miercuri, ianuarie 26

Adela Sirghie, Valentine's Day si primul giveaway Ivatherm!

Dragele mele,

cu mare si nedisimulata bucurie, ma grabesc sa va anunt cu mii de surle si trambite de argint ca primul giveaway pe anul 2011 vine de la Ivatherm!
Va tine nici mai mult nici mai putin de 14 zile si 14 nopti (pana pe 8 februarie pe-nserat, ca sa putem oferi cadourile inainte de Valentine's Day!) si este dedicat tuturor domnitelor preocupate de ingrijirea corecta a pielii. Ca sa participati, trebuie neaparat sa:
- indragiti apa termala Herculane:)
- fiti abonate la feedburner newsletter (dreapta sus) si la Google Friend Connect pe acest blog.
Le rog pe fetele care au mai participat si indeplinesc conditiile sa mentioneze acest lucru, iar pe cele care sunt new-entry sa se identifice corect.
Cele care au blog si vor sa participe mai au o sarcina de indeplinit, dar usoara si placuta cred eu, aceea de a posta pe blogul lor detaliile si link-ul (activ, desigur!)spre acest giveaway.
Ce trebuie sa faceti? Evident, sa va alegeti doua produse de la Ivatherm, in functie de preferintele voastre: un demachiant (apa micelara, gel, lotiune, ce va place sau ce vreti sa incercati)+o crema (poate fi de ochi, de fata, sau cea nou-lansata, pentru maini, cea anti-vergeturi sau anticeluliticul, in fine orice va doriti).
Just make a wish!
La comentarii, va rog doar sa justificati in doua-trei cuvinte alegerea facuta.
In seara de 8 februarie vom avea sapte castigatoare, alese prin tragere la sorti. Fetele din Bucuresti vor fi invitate la sediul Ivatherm sa isi ridice personal premiile, iar castigatoarele din afara capitalei- vor primi cadoul la adresa indicata, prin curier.
Va urez succes tuturor!

270 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 270 din 270
Elena Serban spunea...

Buna!

Multumesc pentru ca inca un giveway de nota 20. Eu te urmaresc deja prin GFC cu Elena Serban si sunt abonata la mail cu elena_serban87@yahoo.com.
Pentru ca tenul meu are tendinta acneeica mi-as dori Lotiunea Micelara. Crema imi doresc sa o fac cadou mamei, deci as vrea o crema Antirid.
P.S. Din greseala am lasat primul comment pe o alta pagina, la postarea cu lamuriri. :D Sorry!

Alexandra spunea...

Buna!
Produsele ivatherm mi se par minunate,am folosit apa termala si fondul de ten,pe care l-am cumparat de 3 ori la rand.Din toate cele folosite de mine mi se pare perfect,in ciuda faptului ca sunt putine nuante,dar sunt placute si se adapteaza bine.Eu sunt foarte incantata de produse.
Am descoperit de curand blogul tau si as dori sa particip si eu la acest giveway minunat.
Te urmaresc prin GFC cu numele Alexandra,m-am inscris la newsletter cu adresa de mail:al3xya_kiss. Mi-a dori sa incerc Lotiunea Micelara,din cate am auzit este minunata si crema hidratanta pentru ten mixt,care se potriveste tipului meu de piele. Iti multumesc!

SIMONA T spunea...

Buna.
Te urmaresc cu numele SIMONA T, m-am abonat la newsletter cu adresa simona.toroscai@gmail.com.
Sunt slabuta, dar am celulita> o pacoste ! Prin urmare mi-as dori crema anticelulita forte cu resveratrol ptr ca am inteles ca poate fi folosita si de catre persoanele cu fragilitate vasculara. Dupa ce am incercat numeroase creme 2minune2 care mi/au facut mai mult rau decat bine as vrea sa incerc ceva mai sigur, care sa aiba efecte de fermitate si sa nu-mi sparga capilarele. Si mi-ar mai placea si crema de fata anti-cuperoza din cauya aceleiasi probleme cu vasele de sange.

