUM si ca era din America deja il absolvea de toate handicapurile (nu era un parfum extraordinar, daca l-as simti acum sigur l-as recunoase, era puternic, rece si acid - adica exact cum nu trebuia sa poarte o adolescenta). SI imi mai aduc aminte ca mirosul lui amestecat cu mirosul sintetic al helancilor pe care le purtam (asta era la moda atunci: helanci de toate culorile, dar musai sintetice :), imi acompania toate serile adolescentine.

Lili spunea...

Gfc: Lili
E-mail: Ciungan Lili
Fb: http://www.facebook.com/lili.m.ci

Primul parfum cumparat in intregime din banii mei nu mai stiu cum se numea, insa stiu ca era unul floral, foarte dulce, cumparat undeva pe la sfarsitul anilor de liceu.
Era aproape gretos mirosul parfumului, tin minte ca imi spuneau colegele de clasa sa folosesc mai putin sau sa mai fac o pauza pentru ca este prea puternic, dar eu eram prea incantata de el, astfel incat credeam ca o spun din rautate.

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
primul parfum...
Primele mele amintiri mea se leaga de fiolele cu parfum bulgaresc de trandafiri. Ani de zile nu am mai putut suporta aceasta aroma, m-am simtit intoxiata.Apoi imi amintesc de niste sticlute din sticla artizanala cu dop,pe care le gasea foarte rar mama si care erau in jur de 180 lei inainte de revolutie, pe care le foloseam impreuna cu ea.Dupa Revolutie primul parfum "adevarat" a fost unul Bourjois, nu am mai vazut de atunci acest parfum, nici nu stiu daca mai exista...Au urmat multe, multe de atunci si sunt intr-o continua cautare a parfumului ideal...
GFC : Camelia Andrasescu
FB : Adriana Camelia andrasescu Scrieciu
Share : http://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/338805769564109
Am postat pe blog aici : http://www.beautystory.ro/2013/02/un-nou-giveaway-by-adela-sirghie.html
Abonata cu adresa : andrasescu.camelia@gmail.com
Multumesc frumos.

MissBodescu spunea...

GFC: Diana Bodescu
abonata newsletter: bodescu.diana@gmail.com
share FB: https://www.facebook.com/bodescudiana/posts/540911992608221
FB Like: Diana Bodescu


Am scris si un post pe blog: http://missbodescu.blogspot.ro/2013/02/i-wanna-do-to-you-what-spring-does-to.html


Primul parfum cu care am intrat in contact era al bunicii mele, primul meu meu personal icon :)
Era un parfum adus din Franta, nu mai tin minte numele, nici nu tin minte daca era vreun nume scris pe sticla, era de fapt esenta de parfum, si era tinut intre esarfele pretioase ale bunicii mele... Parfumul era adus de o verisoara de`a bunicii, calugarita acolo, care era singura sursa de a mai primi ceva... altceva :)

Nu cred ca aveam mai mult de 3, 4 ani, si deja cotrobaiam dupa parfum si dupa rujuri :D Evident, cand gaseam parfumul, uneori se schimba strategic locul lui, dar eu nu ma lasam intimidata, ma dadeam instant, ca si cum nu s-ar fi simtit dupa aia :) Mai ales ca parfumul mirosea f tare, semana cu Dune, din ce imi amintesc :)

Partea buna a fost ca la urmatorul Mos, am primit un parfum de fetite, care mirosea a iris, asa i-a ramas numele, pt ca avea un nume propriu greu de pronuntat pt mine, sticluta era de culoarea lavandei... si avea pompita din aceea vintage :)

Si acum imi amintesc de el, cu mare drag :)

Iar cu ocazia asta mi-am amintit si de sonetul lui Pablo Neruda, cel care se termina cu celebra fraza:

I wanna do to you what spring does to the cherry trees...

:)

Beauty and others spunea...

GFC: beauty_and_others

Abonata: x_hubba.bubba_x@yahoo.com

Postare blog: http://beauty-and-others.blogspot.ro/2013/02/loccitane-spring-cherry-giveaway.html

Like FB: Nicoleta Alexandra

Share: http://www.facebook.com/nicoletalexandra/posts/394523970644295


Primul parfum pe care l-am primit a fost de la mama mea, fiind un cadou de ziua mea, m-am bucurat foarte mult, desi eram micuta nu ma asteptam la asemenea cadouri.

ecaterina g spunea...

