miercuri, ianuarie 26

Adela Sirghie, Valentine's Day si primul giveaway Ivatherm!

Dragele mele,

cu mare si nedisimulata bucurie, ma grabesc sa va anunt cu mii de surle si trambite de argint ca primul giveaway pe anul 2011 vine de la Ivatherm!
Va tine nici mai mult nici mai putin de 14 zile si 14 nopti (pana pe 8 februarie pe-nserat, ca sa putem oferi cadourile inainte de Valentine's Day!) si este dedicat tuturor domnitelor preocupate de ingrijirea corecta a pielii. Ca sa participati, trebuie neaparat sa:
- indragiti apa termala Herculane:)
- fiti abonate la feedburner newsletter (dreapta sus) si la Google Friend Connect pe acest blog.
Le rog pe fetele care au mai participat si indeplinesc conditiile sa mentioneze acest lucru, iar pe cele care sunt new-entry sa se identifice corect.
Cele care au blog si vor sa participe mai au o sarcina de indeplinit, dar usoara si placuta cred eu, aceea de a posta pe blogul lor detaliile si link-ul (activ, desigur!)spre acest giveaway.
Ce trebuie sa faceti? Evident, sa va alegeti doua produse de la Ivatherm, in functie de preferintele voastre: un demachiant (apa micelara, gel, lotiune, ce va place sau ce vreti sa incercati)+o crema (poate fi de ochi, de fata, sau cea nou-lansata, pentru maini, cea anti-vergeturi sau anticeluliticul, in fine orice va doriti).
Just make a wish!
La comentarii, va rog doar sa justificati in doua-trei cuvinte alegerea facuta.
In seara de 8 februarie vom avea sapte castigatoare, alese prin tragere la sorti. Fetele din Bucuresti vor fi invitate la sediul Ivatherm sa isi ridice personal premiile, iar castigatoarele din afara capitalei- vor primi cadoul la adresa indicata, prin curier.
Va urez succes tuturor!

270 de comentarii:

1 – 200 din 270   Mai noi›   Cele mai noi»
chris spunea...

Buna Adela
Te urmaresc sub numele de Chris81.
Am postat detalii despre giveaway pe blogul meu:
http://uniqueshoppinglover.blogspot.com/

Imi doresc sa primesc doua dintre minunatele produse de la Ivatherm adica Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta pentru ca din cate am citit pe internet despre ele sunt sigura ca vor face minuni pt tenul meu uscat.
Iti multumesc

MihaeRa spunea...

Buna!
Ce giveaway minunat!
Sper sa fiu si eu printre castigatoare!

Te urmaresc via gfc cu numele m.t.
M-am inscris si la newsletter cu adresa de mail: miha_loves_zaf(at)yahoo(dot)com

Am postat aici despre minunatul giveaway:
http://miha-loves-zaf.blogspot.com/2011/01/valentines-day-giveaway-by-adela.html

Eu mi-as dori lotiunea micelara si crema pentru piele sensibila si cuperozica.
Ambele imi lipsesc din recuzita si doresc sa le incerc.
Multumesc pentru sansa!!!!! :*

Alex. spunea...

hey! te urmaresc de ceva timp prin GFC: Alexandra Stefan ( email: julietalexy@gmail.com )
Ma bucur de acest giveaway pentru ca mie produsele Ivatherm mi-au facut bine la ten, avandu-l cam sensibil, si de la alte produse dermocosmetice m-am umplut de bubite, insa de cand le folosesc chiar simt cum hidrateaza si calmeaza tenu. Deci multumim :)
Produsele preferate sunt: Lotiunea Micelara si Crema hidratanta de fata ( SPF 20).
succes!

simi_for spunea...

Multumim pentru giveaway. Indeplinesc conditiile mentionate de tine, participand si la alte concursuri.
Am postat despre giveaway aici: http://makeupforsimi.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-primul-giveaway-ivatherm.html
Imi doresc Lotiunea micelara, am auzit multe lucruri despre ea si sunt curioasa sa o incerc si crema hidratanta Ivamat, cred ca e minunata. Pupici

roxxy spunea...

Buna te urmaresc sub numele de roxxy, folosesc apa termala de la Ivatherm care face minuni in calmarea tenului meu acneic.imi doresc sa castig Lotiunea micelara si crema Akne syt pentru ten acneic poate reusesc sa mai scap de inflamatii si cosuri, Multumesc

ada90 spunea...

Buna:)
Te urmaresc sub numele de ada90(GFC) si prin e-mail, adrianarazoare@yahoo.com
Mi-as dori sa incerc:
Akne-Syt si Lotiunea-Micelara.Am probleme cu tenul meu gras si poate m-ar ajuta .
:)

Anonim spunea...

Buna, Adela!
Te urmaresc cu numele maddailade si sunt abonata la newsletter!(madda_ilade at yahoo dot com)
Mi-ar placea tare mult sa incerc gelul de spalare Ivahidra+ pentru ca pielea mea este destul de uscata si chiar ar avea nevoie de putin mai multa hidratare si crema antivergeturi Resveratrox V.( am cateva vergeturi si mi-as dori macar sa se diminueze).
Multumim pentru acest nou si superb giveaway!

Aurelia spunea...

Buna!Te urmaresc cu numele de Aurelia.Sunt abonata de ceva timp la feedburner newsletter si la Google Friend Connect.Adresa mea de email este:aureliaeftene@yahoo.com.Mi-as dori Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta (incadrata pe sit-ul Ivatherm la produsele pentru piele mixta/grasa).Imi doresc aceste doua produse , deoarece le-am mai folosit si au facut minuni pentru tenul meu.O zi buna!