A. G. spunea...

Te-am descoperit de curan, mi se pare util blogul tau. Asadar m-am abonat cu mail criticomamica@yahoo.com si google id Alina G si am postat si pe blog link catre giveaway-ul tau http://criticomamica.blogspot.com/2011/02/dermatita-de-scutec-se-trateaza-cu-apa.html

Imi doresc daca se poate sa inlocuim demachiantul cu o Apa termala Herculane pentru micuta mea si crema mi-as dori sa fie Resveratrox Anti-Cellulite poate mai diminuam efectele sarcinii asupra coapselor mele :)

Multumesc si bafta tuturor!

Nedeia spunea...

Da, da, da !!! IVATHERM!!!!

NU prea imi cumpar produse cosmetice din comert decat foarte rar, dar cand o fac Ivatherm este printre ele. Asta pentru ca esteun brand romanesc si pentru ca valorifica apa termala din zona Herculane-ului. De la mine din casa NU lipseste apa termala ivatherm :-)

Asa ca nu puteam sa ratez ocazia sa particip , si iata-ma: Nedeia te urmareste pe blog, s-a inscris la follow-up si a scris si pe blog:
http://nedeia.wordpress.com/

Cu putin noroc, poate imi reinnoiesc stocul de apa termala si incerc si un alt produs - crema hidratanta Ivamat :)

felicitari pentru acest giveaway!!!

Nedeia spunea...

p.s. nu mi se pare OK sa imi expun adresa de eMail in clar la comentarii, asa ca nu spun decat cateva caractere: tara_*****@hotmail.com :)

Bianca spunea...

Buna!Te urmaresc prin GFC cu numele Bianca.
M-am inscris la newsletter cu adresa :biancacojocaru96@gmail.com
Am postat despre concurs pe: http://stiridesprevedete.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
Eu mi-as dori crema pentru ten gras cu tendinta acneica si lotiunea micelara deoarece cred ca sunt bune pentru ten si as vrea sa le incerc.

vino.in.parang spunea...

Hello,
Te urmaresc sub numele Teo's boutique. http://euteoboutique.blogspot.com/
Parerea mea este ca o femeie nu are niciodata destule produse cosmetice, asa ca daca voi fi printre castigatoare, mi-as dori lotiunea micelara si crema anti-aging contur de ochi.
Am folosit pana acum de la Ivatherm doar apa termala Herculane.
Adresa mea de e-mail este eu.teo.boutique@gmail.com
Multumesc

Julia spunea...

Buna, Adela!
Foarte dragut giveaway-ul.
Bineinteles ca indragesc apa termala Herculane :) Dar in plus, mi-as dori lotiunea micelara si crema antirid si anticearcan pentru ochi.

Eu te urmaresc deja sub numele de Julia si primesc newsletter-ul tau la iulia.goaga@gmail.com.
Zi frumoasa!

Cristina Shopping Therapy spunea...

Buna Adela :) Frumos giveaway.
Eu am mai participat si la cele anterioare, deci intrunesc conditiile cerute.
Mi-as dori sa incerc lotiunea micelara pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ea, plus crema antivergeturi Resveratrox V pentru ca datorita unei scaderi ponderale m-am trezit si cu cateva vergeturi de care nu mai stiu cum sa scap.
AM postat despre giveaway aici: http://shoppingtherapy-cristina.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Madutza spunea...

Buna, Adela! :* Multumim pentru sansa, sa fie cu noroc :)
Te urmaresc deja prin GFC cu numele "Madutza", iar la newsletter sunt abonata cu adresa sweetest1med33a[at]yahoo[dot]com. Nu am (inca) blog.
De la Ivatherm am incercat doar lotiunea micelara (blanda si eficienta). Acum mi-as dori gelul spumant "IVAPUR" si crema (tratament) "AKNE-SYT". Am tenul foarte gras si acneic, iar ingredientele produselor corespund nevoilor si sperantelor mele :)
Toate cele bune!

DeliasBeautyBlog spunea...

Buna Adela!
Multumim ptr sansa de a participa la un nou giveaway.
Indeplinesc toate conditiile de participare de mult timp :D

Trebuie sa recunosc ca nu am incercat nici un produs Ivatherm pana acum,dar mi-ar place sa testez Fondul de ten fluid si apa termala.