GFC ecaterina g
facebook Ecaterina Galagan
link http://www.facebook.com/ecaterinag/posts/560068857337554
imi aduc aminte cu drag si cu zambetul p buze de acel moment,aveam vreo 5 ani si urma o petrecere la gradinita-eram la bunica si ma pregateam de eveniment(buni este croitoreasa,ea mi a facut tinuta atunci,...si in multe alte dati)-si am incercat cateva picaturi de Magie Noire Lancome....si a tinut pana seara-rezistent parfumul,nu gluma

Monica spunea...

GFC: MonicaD
Facebook: Monica Daliu
Share: https://www.facebook.com/monica.daliu/posts/136241583210067

Cred ca orice fata a folosit vreme indelungata parfumurile mamei, prin scoala am inceput incet, incet sa i le imprumut si cred ca prin liceu am avut primul parfum doar al meu!

Anonim spunea...

GFC: Macy
share: https://twitter.com/antaly90/status/301402572445609984
e-mail abonare: amacarie@ymail.com

De primul parfum de care imi aduc aminte este un parfum al unei matusi care de fapt era esenta de parfum si mirosea foarte bine. M-am tot rugat sa mi-l dea dar tinea mult la el, din pacate pentru mine:D. De alte parfumuri imi amintesc ca le foloseam pe ale lui mami pana cand mi-am cumparat eu primul parfum de la Oriflame. Si chiar si acum, dupa ce am crescut si m-am casatorit cand merg acasa le incerc si poate, poate ma aleg cu unul nou:))

MarinaD spunea...

gfc: MarinaD
abonata: marina_dubceac@yahoo.com
fb: Marina Dubceac
Share:http://www.facebook.com/marina.dubceac/posts/510093389034505

Primele parfumuri au fost ale strabunicii- rusesti, grele la propriu si la figurat, cu nume de orase sovietice :)

Obsesia pentru parfumuri o am de la tata :) El este innebunit dupa parfumurile de dama, eu dupa cele barbatesti :))

Primul parfum care a fost numai si numai al meu l-am primit in clasa a 12-a. Dolce & Gabbana "Light Blue". De la tata.

Alina Canura - Anghel spunea...

Primul parfum? E o amintire demult apusa, desi mireasma lui o pot simti in nari ori de cate ori mi-e gandul la el. Eram prin generala, poate chiar liceu, cand m-am indragostit de varianta mov de la C-THRU. Nici acun nu stiu daca eram atrasa de degradeul sticlei sau de bilutele depozitate la fundul acesteia, cert este ca mirosul ma innebunea si-mi doream sa nu se termine niciodata. Se termina, desigur, si urma altul la rand, o sticluta identica, cu acelasi miros persistent si ispititor.

GFC si FB: Alina Anghel
share: https://www.facebook.com/anghel.alina.maria/posts/469578769763931
mail abonare: alinamariaanghel @ gmail dot com

Mihaela Pojogu spunea...

Gfc: miha.ela

Abonare mail: mihaela.mihordea at gmail.com

share: https://www.facebook.com/mihaela.pojogu/posts/328349910618710

Facebook: mihaela pojogu

Primul parfum, nu mai tin minte care a fost exact, Pur blanca, Incandescence.. eram in liceu si pe vremea aia imi luam mostre de la Avon si Oriflame, asta imi aduc bine aminte.

Mia R spunea...

GFC: Mia R
FB: Raluca Mia
Share: https://www.facebook.com/raluca.mia/posts/166304386851835
E-mail: dulce_gugu@yahoo.com.mx

Primul parfum pe care imi amintesc ca l-am folosit,si apoi am avut o sticluta numai pentru mine, a fost Little Black Dress. Eram clasa a7a si il cumparase mama,mi-a placut si apoi mi-a facut marea surpriza sa imi daruiasca si mie unul, de care m-am bucurat foarte mult.Desigur, aproape toate fetele din clasa il aveau:)) Era cool. Apoi in liceu, am primit un Armani Code de la un prieten care ce sa mai, m-a cucerit(amandoi de fapt :)) ). Intre timp am incercat mai multe, dar ramane unul dintre preferatele mele!
Mi-ar placea sa incerc si de la L'Occitane, nu am avut ocazia pana acum.

Cristina spunea...

Buna nici eu nu vreau sa pierd sansa
Te urmeresc prin GFC Cristina
m-am abonat cu mailul cristina.gondos@yahoo.com
Am dat share https://www.facebook.com/cristina.gondos.1/posts/346133778837717
Am dat like pe FBK Cristina Gondos
Cred ca primul meu parfum folosit, chiar daca nu era al meu a fost Sun de la marca Oriflame, jejeje. Mama tot timpul spunea ca se termina cam repede. De ce oare? Normal, cum am o sora mai mare ca mine tot timpul dadeam vina pe ea. Adevarul este ca inca mai am unul care il pastrez acolo pentru ca inca este unul din preferatele mele 
Merci pentru concurs. Pupici

Andra Stanciu spunea...