Anonim spunea...

Am postat si giveaway-ul, dar am uitat sa precizez:
http://thepurplespringgirl.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Laura D. spunea...

Buna . te urmaresc pe GFC cu numele de Laura Baybee. am postat detalii despre concurs pe blogul meu : http://laurasconer.blogspot.com/2011/01/giveaway-adela-sirghie.html

eu mi`as dori lotiunea micelara deoarece am auzit numai lucruri bune despre ea si crema Akne syt deoarece am o problema cu cosurile.
Multumesc :*

Alina Mihaela spunea...

buna te urmaresc cu numele Alina Mihaela
dintre produsele Ivatherm mi`ar placea sa primesc Lotiunea Micelara si crema pt ten gras cu tendinte acneice deoarece am ten cu tendinte acneice

Unknown spunea...

Aleg Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta.
Le-am folosit in trecut si nu ma mai pot deslipi de ele.
Multumesc!

ella4you spunea...

buna mi se pare extrordinar acest giveaway!mi-as dori sa primesc Lotiunea Micelara si Crema ca Hidratatnta Multiperformanta deoarece am citit foarte mult despre ele si cred mi s-ar potrivi tenului.din pacate nu am blog sa pot posta despre ascest mununat giveaway.Adreasa mea este ella213ella69@yahoo.com.sper sa fiu printre castigatoare.pupici

Mihaela Pojogu spunea...

Wow, I'm in !

* vechi follower:
(miha.ela)/subscriber(mihaela.mihordea(@) gmail(.) com)

* Am postat aici: http://arianasshop.blogspot.com/2011/01/giveaways.html

* Doresc sa primesc Laptele Demachiant pentru Fata si Ochi si Crema Hidratanta Multiperformanta. Le-am ales pentru ingredientele lor ce retin apa in profunzimea pielii, limitand pierderile transepidermice de apa, astfel numai bune pentru tenul meu uscat, mult prea deshidratat si ochii mei sensibili. Chiar am mai postat/comentat despre problema mea cu deshidratatrea la tine pe blog.

Iti multumesc !

CorinaOltean spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de Corina Oltean prin Google friend connect si adresa de mail cu care m-am inscris este corioltean@yahoo.com.

Este prima oara cand particip iar produsele pe care mi le-as dori sunt gelul de curatare pentru ten acneic Ivapur si crema antirid si anticearcan contur de ochi. De mult timp imi propun sa incerc o crema anticearcan, dat fiind ca am o problema cu cearcanele de cand ma stiu, si cred ca aceasta este o ocazie buna.
Mersi mult!

Diana spunea...

Buna Adela ,

Ma numesc Diana , sunt abinata la newsletter, nu am blog.

As vrea Resveratrox V Anti-Vergetures, si IVAMAT Hydrating Cream.
Multumesc!! :)

Andreea Patrichi spunea...

Buna,

Eu sunt Andreea si am postat si pe blogul meu stirea ta.

http://andreeapascaru.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm-pe-blogul-adelei.html

Imi doresc o lotiune micelara pentru ca am folosit mult servetele demachiante (e adevarat de lene) si trebuie sa imi repar tenul cumva si tot din acest motiv, o crema hidratanta Ivamat.

Multumesc pentru sansa de a incerca aceste produse minunate!
(adresa de mail cu care sunt inscrisa la newsletter e deeapas@gmail.com)

Cristiana Mitroi spunea...

Mi as dori cel mai mult crema UNA- Crema Anti-Aging - pentru a i oferi mamei mele cadou, isi doreste mult crema aceasta si mereu "ma ameninta" ca si o cumpara la viitorul salariu, dar mereu "uita" :)))

Iar cea de a doua alegere ar fi LOTIUNEA MICELARA. Sunt convinsa ca este un produs foarte bun, am citit destule comenturi pozitive despre.

Va multumesc si va felicit pentru aceasta initiativa.

daniela spunea...

Imi plac produsele Ivatherm foarte mult!Mi-e dor de gelul de curatare Ivapur si mi-ar placea sa incerc crema pt ten gras cu tendinta acneica...pentru ca am un ten exact asa:))
Good luck si Thanks !xoxo

Mya spunea...

Inca un giveaway minunat...te urmaresc sub numele Milena si sunt abonata cu adresa freemya77@yahoo.com si am mai participat si la alte giveaway-uri de ale tale. mi-ar placea urmatoarele produse de la Ivatherm - crema pentru piele sensibila si cuperozica (pentru ca imi doresc din tot sufletul sa nu mi se mai inroseasca si sa nu ma mai piste pielea, mai ales acum iarna) si Resveratrox V Antivergetures (sper ca ar putea macar ameliora o parte din problemele cu vergeturile). multumim. te pup

Mya spunea...

oh, Doamne, cat sunt de aeriana... trebuia sa aleg un demachiant..aleg solutia micelara, de care oricum nu ma pot desparti. sper ca e ok si ca sunt acceptata ca participanta la acest giveaway. pot sa dau vina pe sesiune, te roog? multumesc oricum si please let me know if I'm in. pupici

adela sirghie spunea...