Am postat despre giveaway aici:
http://sweetcrazylollipop.blogspot.com/2011/02/adela-sarghievalentines-day-si-primul.html

Pupici!

Unknown spunea...

Buna ADELA,

SUPER IDEE CU ACEST GIVEAWAY.
CA MAMA DE DOI COPII STIU F BINE CE INSEAMNA SA UITI DE TENUL TAU SI CATEODATA AI NEVOIE DE AJUTOR SA IMI MENTIN TENUL MEU USCAT.

DE ACEEA IMI DORESC Lotiunea Micelara si Crema Antirid Si Anticearcan Contur De Ochi

MULTUMESC FRUMOS
CRISTINA STANCU

AleRogo spunea...

Hy,
urmaresc bogul tau sub numele de Alesya, si m-am inscris la newsletter cu adresa de mail eu_alexandra93(at)yahoo(dot)com
Am postat detalii despre giveaway-ul tau pe blogul meu
http://lumea-cosmeticelor.blogspot.com/2011/02/adela-sarghievalentines-day-si-primul.html#links

Mi-as dorii sa castig Crema pentru Ten Gras cu Tendinta Acneica si gelul spumant purifiant pentru piele mixta grasa, deoarece am pielea grasa si consider ca aceste 2 produse imi v-or fi de mare ajutor!

dedeea spunea...

Buna:*
Te urmaresc cu numele Dedeea prin GFC si m-am abonat la newsletter cu adresa de mail:adisor68@yahoo.com
De asemenea am postat aici despre giveaway:
http://dedeeasclothes.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-giveaway.html
Mi-as dori sa castig Lotiunea Micerala Ivatherm si crema hidratanta multiperformanta.
Felicitari inca o data:*

GGrosu spunea...

Buna, te urmaresc cu numele de GGRosu.
M-am inscris si la newsletter cu :grosu.geanina@yahoo.com
Mi-as dori Lotiunea Micelara si Crema hidratanta multiperformanta.

Irina spunea...

Buna, Adela! Am mai participat si la alte giveaway-uri. Te urmaresc sub numele Irina, email: anirylooc@yahoo.com si am postat aici despre giveawayul tau: http://irinaana.blogspot.com/2011/01/concursuri-noi-in-blogosfera_27.html

Imi doresc muuulte de la Ivatherm, abia m-am limitat la 2 dupa vreo ora de analizat produsele :)) Asadar, as vrea lotiunea micelara si Ivadermaseb, pentru ca, desi am tenul gras cu tendinte acneice, in aceasta perioada ingrozitoare (urasc frigul) mi se descumeaza rau anumite zone ca barbia, fruntea sau nasul... Si nu pot sa dau de cap cojitelor, nu mi se aplica deloc frumos fondul de ten si pielea mea arata ca a unei soparle :(

Nikoll spunea...

Buna,te urmaresc cu numele de Nikoll si
indragesc produsele Ivatherm.
Sunt abonata la feedburner newsletter (nikoleta_barbara@yahoo.com) si la Google Friend Connect(Nikoll) pe acest blog.
Mi-as dori sa castig apa micelara si crema anti-vergeturi pentru ca sunt o viitoare mamica si vreau sa am grija de pielea mea.

Rox spunea...

buna Adela.
am postat despre give away-ul tau aici http://roxanacsile.blogspot.com/2011/02/al-2-lea-give-away.html.
mi-as dori o Lotiune Micelara si o crema pentru ochi.
o seara buna!

Al3xya spunea...

Buna!
Te urmaresc sub numele de Alexandra,m-am inscris la newsletter
cu adresa al3xya_kiss,nu am blog pe care sa postez concursul tau.
Am folosit apa termala de la Ivatherm si fondul de ten de care am fost foarte multmita.
Mi-as dori sa incerc Lotiunea Micelara si crema hidratanta pentru ten mixt,intrucat se porivesc nevoilor mele. Multumesc!

Anca spunea...

Buna,

Folosesc produsele Ivatherm de aproximativ 1 an si pot spune ca sunt incantata de ele. As dori lotiunea micelara si crema multiperformanta.