Facebook:https://www.facebook.com/Andruska23 aici am postat
GFC:Andra Faraon
abonata cu: aandraa86@yahoo.com

Primul meu parfum...Femme by Hugo Boss, primul parfum primit de la iubitul meu.Este un parfum floral, si cum sunt inebunita dupa ele, mi-a placut foarte tare. Si acum pastrez sticluta.

Multumim pentru acest minunat giveaway!

NADIA CANDREA spunea...

Multumesc pentru acest minunat giveaway!
GFC: nadia candrea
fb: nadia alina candrea
email: new_nadiabios@yahoo.com
share: http://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/115193165330309.
Primul parfum...B.U. mi-l cumparam in liceu din bursa pe care o primeam!L-am adorat...ani in sir, pana in descoperit Caldion...iar acum...Amor Amor- Cacharel.

ELENA BANU spunea...

gfc: elena banu
fb: banu elena
share:http://www.facebook.com/banu.elena/posts/236664756471186
e-mail: elena_banu87@yahoo.com
Imi aduc aminte de primul parfum cu mare drag era un Tresor de la Lancome,eram in clasa a noua in 92 ,faceam naveta cu trenul la o scoala provesionala in oras,si era cam greu in anii aia cu banii sa ai sa iti cumperi parfumuri etc.Imi amintesc cu mare drag cum am strans banii de pachet timp de cc o luna cu prietena mea cu care faceam naveta,si l-am cumparat.Dar mai comic sa nu vada parintii,ne dadeam cu parfum dimineata in gara cand ne intalneam :) apoi parfumul ramanea la mine 2 zile la ea doua zile.Doamne ca frumosi au fost anii scolii!

Cecilia spunea...

Ce giveaway dragut! O idee excelenta!
GFC: cipiana
mail: cipiana@yahoo.com
Primul parfum primit era de tradafiri, primit din afara (oauuuu, va mai aduceti aminte cat valorau micile atentii din alte tari..).
Tin minte ca am ramas impresionata de cadou, aveam vreo 8 ani si parfumelul mi-l adusese un prieten bun al tatei.
Este primul si cel mai valoros cadou pe care mi-l amintesc.
Pana atunci eram rasplatita doar cu carti....de ziua mea :D.

lumi_ni_ta spunea...

FB: Luminita Diaconu
GFK: lumi_ni_ta
share:https://www.facebook.com/luminita.diaconu.7/posts/443860342350709
abonat:lumi_ni_ta@yahoo.com

Imi aduc aminte cu placere de copilarie si adolescenta atunci cand imparteam oamenii dupa...simtul olfactiv....oameni care miros foarte frumos....si incercam sa ma aflu in prezenta lor.Mai mult decat atat, parfumurile copilariei nu le pot uita le-as identifica usor si acum,dar din pacate nu le-am mai regasit de atunci..... Erau unice ,erau misterioase si se impleteau cu personalitatea mea in formare....Orice flacon de parfum care se consuma devenea pentru mine o sursa de joaca si inspiratie,il umpleam cu apa numai pentru a pastra amintirea aromei resprctive.Aveam o adevarata colectie la care nu as fii renuntat pentru nimic....Acum imi place sa testez si sa cumpar,primesc,daca corespunde cerintelor mele, tot ce este nou in materie....Pot spune ca ma ,,hranesc'' cu...parfum!

Bianca Roxana spunea...

gfc biANCA ROXANA
fb bianca roxana anitei
share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/490996167604389
e-mail biarox84@yahoo.it
Hi hi, eram sigura ca e un parfumel cu miros de primavaraaaa;)!I love it!!!!Multumesc din suflet pentru surpriza!
Primul meu parfum a fost un Chanson D'Amour. Doamne, cat am iubit parfumul acela.Avea un miros de poveste, nici nu l-as putea descrie, avea morisul fericirii absolute;) Avea in interior inimioare mici colorate, stralucitoare, la care ma uitam ore in sir, agirand sticluta iar si iar, sa le vad cum se depun frumos la loc, precum un cucubeu in miniatura. Parca ar fi fost un glob de cristal magic, pe bune. Nici nu imi venea sa ma dau cu el, doar ca sa aiba inimioarele in ce se juca pentru totdeauna.
Ce amintiri frumoase ai putut sa imi trezesti cu aceasta tema..Uitasem de primul meu parfum, atat de iubit. Ma si pun sa dau o cautare pe net sa vad daca mai exista asa ceva, ca tare rau imi pare ca nu am avut inspiratia sa pastrez sticuluta.