Vreau sa va atrag atentia ca acest giveaway consta in alegerea unui demachiant+a unei creme(la alegere ambele, desigur!). Sunt cateva fete care au ales doua creme, le rog mult sa revina asupra deciziei, pentru ca altfel se descalifica. Imi pare rau, dar regulile sunt aceleasi pentru toata lumea, si nu pot castiga fete care nu au indeplinit conditiile in defavoarea celoar care le-au indeplinit.
Sper sa intelegeti situatia, sa nu va suparati si sa lasati un alt comentariu:)
Mult succes in continuare!

adela sirghie spunea...

@Mya: nicio problema:)

Diana spunea...

Scuze Adela nu am vazut comentariul tau ... atunci doresc IVAMAT Lapte Demachiant Lejer pt piele mixta/grasa pentru ca nu prea am demachiante performate si as avea nevoie, si IVAMAT Crema hidratanta pt piele mixta/grasa.

Nu am blog, sunt abonata la newsletter.

Ana Maria P. spunea...

Buna!
Super concurs.PAna acum nu am incercat nici un produs de la Ivatherm..poate pentru ca am teul sensibil, si imediat imi apar iritatii la noi produse.Dar as incerca Ivamat-crema matifianta, pentru ca am tenul gras, si poate as mai scapa de luciul acela urat:( mai ales acum ca vine primavara.Si un lapte demachiant lejer..
Nu am blog, dar te urmaresc prin GFC cu numele Ana Maria P.

Dana R. spunea...

Am mai participat si la celelalte giveaway-uri. Te urmaesc prin GFC cu numele Dana R. si sunt abonata la newsletter cu sartene2007@yahoo.com

Eu as vrea lotiunea micelara, pentru ca am ten sensibil care sufera iarna. Si crema de ochi antirid si anticearcan, pentru ca am niste cearcane "minunate".

adela sirghie spunea...

@Diana: nicio problema, pentru voi era scris:)
xoxo!

Diana spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc cu numele Diana de ceva timp pentru ca am mai participat la concursurile tale. Mi-ar placea lotiounea micelare pentru am auzit numai de bine despre ea. In ceea ce priveste crema as dori sa-mi recomanzi tu o crema de fata pentru o adolescnta cu ten mixt. Iti multumesc si felicitari pentru concurs! Sper sa castig!

Elena spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele Elena.
Mi-as dori foarte mult sa incerc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta deoarece cred ca sunt extrem de bune pentru tenul meu (tinand cont cat de mult imi place apa termala Ivatherm)...
Multumesc

Bonnye spunea...

Hey:*
Te urmaresc cu numele Bonnye, iar adresa de e-mail: bonnye_from_sweetland@yahoo.com
Mi-ar dori apa micelara si anticeluluticul fiind foarte curioasa cum sunt cele 2 produse.
Mulumim pt acest nou giveaway:*

MarinaD spunea...

Buna seara, Adela!

Te urmaresc via gfc cu numele marina.dubceac si m-am inscris la newsletter cu adresa marina_dubceac(at)yahoo(dot)com

Mi-ar placea sa incerc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Ivamat. Amandoua sunt potrivite tipului meu de ten si corespund intocmai nevoilor acestuia. Niciun alt produs Ivatherm incercat de mine pana acum nu m-a dezamagit. Pentru ca nu mi le pot permite de fiecare data, as fi incantata daca trusa mea de ingrijire zilnica ar contine din nou doua dintre produsele Ivatherm.

Cu drag,
Marina

Andreea spunea...

Buna Adela!

Mutumim pentru primul giveaway pe anul acesta.

Intrunesc toate conditiile. Am mai participat si la celelalte giveaway-uri insa fara prea mult noroc. Cu degetele incrucisate imi doresc de aceasta data solutia micelara si crema hidratanta pentru piele mixta si grasa. Am auzit despre acestea numai cuvinte de lauda insa pana acum nu am avut ocazia sa le testez.

xoxo :)

Ale spunea...

Am indeplinit conditiile la giveawayurile anterioare!
imi doresc lotiunea micelara si crema Akne Syt!multumim pentru noyl giveaway:*

vdaiana spunea...

Ciao! Te urmaresc de putin timp (anul asta) sub numele de vdaiana si m-am inscris la newsletter cu adresa vdaiana@yahoo.com.
E ok daca am postat in sidebar despre giveaway-ul tau? http://testdaiana1.blogspot.com/

Mi-as dori lotiunea micelara pentru ca am auzit numai cuvinte de lauda despre ea si crema pentru piele sensibila si cuperozica pentru cu exact asta e problema tenului meu.

Ada spunea...

Buna Adela!
Sunt deja abonata la feedburner, de la celelalte concursuri organizate :)
Si prin GFC : Ada
am postat pe blog: http://itsallsorandom.blogspot.com/2011/01/adela-ivatherm.html

Si... mi-as dori Lotiunea Micelara de la Ivatherm, pentru ca imi place mult, am incercat-o recent si Crema Akne-Syt, pentru ten acneic, fiindca am un ten mofturos care nu-mi da pace in privinta cosurilor :)

Multumim pentru acest nou concurs! te pup

Anonim spunea...

Buna Adela!
First of all, multumim pentru acest giveaway!
Te urmaresc prin GFC (Cristina.), abonata sunt și la newsletter. :)
Am anuntat si pe blog: http://beautybazar.wordpress.com/2011/01/26/giveaway-ivatherm-by-adela-sirghie/

Si acum, my favorite part :)
Imi doresc gelul de curatare Ivapur și crema matifianta Ivamat :)

Anonim spunea...