Te urmaresc sub numele Anca si sunt inscrisa cu adresa anca_oprea_mail@yahoo.com.
Iti multumesc

catalina_mea spunea...

Buna!
Te urmaresc prin gfc cu numele catalina_mea.
M-am inscris si la newsletter cu adresa de mail: catalina_mea@yahoo.com
Imi doresc sa primesc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta deoarece am citit pe site-ul lor ca fac "minuni".
Bafta tuturor!

adelina e.p. spunea...

Buna Adela, te urmaresc cu numele de Adelina e.p si indeplinesc conditiile de la giveaway-urile trecute.

Ce imi doresc eu este Ivatherm Ivamat si lotiunea micelara.

Multumimmm!!

andra spunea...

buna adela.iti urmaresc blogul de mult timp dar nu am comentat la nici un post de.al tau pana acum...blogul il urmaresc de mult prin contul de google cu numele de andra si m,am inscris si la newsletter cu adresa andra_pn@yahoo.com.

mi,as dori sa fiu printre castigatoare si sa primesc o lotiune micelara si o crema hidratanta pentru ten gras/mixt.
multumim pt giveaway,o zi buna.

Anonim spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele Crisstinna, adresa mea de mail este s.crisstinna@yahoo.com. Din pacate nu am blog.
Mi-as dori crema anti-vergeturi pentru ca in cateva luni incepe sezonul de plaja si mi-am propus ca in vara aceasta sa fiu in forma maxima.
Pupici:*.

MIRUNA spunea...

Salut!

Sunt abonata la postari pe mailul ela.scumpilici@yahoo.com si iti urmaresc blogul prin contul google ela.scumpilici.

In cazul in care se intampla sa fiu trasa la sorti mi-as dori lotiunea micelara si crema pentru ten gras cu tendinta acneica.

Succes pe viitor!

andreeabacau spunea...

Buna,te urmaresc cu andreeabacau si sunt abonata la newsletter
am postat http://andreeabacau.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
Imi doresc crema anti-vergeturi si lotiunea micelara pt pielea sensibila

Alina Barbu spunea...

Buna Adela.
As dori apa micelara si crema de fata anti-aging.Ar fi cel mai frumos cadou pt mama mea .
Sunt abonata la newsletter cu mailul verrucktes_kind@yahoo.com
Te urmaresc prin GFC cu numele verrucktes.
http://alinabarbumake-up.blogspot.com/2011/02/giveaway-ivatherm_04.html
O zi buna.

Cerasela spunea...

Buna Adela,
Sunt inscrisa la newsletter cu adresa de mail ceraselavintila@yahoo.com, iar prin GFC te urmaresc cu numele Cerasela.
Nu am folosit pana acum produsele Ivatherm, dar am auzit numai lucruri bune despre ele si mi-ar placea sa incerc Lotiunea Micelara si crema hidratanta Ivahidra+. Multumesc.

Amelie spunea...

Buna seara !:)
Te urmaresc prin GFC cu numele Tam Tam si sunt abonata la newsletter cu adresa tam_tam_pam_pam@yahoo.com
Mi-as dori sa castig lotiunea micelara deoarece am auzite multe lucruri bune despre ea(e foarte laudata in blogosfera)si crema Ivamat pentru ten gras deoarece am un astfel de ten si nu am gasit inca o crema "minune" care poate fi chiar asta(e pe wishlist de o saptamana).

Elena Serban spunea...

Multumesc pentru ca inca un giveway de nota 20. Eu te urmaresc deja prin GFC cu Elena Serban si sunt abonata la mail cu elena_serban87@yahoo.com.
Pentru ca tenul meu are tendinta acneeica mi-as dori Lotiunea Micelara. Crema imi doresc sa o fac cadou mamei, deci as vrea o crema Antirid.
P.S. Am mai lasat un comentariu acum cateva zile, dar nu mi-a aparut, nu stiu de ce? Sper sa nu postez de 2 ori. :)

esiak spunea...

buna.te urmaresc cu numele de esiak, adresa mea de mail este esiak20@yahoo.com.
e minunat giveaway`ul:)
imi doresc un demachiantapa micelara si crema pentru ochi.merci

MonicaG spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc prin GFC cu numele de MonicaG, iar la newsletter sunt inscrisa cu mailul : nicole_moni_k@yahoo.com.