Alexandra A. spunea...

Buna, Adela!
Cred ca acesta va fi un parfum perfect de primavara.
Despre primul meu parfum...cu toate ca nu au trecut chiar asa multi ani de atunci, nu reusesc sa disting in amintiri momentul precis. Cu siguranta insa primul meu parfum neoficial o fost de la Avon, al mamei, care apoi a devenit comun. Simplu cuvant ,,comun" il face sa nu mai fie special, de aceea probabil ca nici nu mi-l amintesc. Insa primul parfum oficial mi-l amintesc perfect. Eram la inceputul clasei a 10-a, cand mi-am cumparat singura, din banii mei, primul parfum care sa imi placa cu adevarat: Delices de la Cartier. Avea un miros atat de delicat si usor, dar in acelasi timp puternic si dulce... Cu siguranta, acesta a fost primul meu parfum. Cam asa cred ca sunt in general cu orice, nu stiu daca am primit sau nu lucruri cadou, insa mi-am luat eu singura.

FB: Alexandra Andrei
GFC: Alexandra Andrei
email: just_Allexandra@yahoo.com
link: http://www.facebook.com/andrei.alexandra.313/posts/398061120289523

Nico spunea...

gfc:Nico
fb:Nicoleta Agache
share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/149537341871500
mail:niky_agache76@yahoo.com
Primul meu parfum se numea Pret a Porter si l-am primit cadou de la o prietena.Avea un miros placut si delicat.Imi place si acum,desi nu l-am mai folosit de multi ani.

Unknown spunea...

FB:crystyna nichita
share:https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/582511085112361
Imi amintesc ca prima data cand m-am dat cu parfum a fost pe la 7 ani cand am umblat in geanra mamei. Pe vremuri nu avea pulverizator asa ca am scapat sticluta si am reusit sa-l vars jumate :D

alessa spunea...

Fb: alessa bandrabur
GFC: alessa
mail: alessandra_bandrabur at yahoo.com
Share: https://www.facebook.com/alessa.bandrabur/posts/239350859535101

Primul parfum folosit a fost "împrumutat" de la verisoara mea Little Black Dress :)

Loredana Adriana spunea...

FB: Loredana Malic
Share link: https://www.facebook.com/loredana.malic/posts/429067723839531
GFC: Loredana Malic
Abonata cu adresa lory_cute88@yahoo.com

Eram foarte mica cand mama a primit un Chanel No. 5, care m-a "socat" pe vesnicie! :)) Nu imi plac parfumurile dulci, chiar deloc, le prefer pe cele florale sau fresh, dar No. 5 imi incanta simturile in orice moment al zilei sau al noptii. L-as recunoaste oriunde, chiar si intr-o piata de peste. :)) Acum un an, mama a primit iarasi un No. 5 si i l-am "furat". :D Dar nu s-a suparat pe mine, stie ce relatie deosebita exista intre mine si acest parfum. :)

Unknown spunea...

Prima intalnire a fost cu parfumurile mamei... nu-mi amintesc numele vreunuia, insa staruie in mintea si-n inima mea aroma lor puternica... Multi ani mai tarziu am primit primul meu parfum, Sun Moon Stars al lui Lagerfeld, sticluta lui e o bijuterie... chiar si acum sta in fata ochilor mei, nu m-as putea desparti de sticluta asta niciodata. :)

GFC: Veronica Sigheti
abonata cu adresa: sick.crazy.adorable@gmail.com
Like pe pagina L'Occitane: Veronica Soare
http://www.facebook.com/veronica.soare - aici am dat share anuntului :)

Succes parfumat tuturor.

adrianaL spunea...

http://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/207354609409825
gfc/fb lautarescu adriana
lautarescuadriana@yahoo.com
eu mi-am cumparat primul parfum din banutii mei cand am luat primul salariu!mi-am cumparat atunci hainute,farduri ,parfum,i-am cheltuit pe toti doar pe produse cosmetice si alte lucruri personale doar pentru mine!

Ana Maria Trifan spunea...

fb: Ana Maria Trifan
gfc: trifan
share: http://www.facebook.com/anamaria.trifan.50/posts/521760384531220

Imi aduc aminte ca avea mama un parfum la un litru din Franta si mereu il imprumutam :)

Doina Palade spunea...

