luni, septembrie 5

Azi imi place...Fendi

Acum un minut i-am vazut prima data si mi se par perfecti. Cei mai perfecti! Mai mult ca perfecti! Cei mai mult ca perfecti! Din colectia Fendi Fall 2011.
I am dreaming...


6 comentarii:

Unknown spunea...

superbi...

Flori spunea...

Au ceva asemanator de la d&g pe dailybrands.ro. cred ca ceva colectie mai veche

Mihaela spunea...

Da, intradevar foarte frumosi. Eu ma tem de obicei de tinute avangardiste. Nefiind exact pe stilul meu nu am acea nonsalanta atunci cand le port si se vede. :) In schimb acesti pantofi, sunt intradevar perfecti. Sunt imbinarea ideala intre clasic si modern. Imi place culoarea si cum sunt decupati, iar tocul acela galben e fix ce le trebuia, e mai mult ca perfect. Te inteleg, Adela, cand preferi unei garderobe indesate cu haine, genti, incaltaminte, care nu potivesc intre ele de nici un fel, sa ai "piese" cu care sa poti mereu construi tinute apreciate si azi si maine si peste 3 ani, daca vrei.

adela sirghie spunea...

@Mihaela; am haine minunate cumparate la 22 de ani, adica acum 17 ani. Piese in adevaratul sens al cuvantului. Ma gandeam sa fac cateva shooting-uri cu ele, pentru ca multor fete nu le vine sa creada:) E vorba de un alt stil de a privi lucrurile.

Mihaela spunea...

Da, asteptam, ar fi foarte dragut. Pana acum noi stim de cureaua ta alba, Stefanel, ca cea mai longeviva. :)

adela sirghie spunea...

Am folosit-o foarte des, chiar si azi am purtat-o toata ziua. A meritat fiecare banutz:)