Eu folosesc mai multe produse din gama Ivaterm, insa, printre preferatele mele se numara Ivapur- gelul pentru cu tendinta acneica de care sunt pur si simplu indragostita deoarece a reusit sa imi aduca tenul la normalitate, nu mai simt zone grase pe ten si mai folosesc des IVAMAT, crema hidratanta care nu lipseste de la mine, imi lasa tenul plin proaspetine pentru intreaga zi. Succes

Liculici spunea...

Buna Adela! mi-as dori foarte mult lotiunea micelara Ivatherm, cea care in fiecare dimineata si seara imi rasfata tenul, dar si crema Akne-Syt, deoarece tenul meu este unul mixt, deci predispus la acnee, iar crema aceasta mi-ar fi de mare ajutor.Din pacate nu am blog pt. a posta acest giveaway minunat, insa adresa mea este deea_2200@yahoo.com.Sper sa ma numar printre castigatoare...Multumesc pt.sansa de a participa!!

The girl with the red glasses spunea...

Buna! Multumim pentru giveaway!
Din pacat nu mai am blog, dar sunt abonata la newsletter si te urmaresc prin GFC!
Mi-ar placea lotiunea micelara, am citit multe despre produsul asta dar n-am avut sansa sa il incerc, apoi crema akne syt, care e potrivita pentru tenul meu.
Multumesc si mult succes tuturor!

Bianca Ioana spunea...

Buna Adela.
Imi plac produsele ivatherm,am testat pana acum apa termala,care da mereu o senzatie foarte fresh. De asemenea,am mai testat si un fond de ten ,insa nu am fost foarte incantata.
Mi-ar placea sa testez Lotiunea Micelara si o Crema Hidratanta de fata.

Din pacate,nu am un blog,insa indeplinesc conditiile pentru a participa la acest concurs.

Te urmaresc nu numele de i_see_nashpa_people, iar la newsletter sunt abonata cu id-ul i_see_nashpa_people@yahoo.com

Mirela spunea...

Buna, Adela!

Sunt Mirela si m-am abonat la newsletter cu adresa de e-mail ro_mirela@yahoo.com.
Nu sunt un fan al concursurilor, dar sunt un mare fan al produselor cosmetice pe baza de apa termala.
Nu am folosit inca Ivatherm, asa ca profit de ocazie si, daca norocul va fi de partea mea, voi incerca Lotiunea Micelara si Lotiunea anticelulitica Resveratrox Forte.

Felicitari pentru blog!

Mirela

Dorina spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Dorina si am participat si la giveaway-ul de Mos Craciun.Mail-ul meu e rogeritza@yahoo.com.
Imi doresc laptele demachiant pentru fata si ochi pentru piele sensibila si uscata si crema hidratanta cu SPF 20 pentru acelasi tip de ten.Nu am mai incercat nimic de la Ivatherm si sunt foarte curioasa cum sunt aceste produse.
Am scris despre giveaway aici:
http://anotherside-dorina.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-giveaway-ivatherm.html

Stefi spunea...

Buna Adela! Te urmaresc prin GFC. pentru inceput iti multumim pentru acest giveaway :)

daca ar fi sa castig as alege crema micelara si crema forte anti-cellulite. Am ales produsele acestea pentru ca am auzit multe lucruri bune despre aceasta firma,dar nu le-am incercat niciodata. Din descrierea lor par a fi foarte bune. sper sa ma ajute si pe mine , ceea ce alte produse anti celulitice nu prea au reusit... am mare nevoie :)

Am lasat si o postare pe blogul meu.

pupici, stefi

Adelina Eneșca spunea...

Adela!
Ce giveaway minunat!!! Iubesc tare mult atat apa Herculane cat si statiunea, eu fiind din zona.
Ma bucur tare mult ca ne oferi sansa de a castiga Ivatherm!
Te urmaresc ca de obicei prin GFC cu numele Adelina Tomescu si sunt inscrisa la newsletter.
Cel mai mult mi-as dori Lotiunea micelara, de mult mi-am propus sa mi-o cumpar dar nu am reusit inca si mi-as mai dori crema matifanta pentru ca am tenul mixt si luciul inestetic imi da batai de cap.
Noroc fetelor!

Little Princess spunea...

Buna, Adela!


Te urmaresc prin gfc cu numele Little Princess si sunt abonata la newsletterul tau de mai demult cu e-mailul mirunika_iloveu@yahoo.com :)


Am postat pe blog aici: http://bambina-piccolo.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Mi-as dori sa incerc: Ivatherm Ivapur gel spumant purifiant piele mixta grasa
si
Ivatherm Ivamat Crema Matifianta Ten Gras si Mixt


Multumim pentru Giveaway! O seara buna!

Andreea Muffin spunea...

Buna Adela!
am mai participat si la celelalte giveawayuri,indeplinesc conditiile.Te urmaresc sub numele de Andreea Muffin
Cel mai mult mi-as dori lotiunea micelara(am auzit numai lucruri bune despre ea) si crema matifianta pt ca am o problema cu sebumul pe care nu reusesc sa-l tin sub control.
Mersi :)

Julie spunea...

Yey, giveaway...dar si ce giveaway, cum numai la tine gasim! :) Te urmaresc via GFC cu Sihaya's World si e-mail:lov3ly.sihaya@yahoo.com.

Eu imi doresc mult lotiunea micelara pt ca n-am incercat-o, am ratat-o la "The One" si ce m-am ofticat. Si al doilea produs ar fi crema de ochi UNA pentru ca pe 14 feb implinesc 25 de ani (ce cadou frumos ar fi ;;) ) si stiu ca ar fi cazul sa incep sa folosesc, mai ales ca am si tenul uscat.