GFC Doina Palade
Abonare email doinitzasv@yahoo.com
like FB Doina Palade (Irimia)
share https://www.facebook.com/doina.irimia.palade/posts/129128183925557

Primul meu parfum, cumparat chiar de mine, din banutii mei, a fost Orhidee si mimoze, o apa de toaleta florala de la Avon, aparuta in mai-iunie 2002, chiar in prima comanda pe care am dat-o in calitate de reprezentant. O foloseam numai cand ieseam la plimbare prin oras, cu zgarcenie, doar 3 fasuri, ca sa ma tina cat mai mult, pentru ca avea doar 30 ml. In rest, pana atunci folosisem doar deodorante...Acum s-a schimbat situatie in bine si am cateva parfumuri care ma binedispun de fiecare data cand le folosesc!

ioana alexandrescu spunea...

http://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/293228157472812
fb:ioana alexandrescu
gfc:ioana alexandrescu
ungureanuioana47@yahoo.com
primul parfum "l-am luat"de la mama si ma dadeam cu el doar in drum spre scoala sa nu miroasa in casa!eram prin clasa 1 sau a doua!si ma intreba mama daca l-am luat eu ca nu il gaseste!

Lavi spunea...

gfc: Lavi
abonata: cifor_lavinia@yahoo.com
share: http://www.facebook.com/lavinia.nicoara.5
like: Lavinia Nicoara

Primul parfum l-am primit in dar de la fratele meu din Franta, este vorba despre Amor Amor de la Chacharel pe care mi l-am dorit foarte mult. Este un parfum dulce, fructat pe care astazi nu l-as mai purta in ruptul capului, acum ma atrag parfumurile senzuale, lemnoase si/sau vanilate, parfumuri mai mature in general. Totusi, de fiecare data cand miros Amor Amor imi aduc cu drag aminte de perioada aceea, de adolescenta si de serile de vara petrecute in orasul natal cu prietenele mele. Asa de multe amintiri poate rascoli o aroma, imi aduc de exemplu perfect aminte de o anumita perioada din viata mea cand miros un parfum...

Monica Tone spunea...

gfc - Monica Tone
fb - Tone Monica
email abonare - adrianatone@yahoo.com
share- https://www.facebook.com/tone.monica/posts/137382239762836
oho..a trecut ceva vreme..era prin anii 90 dupa revolutie..eram liceana si ma lovise si pe mine microbul de domnisoara..machiajul, tocurile mamei si bineinteles parfumul. Trebuia sa merg la o aniversare la care veneau baieti din liceu si mi-am zis ..poate cine stie fac vreo cucerire..asa ca i-am furluat mamei din parfum (era unul rusesc nu mai stiu firma..cumparat dintr-o excursie la Moscova in anii 80)Bineinteles ca era cam matur pentru mine dar nu mi-a pasat!Nu am facut mari cuceriri la petrecere dar m-am simtit pentru prima data femeie! Ce face parfumul din om.. :)

Cristina P spunea...

Primul parfum cred ca l-am primit cadou de la o prietena a mamei, o persoana foarte apropiata de noi. Tin minte ca avea un miros floral, fresh, era micut ((fvea ca 30 ml), iar ambalajul avea niste flori desenate pe el (foooarte dragut)

FB: Cris Domino
GFC: Cris
Share: http://www.facebook.com/cris.domino.3/posts/606208312729072
Email: neith4u at yahoo dot com

Alice wonders spunea...

Buna,

Ca sa trecem peste formalitati, GFC si mail 'Alice.left' (@gmail.com). Facebook: Alexandra Enachi, share aici: http://www.facebook.com/Aliceinthegreencity/posts/345355645569571. Pe blog am scris cateva cuvinte aici: http://aliceinthegreencity.blogspot.ro/2013/02/adela-si-parfumul-florilor-de-cires.html.

Cat despre amintirea primului parfum, era unul citric, viu si vesnic fascinant, intr-o sticluta verde, pe masuta de toaleta a mamei. Imi scapa numele, era oricum destul de popular in anii 90. Goleam zilnic cateva picaturi pe incheietura mainii si pe zulufii de la ceafa si apoi ma plimbam vesela prin casa, fara sa realizez ca lasam in spate o adevarata trena de miresme. Bineinteles, daca eram intrebata, nu furasem eu parfumul, se evaporase in sicla lasata prada soarelui de amiaza.

Oricum, n-am fost certata vreodata, eram o pustoaica rasfatata si fascinata de pe atunci de tot ce inseamna conceptul de frumusete. Sa spunem doar ca am desirat cateva coliere la viata mea...

Iar primul parfum cumparat din banii mei de pachet pentru liceu a fost 'Cool Water' de la Davidoff. Proaspat, dar cu o anumita adancime, l-am purtat cu drag toti anii adolescentei.