Imi doresc Crema Hidratanta Multiperformanta si Laptele Demachiant pentru Fata si Ochi. De la Ivatherm am incercat doar apa termala si lotiunea micelara si am fost mai mult decat incantata, insa acum vreau sa incerc si o crema de fata si un demakiant.Sunt sigura ca voi fi din nou placut surprinsa de calitatea acestor produse.

Mult succes tuturora!

Multumesc!

Lavinia M spunea...

Buna!
Te urmaresc sub numele de Lavinia ( lavynnya2005@yahoo.com).
Nu am incercat pana acum produse Ivatherm pentru ca nu am avut ocazia, insa am citit review-uri despre produse, de unde reiese ca sunt foarte bune si merita incercate. Mi-as dori sa primesc crema Resveratrox Antivergeturi ( am slabit brusc de la o raceala care m-a tinut 2 saptamani si am liniute albe ...oribil) si Lotiunea Micelara ( pe care toate o laudati) Te pup!

ioana spunea...

te urmaresc deja prin GFC si prin mail- ioanab_9@yahoo.com(am mai participat la concursul OPI si am si castigat:P).
as vrea laptele demachiant pentru fata si ochi si crema hidratanta multiperformanta pentru ca am o piele sensibila care nu se intelege cu orice produse iar acestea fiind pentru piele sensibila si uscata cred ca mi s-ar potrivi
multumim!

dsfafsdf spunea...

Buna:)
Te urmaresc sub numele de Holly Golightly (GFC) si prin e-mail, xoxohollygolightly@yahoo.com
Mi-as dori sa incerc crema pt vergeturi deoarece am probleme foarte grave cu vergeturile :(( si rema Hidratanta Multiperformanta pt ca am probleme de hidratare.

am postat despre giveaway aici:
http://xoxohollygolightly.blogspot.com/2011/02/giveaway-by-adela-sirghie.html

mail-ul meu este : xoxohollygolightly@yahoo.com

Anonim spunea...

Salut, Adela. Te urmaresc prin feedBurner cu dora_policarp@yahoo.com si prin google friend connect prin dorapolicarp (am folosit contul de twitter, sper ca a functionat, acum ma invat cu el :) )

De la Ivatherm imi doresc crema matifianta, pentru ca indeplineste tot ce imi doresc de la o crema sa ia in considerare despre tenul meu - gras/mixt/sensibil, si lotiunea micelara pentru ca am incercat prea multe demachiante care imi ranesc ochii.

frumi spunea...

Buna!
Te urmaresc via gfc frumi frumi si sunt inscrisa la newsletter cu adresa de mail frumi28@gmail.com.
As dori sa incerc lotiunea micelara si fondul de ten fluid nuanta 02.
Multumesc!

lacry_calin spunea...

buna,te urmaresc GFC cu numele kara,adresa mail: lacry_calin@yahoo.com,multumim pentru giveaway.
imi doresc sa primesc din produsele minune Ivatherm lotiunea Micelara si crema hidratanta pentru pielea foarte uscata. multi pupici....

Diana spunea...

Buna Adela!Te urmaresc prin GFC cu numele de Diddy DD si sunt abonata si la newsfeed(puf.poof_dd@yahoo.com).Ca deobicei ai un giveaway super si sincer imi face o mare placere sa particip.Mi-as dori foarte mult sa incerc de la Ivatherm lotiunea micelara si crema pentru ten gras cu tendinte acneice,deoarece in anumite perioade ale anului tenul meu este foarte pretentios.Iti multumesc,te pup si numai bine

Unknown spunea...

Buna,
Azi am dat peste blogul tau(am citit despre giveaway de pe blogul PensuleSigma), si m-am incris la newsletter cu adresa mira.bela@yahoo.com, de pe google cu profilul Mirabela.

De multi ani am probleme cu cosurile, am incercat o gramada de produse si tot degeaba, ba din farmacie, ba de plafar pana la Avon si Oriflame,plus leacuri babesti, nimic nu da rezultate. Vreau un ten curat si de aceea am ales 2 produse din gama Produse pr piele cu tendinte acneica: Loriunea Micelaara si Crema Akne-Syt.