Unknown spunea...

Buna, te urmaresc cu numele bluonmyown sunt inscrisa si abonata. Eu as vrea o Lotiune Micelara(imi place consistenta apoasa si e singurul incercat de mine care nu imi inroseste ochii) pt ca cea actuala e pe terminate si o Crema antirid si Anticearcan-Contur de ochi(crema de fata e tot Ivatherm si crema de ochi e singurul produs pe care nu l-am testat)Multumesc frumos pt giveaway.Mail:bluonmyown@yahoo.com

Poofie spunea...

Buna Adelaaaa!
Sunt follower vechi-Poofie
mail: pfhutz@yahoo.com
We all love Herculaneeeeee!

Eu as mi.as dori Resveratrox V anti-vergetures pentru ca am mari probleme la nivelul acesta si...bineinteles Crema Hidratanta Multiperformanta pentru tenul uscat.

Thank you,babe!

adela sirghie spunea...

Poofie, te rog nu uita: demachiant+crema, asta trebuie sa alegi, te rog mai scrie un comentariu:)

CUVINTE RATACITE spunea...

te "urmaresc" ca si smilingelf, avand acelasi email :) mi-ar place sa incerc CICADERM si crema IVADERMASEB. Par a fi creme miraculoase si pe care nu am avut ocazia inca sa le incerc.
http://printre-cuvintele-unui-spiridus.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm.html

Raluca L.C. spunea...

Salut Adela!
Imi pare bine sa te cunosc! Ai avut o idee minunata cu acest "giveaway". Felicitari!
Eu sunt noua pe aici. Sper ca am parcurs asa cum trebuie pasii, pentru a ma inscrie in concurs.
Te urmaresc cu numele de Raluca L.C. prin Google Friend Connect, iar adresa de mail cu care m-am inscris este rallyrallyro@yahoo.com.
Mi-ar placea mult de tot sa primesc Lotiunea Micelara, deoarece am auzit foarte multe pareri bune despre acest produs si tare mi-ar placea sa-l incerc si eu. Al doilea produs ales este crema de maini IVAHIDRA, pe care o folosesc mereu si de care nu ma mai pot desparti. Pot spune ca a fost "dragoste la prima utilizare".
Sper sa ma numar printre norocoase!
Iti multumesc ca mi-ai oferit sansa de a te cunoaste!

Adina Ilinca spunea...

Buna Adela!
Sunt inscrisa la feedburner si GFG cu adresa ilinca1391@yahoo.com
Deoarece am ten mixt cu tendinta acneica, mi-as dori gelul de curatare IVAPUR si crema Akne-Syt.

carmencita spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc sub numele de carmencita.Avand in vedere ca lupta cu mea cu acneea pare sa nu aiba sfarsit, mi-as dori sa castig gelul Ivapur si crema Akne syt. Succes tuturor!

Rotsin spunea...

Buna Adela,
Inca un concurs,cat de dragut :*
Te urmaresc cu numele Rotsin si sunt deja abonata la newsletter
(bebe_skump25@yahoo.com)

Eu mi-as alege Lotiunea micelara deoarece imi doresc un produs de genul asta de ceva timp,potrivit pentru tenul meu sensibil(am citit pareri foarte bune despre ea)
Cel de-al doilea produs este Crema Matifianta Ivamat deoarece am nevoie de un produs care sa imi regleze excesul de sebum.

Multumesc :)

RaLu spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc sub numele de RaLu(GFC) si prin e-mail cu gimisaw@gmail.com.

Mi-as dori sa castig crema Akne-Syt si Lotiunea Micelara.

O zi buna!

Camelia Andrasescu spunea...

Buna,
Nu ma asteptam la un giveaway atat de repede. Multumim.
Te urmaresc prin GFC (Camelia Andrasescu) si sunt abonata la newsletter (andrasescu.camelia@gmail.com)
Nu am blog ...
Mi-ar placea de la Ivatherm "Lotiunea Micelara" pentru ca am mai folosit-o si mi-a placut si "Resveratrox Forte Anti-cellulite" pentru ca vine vara (in curand ,sper) si vreau sa fiu pregatita.
Multumesc inca o data.

extramicuta spunea...

Buna Adela,te urmaresc cu numele de Extramicuta,am mai mai participat si la celelalte giveaway-uri ale tale si am si castigat o oja OPI de care sunt indragostita(in cazul in care nu mai pot participa la acest giveaway te rog sa imi spui si nu va fi nici o problema).As vrea sa incerc lotiunea micelara si crema akne-syt>am un ten cu probleme si tare mult as vrea sa le rezolv,mai ales ca am citit foarte multe pareri pozitive despre akne-syt.
Multumesccccccc!
PS:Am postat aici http://extramicuta.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Cornelia spunea...

Ce surpriza placuta ne oferi Adela!
Sunt inscrisa,indeplinesc conditiile,am mai participat,iar de la Ivatherm imi doresc lotiunea micelara (din care mai am cativa stropi) si care este cel mai bun demachiant pe care l-am folosit vreodata,o minune pentru tenul meu mixt care iarna sufera din cauza frigului si IVAMAT-crema hidratanta pe care nu am testat-o insa sunt sigura ca este la fel de buna.

De la Ivatherm mai folosesc apa termala,descoperita vara trecuta si de care sunt dependenta :)
Cornelia.