Sunt tare curioasa cum miroase acest parfum, gelul de dus care ii corespunde m-a fascinat mult timp, era micul meu rasfat la sfarsit de zi.

Zuzele spunea...

Primul meu mini parfum a fost Davidoff Cool Water si primul parfum "maxi" a fost Vanilla Fields de la Coty - nu cred ca mai exista momentan pe piata romaneasca, dar l-as recumpara oricand!
Pe mini Davidoff l-am cunoscut prin intermediul revistei Elle, care il avea drept cadou intr-o editie de Paste. Tin minte si acum pentru ca atat de pretioasa imi parea sticluta de 5 sau 10 ml, nu mai stiu exact, incat vroiam sa o deschid fix in ziua sarbatorii, cand voi imbraca tinuta cea noua pregatita pentru Paste:) Eram si eu copil, ce sa zic... :) Numai ca nu s-a intamplat asa pentru ca mama mi-a spart din greseala parfumelul si nu m-am putut bucura de mireasa Davidoff pe piele, ci pe covor :)) Mi-a mirosit camera a Davidoff Cool Water vreo luna de zile si cand m-am facut mare, primul parfum pe care mi l-am cumparat singura, cu banii mei, a fost chiar Davidoff Cool Water in toata splendoarea celor 100 ml ai lui :)
Cu Vanilla Fields povestea este urmatoarea: colegii mei de liceu, stiind ca imi place acest parfum pe care, la fel, l-am gasit in pagina parfumata tot a revistei Elle, mi l-au cumparat cu ocazia majoratului :) Tin minte ca umblam cu bucatica aia de pagina parfumata din revista si in timpul orelor plictisitoare ma mai delectam cu mirosul vanilat al parfumului :)) Acest lucru i-a convins pe iubitii mei colegi ca TREBUIE sa mi-l cumpere si am fost fooooarte fericita atunci cand l-am primit! Am pastrat ani de zile sticluta goala, dupa ce am folosit ultima picatura a parfumului! Din pacate, asa cum ziceam, nu mai exista la noi :(

Mihaela spunea...

Buna,

Primul meu parfum adevarat a fost o sticluta de 20ml cu IN2U de la Calvin Klein, cumparata tarziu, tarziu, pe care o mai am si acum. Nu l-am mai recumparat, dar cred ca o voi face la un moment dat. L-am luat intr-o zi oarecare, in care plecasem sa ma plimb prin magazine.

Si ca sa intru si eu in randul oamenilor normali, mi-am facut cont de facebook ieri, unde am postat link catre giveaway, am dat like blogului tau si celor de la L'Occitane. :) Restul conditiilor de participare le indeplineam de mult.

http://www.facebook.com/auramihaela.mihalache

Ramona Roman spunea...

FB : Ramona Roman
GFC : Ramona Roman
Share : http://www.facebook.com/ramona.roman.73/posts/339630012813165
Ma mai dadeam eu cu parfum de la mama pe furis sa nu il consum prea mult:).Insa primul meu parfum oficial a fost in clasa a noua, aparuse atunci Impulsse rosu, daca imi amintesc eu bine avea aroma de trandafir, si eram inebunita dupa el. Ma dadeam cu el cred ca si pe cap :)) ma tine o saptamana un tub. L-am folosit cred ca vreo 3 ani la rand. A fost si parfumul cu care mi-am sedus actualul sot pe atunci doar iubit, si acum imi spunea intr-o zi ca aveam un parfum pe atunci care il termina :P.

Radu Adina spunea...

Gfc adina radu
fb radu adina
email raduadina87@gmail.com
share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/422790937798311
Nu imi mai aduc aminte exact cand mi-am cumparat primul parfum dar in liceu.Tin minte ca atunci cand eram eu la gradinita erau spray-uri si le strangeam pe toate pentru ca imi placeau cum arata.In anul in care eram la grupa mare la gradinita mama a primit un parfum din care isi dadea cate putin doar la ocazii speciale, in rest folosea spray-uri.Si eu am folosit pana -n liceu tot spray-uri.Stiu totusi ca primul parfum a fost un parfum de la Avon

Irina spunea...

GFC : Iris
E-mail :victoria.alexandrina@yahoo.com
Share: https://www.facebook.com/vicky.irene/posts/308149349308628
Like : Irina Verlan

Primul parfum alaturi de primul ruj incercat a fost bineinteles de pe masuta mamei ,parfumul un Tresor intr-o sticluta delicata ,avea o fundita neagra delicata langa capac si cand nu era mama acasa eu ma dadeam cu el si nu jeleam deloc numarul de puf-uri :) Oricum cand ajungea mama acasa stia deja ce am facut ,dar nu am patit niciodata nimic. Tresor astfel imi aminteste de copilarie ,de mama venind de la serviciu , de fratele meu care pe atunci era bebelus cu ochi albastri si facea grozavenii. Cand am crescut mi-am cumparat si eu Tresor ,il foloseam cu moderatie si mereu imi trezea amintiri frumoase.

sunshine spunea...