Windwich spunea...

Buna Adela,

Te urmaresc prin GFC cu user Madalina si prin newsletter cu mail-ul mada.ileana.

De ceva vreme vreau sa incerc lotiunea micelara de la Ivatherm si crema hidratanta multiperformanta pentru ca am auzit numai lucruri bune!
Si normal ca iubesc apa termala Herculane, e aproape de casa :)

lucy spunea...

Buna Adela!
Eu te urmaresc in GFC sub numele de lucy
Mi-as ddori sa primesc laptele demachiant lejer [http://ivatherm.ro/ro/pages/IVAMAT-Mild-Cleansing-Milk.php] si si crema antirid si anticearcan [http://ivatherm.ro/ro/pages/Anti-Wrinkle-Dark-Circles-Eye-Cream.php] deoarece de ani buni ma confrunt cu niste cearcane groaznice iar nici un produs folosit pana acum nu m-a multumit.Asa ca as vrea sa folosesc si anticearcanhul acesta poate am noroc.
Multumim pt concursul aceasta frumos.

Matzzza`s profile spunea...

Salut!!
Te urmaresc cu numele de Petale de pagini.

M-am inscris la newsletter cu adresa de e-mail addddeee@yahoo.com .

Postarea mea aici: http://matzzzza.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela-sirghie.html



Mi-as dori tare mult produse pentru fata sau pentru acnee. Ivapur si Ivamant lapte demachiant lejer cred ca m-ar ajuta foarte mult.



La revedere!!!

Madlen spunea...

buna.te urmaresc cu numele de madalinasiescu .indeplinesc conditiile:).mi-as dori f mult apa micelara si o crema de ochi.
am postat aici:http://mada-noname.blogspot.com/2011/02/giveaway-adela-sirghie.html
pupici bye

Madlen spunea...

imi cer scuze,am uitat sa spun de ce mi-as dori produsele.apa micelara mi-as dori o pentru ca sunt foarte curioasa cum este si crema de ochi o vreau pentru ca de mult tot vreau sa iau o crema de ochi ,dar care sa fie buna .am vrut sa iau dl avon sau oriflame dar nu am incredere totusi.

marina spunea...

buna! am mai participat si la alte concursuri te urmaresc pe GFC cu numele de marina
mail: marina_ap@yahoo.com

mi-as dori sa castig laptele demachiant 2 in 1 pt fata si ochi pentru ca momentan il folosesc imi place tare mult dar mai are putin si se termina si ar fi binevenit unul nou si, de asemenea, crema hidratanta ivamat
multumim pt giveaway si sper sa fie cu noroc!:)

Unknown spunea...

buna!
te urmaresc cu numele adelynush87,
adresa de mail este adelynush87@yahoo.com si m-am inscris la newsletter..
Imi doresc sa castig Lotiunea micelara si crema Akne syt pentru ten acneic intrucat am un ten problematic :(..
multumesc pentru acest giveaway si sper sa fiu una dintre castigatoare :D
pupici

Vultur Daiana Petruta spunea...

Buna Adela!Te urmaresc prin GFC si sunt abonata la feedburner cu numele Daiana, inca de la celelalte giveaway-uri!Mi-ar placea sa incerc crema Resveratrox-V Anti-Vergetures si lotiunea micelara, mai ales ca sunt produse pe care nu le-am mai incercat pana acum,fiind studenta banii de buzunar mi se directioneaza in alte directii, nu numai spre produse de beauty!Multumim pentru giveaway, esti o scumpa!

Silver^ spunea...

Hello:*!
Te urmaresc cu numele Silver^
Sunt abonata cu mailul Manuella_7994@yahoo.com
am postat aici http://manuella-19.blogspot.com/2011/02/giveaway-ivatherm.html
Eu imi doresc Lotiunea Micelara si Crema de fata

ciocnicoleta spunea...

buna!te urmaresc cu mare placere si doresc sa particip si eu la acest concurs ,amfolosit apa termala de laivatherm cu mare drag si ma ajutat f mult .miar place sa am IVAMAT Crema hidratanta pt piele mixta/grasa.si lotiunea micelara amauzit ca este super eficace tenului .adresa mea ciocoiunicoleta70@yahoo.com

Matzzza`s profile spunea...