Julie spunea...

doamne ce zapacita sunt! am uitat de post...acesta e link-ul: http://sihayaslovelyworld.blogspot.com/2011/01/giveaway-by-adela-sirghie.html

anaioana_ciceoi spunea...

Hello!
Te urmaresc via GFC sub numele de anaioana_ciceoi, iar la newsletter m-am inscris cu anaioana_ciceoi@yahoo.com.
Dintre produsele mentionate as alege Lotiunea Micelara pentru ca nu am incercat pana acum asa ceva si sunt curioasa cum functioneaza, iar ca si crema mi-ar placea Crema Hidratanta de Fata cu SPF 20 deoarece nu am gasit pana acum o crema de fata cu SPF asa mare. Multumesc!

Andra T. spunea...

Buna:) am participat si la celelalte giveaway-uri deci sunt inscursa si la newsletter si te urmaresc si prin GFC cu numele Andra T.

Am postat despre giveaway aici: http://andratugmeanu.blogspot.com/2011/01/concursuri.html

De asemenea, imi doresc Lotiunea micelara si crema Ivamat. Tenul meu a trecut prin mai multe schimbari, desi pana acum ceva timp il consideram mixt a trecut rapid la gras... si trebuie cumva eliminat excesul de sebum. Imi doresc mult sa incerc crema matifianta. Multumesc..

DannielleS. spunea...

Buna Adela,

Am asteptat cu sufletul la gura acest giveaway si nu mi-ai inselat asteptarile.
Am avut mereu probleme cu produsele pentru ingrijirea tenului, negasind niciodata pe cel potrivit. Sper ca Ivatherm sa fie solutia pe care o asteptam!
Am pus ochii pe Lotiunea Micelara si pe Crema hidratanta multiperformanta si sunt curioasa daca vor fi ceea ce ii trebuie tenului meu.
Sunt inscrisa la newsletter si, de asemenea, te urmaresc si prin GFC sub numele DanielleS.
Multumesc pentru ocaziile pe care ni le oferi cu fiecare Giveaway! Keep up the good work!

Alexa spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc de mult timp,am participat si la celelalte concursuri deci indeplinesc toate regulile.Adresa de mail: g.alexandra_91@yahoo.com
Imi doresc sa incerc lotiunea micelara si crema hidratanta IVAMAT,sunt sigura ca nu o sa ma dezamageasca aceste produse.Iti multumesc pt.acest concurs minunat.

Suzana Hirzoiu spunea...

Hello. Te urmaresc via GFC cu Suzana Hirzoiu, am mai participat la un giveaway, m-am abonat si la newsletter pe suzana.hirzoiu@gmail.com, desi, te am in reader de ceva timp si te citesc zi de zi de atunci :)).

De la Ivatherm, mi-as dori un lapte demachiant pentru fata si ochi si o crema antirid si anticearcan, contur de ochi. :d Incep sa intru in panica doar cand ma gandesc la riduri :))

adela sirghie spunea...

@Extramicutza; bineinteles, toate fetele care imi citesc blogul sunt invitate la acest giveaway:)

Georgiana spunea...

Buna Adela, conditiile le indeplinesc deja de la celelalte giveawayuri ( GFC YellowJade si sunt abonata cu adresa yellowjade23@gmail.com). Am folosit in trecut produse Ivatherm si mi-au placut tare mult ( fond de ten, lotiunea micelara - sunt la a doua sticluta). Mi-ar placea tare mult sa incerc crema Ivamat pt a mai tine in frau luciul tenului si crema antirid si anticearcan pt ochi (ma lupt de mult cu cearcanele). Multumesc pt sansa!

sweet lory spunea...

buna

te urmaresc sub numele de sweet lory. Sunt inscrisa si la newsletter cu adresa de mail: sweetyblue_1986@yahoo.com

Imi doresc sa primesc laptele demachiant pentru fata si ochi il folosesc de foarte mult timp si sunt foarte multumita de el, iar cel de-al doilea produs ar fi crema hidratanta de fata (spf 20) este un produs pe care nu l-am folosit pana acum si mi-as dori sa vad cum este


o seara placuta

Giorgi5 spunea...

Buna, te urmaresc prin GFC cu numele Giorgi5, sunt abonata si la newsletter(v_gica@yahoo.com), am mai participat la un alt giveaway.Mi-as dori apa micelara pentru ca o am deja, o folosesc si sunt foarte incantata de ea, si mi-as dori : UNA-crema anti-aging pentru fata.

SilvyX spunea...

Buna Adela!!!! Multumim pentru minunatul giveaway!!
Te urmaresc prin GFC cu numele de SilvyX.
M-am abonat la newsletter..e-mail: sunt_silvya@yahoo.com
Am postat pe blog despre giveaway`ul tau aici: http://mypinkyclouds.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm-by-adela-sirghie.html

Mi-as dori foarte mult Lotiunea Micelara ...m-a incantat foarte mult cand am citit ca este buna si ca tonic nu doar ca si lotiune demachianta...nu am folosit pana acum si imi doresc foarte mult!De asemenea mi-as dori crema Ivamat, CREMA MATIFIANTA deoarece tenul meu are exces de sebum ...si inca nu am gasit o crema care sa imi asigure un efect antistralucire de lunga durata...

Multumesc din nou pentru aceasta sansa!!

irish91 spunea...

buna
te urmaresc via gfc cu numele irish91
e-mail: i_irina_g@yahoo.com
eu imi doresc Laptele Demachiant pentru Fata si Ochi si Crema Hidratanta Multiperformanta. Inca nu am gasit crema hidratanta potrivita poate ca asta mi se va potrivi.
te pup

daniela spunea...