Buna:)
GFC: sunshine
FB like: Sabina Lavinia
M-am abonat cu adresa: bynna9@yahoo.com
Am postat aici: http://sunshinestar9.blogspot.ro/2013/02/loccitane-spring-cherry-giveaway-by.html
Primul meu parfum l-am primit de la mama cand am implinit 14 ani. Tin minte ca mi-a placut mult si am multe amintiri frumoase legate de el. Parfumul se numeste "Summer white" de la Avon si cand mai prind vreun catalog Avon, miros pagina si parca retraiesc acele clipe de cand aveam 14 ani.
Te pup si multumim pentru giveaway!:*

Veronica Picioroaga spunea...

Gfc: veronica
Fb: veronica picioroaga
Email: veronicapicioroaga@yahoo.com
Share: http://www.facebook.com/veronica.picioroaga/posts/368772013230138

Ador parfumurile de cand sunt mica ! Am impregnate in minte ..si- n suflet ..mirosul levanticii din saculetul magic al bunicii, ori poate cel al liliacului din fata casei ...dar mai ales Parfumul spumei de ras al bunicului,un miros care- mi incalzeste si acum simturile cand il regasesc in parfumurile celebre . E acea aroma gurmanda cum o numesc specialistii, arsa cum o resimt eu ...aroma bunicului meu pe care abia daca- l mai zaresc printre amintiri! Aroma lui e vesnica si de asta o caut mai mereu! :-). Si ca sa ies din butoiul cu melancolie , rememorez acum acele timpuri cand ravneam la sticluta cu esenta de parfum a mamei. Era o sticla din aceea groasa , cu forma ciudata si cu capac lung si rotunjit in capat. Parfumul avea o culoare galbuie - rosiatica si era atat de puternic incat era suficienta o picatura sa ma dea de gol :-) era ceva rar ,adus de tata de prin deplasarile lui asa ca mama era atenta la cat consuma..era esenta d'le ! :-)) Pe mine insa ma atragea ca un magnet..eram vrajita total si de forma sticlutei , de aroma..de intensitate dar mai ales poate ca era interzis :- D. Dar mama, draga de ea....pana la urma mi l- a daruit ! N- o sa uit niciodata !!! A ramas ptr mine ca ceva atat de pretios incat nici macar nu l- am folosit ...cred ca toata copilaria mea, adolescenta a fost ca un elixir pe care- l adulmecam din cand in cand :-) Sticluta o mai am si acum in vitrina mamei si inca mai aduce...a copilaria mea . Amintiri ....

Cleopatra Mândruț spunea...

Buna, Adela!
Ma bucur sa vad un concurs atat de boem ca sa ii spun asa pe blogul tau! L'Occitane este brandul meu de suflet si ma bucur ca alegi mereu calitatea in tot ce faci.Am ales sa particip si eu la acest concurs, desi te urmaresc mai din"umbra".Imi aduc aminte cu emotie de primul parfum pe care l-am primit de la nasii mei din Germania care din pacate nu mai sunt..era vorba de Clea de la Yves Rocher, un parfum vechi, clasic, semnatura Yves Rocher de la acea perioada.Era epoca lui de glorie, s-a vandut in milioane de exemplare, un parfum rar, sufocant de elegant dar personal precum o bijuterie rara.Din pacate acum nu se mai fabrica insa cand stau sa ma gandesc la frumoasa mea nasa, la eleganta ei, mai simt cateodata aroma acelui parfum si imi simt ochii putin umezi stiind ca nu ma voi mai reintalni niciodata nici cu parfumul nici cu nasa mea....
Te urmaresc cu drag de ceva vreme prin GFC cu numele de Coman Cleopatra la fel si pe facebook am dat like cu acelasi nume.M-am abonat la blogul tau cu adresa de email comanrittacleopatra@yahoo.com iar share am dat aici https://www.facebook.com/cleopatra.coman/posts/139387566225934
Iti doresc o zi parfumata!

Caroline Maria spunea...