Buna!
Imi pare rau! Acum mi-am dat seama ca la 'followers' apare numele meu,nu al blogului..Te urmaresc cu numele de Matzzzza. Mii de scuze,sunt noua!

NinaG spunea...

Buna Adela!
Am mai participat la inca doua concursuri realizate de tine. te urmaresc prin Google Friend Connect(Nina) si sunt abonata la newsletter ( alina_ag2 [at] yahoo [dot] com ).
Mi-ar dori sa incerc lotiunea micelara pentru piele mixta/grasa si crema hidratanta din aceeasi gama . Nu am mai folosit niciodata produse Ivatherm si sunt curioasa sa le incerc.
Sa ai o seara buna !

Andreea P. spunea...

Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele de andree_a, iar la newsletter m-am inscris cu adresa de e-mail: p_deea_91@yahoo.com
Mi-as dori sa castig o apa micelara si o crema anticelulitica, deoarece nu am mai folosit pana acum si mi-ar placea sa le incerc. Multumesc!

anca spunea...

Buna Adela,
Te urmaresc sub numele de alina_anca si am mai participat la giveaway-uri ale tale :)
Blog nu am.
Eu mi-as dori crema Akne syt pentru ten acneic si Lotiunea Micelara
Iti multumesc
Sa ai o seara frumoasa :)

Laurita mommy, wife, woman :) spunea...

Buna Adela te urmaresc prin GFC Laurita, m-am abonat si la feed burner de mai de mult:), iar despre giveaway am postat aici: http://laurita-dana.blogspot.com/2011/02/provocare-cu-premii-ivatherm.html

Daca ar fi sa castig , mi-ar placea tare mult sa primesc apa termala Herculane si Una- Crema anti-aging pentru fata.


cele bune
laura

Deea D. spunea...

Wow, cate mesaje aici! Imi incerc si eu norocul...
[te urmaresc cu numele Deea D.]

Mi-a dori sa incerc demachiantul 2 in 1 pentru fata si ochi si crema hidratanta Ivamat.
Am deja 2 lotiuni micelare si sunt foarte bune, miros divin, m-ar tenta sa experimentez si alte produse Ivatherm.

Erika spunea...

hey,,.. Sunt Oana, te urmaresc sub numele de Erika, inregistrata la newslatter cu id-ul pallas_hat3_lov3@yahoo.com

Mi-as dori sa primesc lotiunea micelara si un fond de ten deoarece in ultima vreme am tot schimbat fondul de ten, nici unul nu mi sa parut ca imi satisface toate "dorintele". Am auzis multe lucruri despre produsele de la Ivatherm si as dori sa le incerc.

Ms.. Take care

Mad@ spunea...

Buna! Particip pentru prima data la giveaway.
Te urmaresc cu numele de Mad@.
Am postat aici despre giveaway: http://bluefairy-mada.blogspot.com/p/giveaway.html
Imi doresc sa castig Lotiunea Micelara si crema Akne-Syt pentru ten acneic deoerece am tenul gras cu tendinta accenicaa si mi-as dorti sa scap de acest disconfort.

Cupcake Splendens spunea...

buna! te urmaresc sub numele de cupcake
am postat pe blogul meu despre acest minunat give-away : http://cupcakesplendens.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
as fi foarte fercita daca as castiga crema anti-vergeturi pentru ca am probleme cu vergeturile(din pacate) si vine vara,si nu mi prea vine sa fac plaja...si as mai dori sa castig un produs pentru solutie solara,indiferent care dintre ele,pentru ca am tenul foarte sensibil si imi ies alunite daca nu ma dau cu spf

tare frumos giveawayul!

Cupcake Splendens spunea...

imi pare rau dar am uitat sa precizez m am abonat la newsletter si sunt un follower, mail: luiza_th@yahoo.com

Maria Manea spunea...