Tare mult imi place blogul asta si ma bucur mult ca l-am descoperit! Eu as alege o creme pentru ochi - sunt in cautarea uneia bune, bune, bune...am folosit produse Ivatherm si pana acum nu m-au dezamagit.
Cele mai bune ganduri din partea mea!

daniela spunea...

Tare mult imi place blogul asta si ma bucur mult ca l-am descoperit! Eu as alege o creme pentru ochi - sunt in cautarea uneia bune, bune, bune...am folosit produse Ivatherm si pana acum nu m-au dezamagit.
Cele mai bune ganduri din partea mea!

asias spunea...

Buna ! Te urmaresc de ceva timp cu : Anca. Mi-am ales de pe site-ul Ivatherm: Ivapur gel de curatare si Ivamat crema hidratanta.
Multumesc !

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Buna! Am scris despre giveaway aici: http://septembriejoi.blogspot.com/2011/01/giveaway-adela-sirghie-ivatherm.html
Eu mi-as dori gelul demachiant Ivapur pentru ten mixt si gras, intrucat am avut deja lotiunea micelara si demachiantul de la ei (plus ca mai am vreo cateva demachiante deja pe care nu le folosesc), asa ca as incerca o formula noua, precum si crema Resveratrox V Antivergetures pentru ca deja am cateva vergeturi si ma gandesc ca un bebe s-ar putea sa inrautateasca problema.

Sandy spunea...

Buna, te urmaresc sub numele Sandy.
Mi-as dori lotiunea micelara si crema anticelulitica. Lotiune micelara am mai avut si-mi place, iar crema anticelulitica mi-ar fi de mare folos, caci sarbatorile si-au lasat amprenta...

Alina spunea...

Buna,
Am participat si la celalalte concursuri si sunt inscrisa si la newsletter si la GFC.

Imi doresc sa primesc Crema Hidratanta Multiperformanta si lotiunea micelara, m-am informat inainte sa aleg si am citit ca fac minuni tenului uscat. Merci.

yoana spunea...

buna adela..am participat si data trecuta dar nu am avut noroc..te urmaresc cu numele de yoana..eu mi-as dori lotiunea micelara pt ca am mai avut-o si a facut minuni pt tenul meu, precum si crema antivergeturi Resveratrox V..de la slabit m-am pricopsit cu cateva vergeturi si as dori sa reduc pe cat posibil aspectul lor neplacut..
http://ioanaandalex.blogspot.com/2011/01/pentru-ca-ziua-indragostitilor-e-la-o.html

Oana spunea...

Buna Adela! Indeplinesc conditiile mentionate de tine, participand si la alte concursuri.
Am postat si pe blogul meu http://boutique-bijoux.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
Folosesc de ceva timp produsele Ivatherm si sunt foarte multumita de ele. Am folosit Akne-Syt, crema hidratanta Ivamat, gelul de curatare Ivapur, lotiunea micelara. Toate produsele sunt minunate. Mi-as dori sa incerc si gama pentru protectie solara. Bafta tuturor!

mada spunea...

Buna Adela,

Te urmaresc sub numele de mada, si am participat si la giveaway-urile Benefit. Sunt inscrisa pe GFC si la newsletter-ul tau cu adresa mmmadaaa@yahoo.com

Cum deja folosesc lotiunea micelara Ivatherm, m-ar tenta produsul "IVAHIDRA+ gel de spalare" pentru ca promite o curatare blanda potrivita chiar si tenului de bebelus.

Din categoria creme, mi-ar place sa incerc "Crema antirid si anticearcan contur de ochi" pentru ca descrierea de pe site-ul Ivatherm suna foarte bine si sper sa ma ajute cu riduletele mele incapatanate :)

Multumim pentru giveaway,
Mada

biscuit spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Lavi spunea...

Te urmaresc cu numele de Lavi, am postat si pe blogul meu aici :http://beautybylavi.blogspot.com/2011/01/bunatati-de-la-ivatherm-by-adela.html si imi doresc lotiunea micelara deoarece o folosesc pe cea de la Bioderma si poate daca o sa incerc Ivatherm o sa ma convinga si crema hidratanta Ivamat deoarece am avut-o si mi-a placut foarte mult. Multumim de concurs si succes tuturor!

Agnes spunea...

Hey Adela! Te urmaresc cu Agnes (agnetadelia@yahoo.com) sunt inscrisa si la GFC. :)
Eu vreau Lotiunea Micelara si Resveratrox Forte Anti-Celullite. Sunt doua produse mult laudate si vreau sa le incerc. xoxo

biscuit spunea...

Buna dimineata!

Ivatherm imi place tare mult si prin urmare, as dori sa incerc - Laptele demachiant pentru fata si Ochi Ivatherm - pentru ca este necesar :) si pentru ca este recomandat tenului uscat si sensibil (precum al meu) si IVAHIDRA+ - crema pentru piele foarte uscata- pentru ca este o crema deosebit de buna si sigur ma va ajuta iar sa trec peste problemele mele cu pielea uscata.

Anna
bisqyt@gmail.com

Anonim spunea...

Buna. Am auzit numai lucruri bune despre Ivatherm asa ca imi doresc sa le incerc si eu . Mi-ar placea : Lapte demachiant pentru fata si ochi si Crema hidratanta pentru corp pentru piele sensibila si uscata.
Te urmaresc prin GFC cu numele only-m3. Mailul meu looking_after_lov3@yahoo.com

maria madalina spunea...