Gfc: caroline maria
Fb: caroline maria
Email: ionicapetrica98@yahoo.com
Share: http://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/535069259857759
Imi amintesc cu drag de primul parfum :-) mi- l daruise mama, prin liceu ..era ca o confirmare ca am crescut si de- acuma pot sa fiu cocheta. Era ...cam prin aceeasi perioada cand m- a prins mama vanata pe la ochi ptr ca eu incercasem ...machiajul :-))) Crescusem, imi doream sa fiu aranjata ca celelalte colege si totusi mi- era rusine sa fiu feminina ...sa ma vada ai mei astfel . Era un parfum de la Avon, incandescence , intr- o sticluta rotunda galbena. Era special! Era magie! Mi- amintesc cat d emandra am pasit printre colegele mele , invaluita in acea aroma suava, pretioasa! Dar mai ales mi- amintesc cum m- a indrumat mama intr- o perioada frumoasa a vietii, aceea in care am devenit constienta ca sunt o tanara frumoasa si ca ma pot pune in valoare ! Ii multumesc mamei mereu ptr ca a stiut sa ma priveasca din umbra si sa - mi inteleaga dorintele inca diniainte sa mi le stiu chiar eu!

Annamaria spunea...

Prima mea incursiune in lumea plina de arome imbatatoare a parfumurilor se petrecea in urma cu multi, multi ani, pe vremea iepurelui alb, cu veston si palarie pe cap, a lui Nastratin Hogea si a lui Muc cel Mic . Aveam cred, 10 ani cand bunicul mea a primit cadou, de la un foarte bun prieten care locuia in Paris, o sticla de L’Eau d’Issey pour Homme. Cred ca de abia aparuse. Din acel moment, an de an, cu prilejul fiecarei vizite pe care (eu in primul rand) o asteptam cu mare drag, bunicul meu primea acest parfum, care trona impunator pe masuta de toaleta a bunicii. Si acolo incepe povestea mea. Parfumul imi era, bineinteles interzis, fiind unul pentru barbati, iar eu ma vedeam deja ridiculizata de toata lumea, credeam ca o sa am urechi verzi daca il folosesc. Parfumul mirosea extraordinar de frumos si nu rezistam tentatiei de a il folosi. Dadeam un puf mic mic, la baza gatului, ca nu cumva sa simta mama si bunica, fara success insa. Bunicul, in schimb ma lasa sa fac ce vreau eu, hi hi! Era micul nostru secret :). Cand sticla era aproape pe terminate, mi-o dadea mie. Eram cea mai fericita. Am purtat in inima si suflet mult ani aceasta amintire, i-am daruit si eu bunicului acest parfum. Nu il folosesc acum, insa imi voi aminti cu drag de el, intotdeauna.

http://www.facebook.com/ayramanna/posts/511047128947294
Fb: Anamaria Ionascu
-indeplinesc toate conditiile de participare la concurs

alex_and_ra spunea...

Buna Adela!

Nu am depus nici un efort ca sa imi amintesc de primul parfum, pentru ca m-am simtit automat o domnisoara cand l-am avut si am stiut ca e al meu. A fost Exclamation de la Coty. L-am vrut pentru ca mi-a atras atentia sticla si mi l-am luat singura, din economiile mele, prin scoala generala. L-am folosit incantata pana la ultima picatura.

Iar acum tu ne oferiun alt parfum, cu miros care aduce a primavara. Pentru mine e foarte tentant, pentru ca e anotimpul meu preferat.

Facebook: Alexandra Buzila
GFC: alex_and_ra at ymail.com
Newsletter: alexandra.buzila at gmail.com
Share: https://www.facebook.com/Alexandra289452/posts/144382985725241

Alexandra. spunea...

Din nou o surpriza extrem de placuta din partea ta, multumim!!
Ma inscriu si eu pe ultima suta de metri caci amintirile ma navalesc si nu ma pot abtine. :)

Am indeplinit conditiile (corect, sper eu):
GFC: AlexandraS
mail: al3cu_stelista [at] yahoo [dot] com
share: https://twitter.com/Alecu9/status/302117600253587456
http://www.facebook.com/alecuuu/posts/489311097792342
Fb: Simon Alexandra Ioana

Primul meu parfum a ramas intiparit adanc in mintea si in sufletul meu pana astazi. E vorba despre Emotion - Pierre Cardin. L-am primit cadou de la o matusa.. careia nu ii placea. Ciudat, mi s-a parut. Foarte ciudat. Intre noi a fost dragoste la primul .. puf! Nu pot exprima in cuvinte ceea ce simt cand imi aduc aminte de el, cu el pe piele am trait cateva clipe minunate alaturi de persoanele iubite dupa care tanjesc..

Din pacate nu se mai produce, si il caut neincetat de vreun an de zile.. Dar probabil asa a fost sa fie. Dragostea a disparut, parfumul a disparut, in ultima instanta am ramas cu amintirile..