Buna Adela...ai avut o idee minunata!.Te urmaresc sub numele de Maria in GFC. Am postat despre giveaway pe blogul meu...pentru fetele mele;)).. mosuche.wordpress.com .As dori o Crema de ochii si O lotiune micelara

IB spunea...

Buna Adela.
Mi-as dori de la Ivatherm Lotiunea micelara si Apa termala. Am un ten sensibil care iarna se descuameaza si stiu ca aceste produse nu sunt agresive cu tenul. Particip pentru prima data si le urez succes tuturor!

Butterfly spunea...

Buna, hai ca m-am decis si eu sa particip, te urmaresc cu numele de My Butterfly, am scris pe blog despre giveaway, http://butterfly9999.blogspot.com/2011/02/giveaway-ivatherm-ultima-zi.html
Iar produsele pe care mi le doresc sunt: Lotiunea Micelara Ivatherm, pentru ca este foarte laudata si sunt curioasa cum este si Crema UNA anti aging pentru conturul ochilor, pentru ca sunt multumita de crema Una pe care o am si as vrea sa vad cum e si cea pentru conturul ochilor. Multumesc!

Anonim spunea...

Buna
Mi-ar placea foarte mult sa castig crema anti-aging UNA - mama mea si-o doreste foarte mult, iar pentru mine: lotiunea micelara (mi-a placut mult demachiantul 2 in 1 si as vrea sa vad cum e si lotiunea). :)
M-am inscris la newsletter cu adresa de email adinaprisecariu@yahoo.com, iar la GFC cu numele Adina P.

Anonim spunea...

Buna! Tee urmaresc cu GFC ca Eve Shops si m-am abonat la feedburner cu adresa de mail theevemail@gmail.com.

In situatia aaataaat de putin probabila in care as castiga, mi-as alege UNA - crema anti-ageing contur ochi si lotiunea micelara pentru ten acneic.
Imi doresc crema de ochi pentru ca am un razboi personal cu un mic rid la ochiul stang si sunt hotarata sa-l fac sa dispara pe inamic.

Cat despre lotiunea micelara... Sunt curioasa ce poate face cu tenul meu cu tendinta de ingrasare si asaaa pofta am sa scriu un review :D

Am postat despre giveaway aici http://eveshops.blogspot.com/2011/02/ultima-suta-de-metri.html

Succes tuturor si thanks for the chance!

Anonim spunea...

Buna! Te urmaresc prin GfC cu numele de isa,sunt inscrisa cu adresa de mail patrascuisabela@gmail.com
am auzit multe pareri bune despre aceste produse si,mi-as dori lotiunea micelara si crema matifianta pentru ca am tenul gras si sper sa ma ajute.

Madalina T spunea...

Buna Adela,

de cand am vazut anuntul de giveaway Ivatherm m-am abtinut sa nu particip deoarece am mai castigat la un concurs Benefit aici la tine pe blog si aveam o jena sa mai particip si la alte concursuri dar dorinta de a castiga premiul Ivatherm m-a indemnat sa particip,mi-as dori lotiunea micelara pe care am mai folosit-o si de care sunt foarte incantata si crema hidratanta multiperformata pe care mi-ar placea sa o incerc.

Te urmaresc cu Madalina ( madalina.turcitu@gmail.com).

Multumesc!

Oana spunea...

Buna Adela
De ceva timp tot ma gandesc sa incerc niste produse Ivatherm, am auzit lucruri foarte bune despre ei, acum sa vedem daca am si noroc. Mi-as dori Crema Hidratanta Multiperformanta si Lotiunea Micelara...poate vor face minuni pentru tenul meu care acum iarna are nevoie de hidratare intensiva.
Am mai participat la giveawayurile tale asa ca sunt inregistrata(cum trebuie sper)
Multumesc pt oportunitate si multi pupici

Corina spunea...

Buna te urmaresc prin GFC cu numele Corina. sunt abonata la newslater cu adresa de mail kirushha@yahoo.com. in prezent folosesc apa termala de la Ivatherm dupa ce ma demachiez pe tenul curat dar si pentru a definitiva machiajul. mi-as dori lotiunea micelara si crema anti-aging pentru fata UNA. multumesc numai bine

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 270 din 270   Mai noi› Cele mai noi»