Salut Adela,
Te urmaresc sub numele de maria madalina. Eu nu sunt fericita posesoare a unui blog intrucat nu am atatea idei pe care sa le imapartasesc, dar citesc fericita cateva bloguri printre care si acesta. In ceea ce priveste giveaway-ul ma incanta, sunt tare curioasa sa incerc crema hidratanta ivamat si lotiunea micelara. Sunt in cautarea produselor perfecte pentru tenul meu, de la demachiant pana la pudra de finish si citesc intens blogurile cu review de produse si mai intens pe cele cu giveaway :D.
Pa paaa!

Iulia spunea...

Buna!
Minunat giveaway, cu ocazia asta am mai citit pe site'ul lor despre ce produse au.
As dori sa incerc Lotiunea Micelara si Crema hidratanta Multiperformanta. Ca tot sunt in cautarea unei creme hidratanta care sa nu'mi provoace nebunii pe fata, si chiar am nevoie pentru ca am un ten cam uscat, mai ales iarna. :)
Am scris post despre giveaway : http://juliasomething.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm-by-adela-sirghie.html
Te urmaresc cu numele Iulia.
mail: juliasomething@yahoo.com

bebeiusha spunea...

Buna Adela!

Te urmaresc sub numele bebeiusha, pana acum nu am participat la nici un giveaway, dar intotdeauna exista un inceput!

As dori sa incerc lotiunea micelara si crema anticelulitica forte, pentru ca sunt produse noi pe care le-as incerca... Lotiunea micelara pentru ca ar veni "la tanc":)) (momentan folosesc solutia micelara de la bioderma si mai am un pic in sticluta si mi se termina :D - chiar ma gandeam ca trebuie sa-mi cumpar alta), iar crema anticelulitica pentru ceea ce promite. Sper sa am ocazia sa testez si aceste produse!

Am postat si pe blogul meu linkul referitor la concurs pentru a informa si alte doritoare! http://bebeiusha.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Multumesc!

Jules spunea...

Adela, ai cele mai interesante giveaway-uri!
Eu am scris despre acesta aici http://beautybyjules.com/anunturi/adela-sirghie-valentines-day-si-giveaway-ivatherm/

Si pentru ca ma tenteaza enorm produsele Ivatherm ( recunosc ca nu am ajuns inca sa le folosesc...) eu as alege lotiunea micelara, despre care pana acum am auzit numai de bine si in general prefer lotiunile micelare in loc de demachiant, tenul meu fiind cam sensibil, desi gras...
Iar ca si crema de ingrijire, as alege noua crema UNA, cea pentru ochi, deoarece avand o varsta, incep sa ma ingrijoreze din ce in ce mai tare ridurile care mi se formeaza in jurul ochilor (majoritatea sunt de expresie, insa si varsta incepe sa isi spuna cuvantul, din pacate).

Regulile le indeplinesc deja, nu este prima mea participare la minunatele tale giveaway-uri.

Multumim pentru sansa de a castiga produse Ivatherm. Poate de data aceasta sunt si eu printre norocoase.

Ana-Maria spunea...

Ador Ivatherm! :X

Mi-ar placea sa primesc Lotiunea Micelara si Crema pentru ten gras cu tendita acneica. :) Am folosit aceste doua produse si sunt super incantata de rezultat.

Ana-Maria
http://bubbleofbeauty.blogspot.com/

Te urmaresc de... nu mai stiu cat timp, sub toate formele posibile! :*

Pupici si succes tuturor! :*

Miuri spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Buna. Te urmaresc cu numele cristinamar. La news letter sunt inscrisa cu adresa cristinamar8@gmail.com
Am postat despre giveaway aici : http://cufarul-cu-de-toate.blogspot.com/2011/01/giveaway-de-la-adela-sirghie.html
De la Ivatherm as dori Lotiunea Micelara si Crama hidratanta multiperformanta pentru piele sensibila si uscata.

Anonim spunea...

Buna Adela! Minunat giveaway!
Te urmaresc prin GFC cu numele de munteanuluiza , m-am abonat la newsletter cu adresa de mail munteanuluiza@yahoo.com. Blog din pacate nu am...
Cele doua produse alese sunt : gel spumant purifiant IVAPUR si gel-crema AKNE-SYT .De ce le-am ales pe cele doua? Pentru ca tenul meu are razvratirile lui periodice in care nu vrea sa asculte de nimic si sper ca aceste doua produse il vor tine in frau. Multumim!

asias spunea...

Buna ! Am ales 2 produse asa cum este regulamentul:Ivapur gel de curatare si Ivamat crema hidratanta.
Uitasem sa trec motivarea mai devreme si m-am gandit ca voi fi descalificata.
Sunt produsele mele preferate de la ei, le folosesc de ceva timp si oricand sunt utile pentru ca le iubesc ! Am mai participat, deci indeplinesc conditiile, te urmaresc cu : Anca.
Multumesc !

Anicka Maya spunea...

Buna Adela!
Recunosc ca nu am mai folosit produse de la Ivatherm si mi-as dori enorm de mult sa le incerc sa vad ce minuni fac.Produsele care as vrea sa le testez sunt: Lotiune Micelara si Resveratrox Forte Anti-cellulite.
Te urmaresc prin GFC cu numele anna
M-am inscris si la newsletter cu adresa de mail: annax_trt(at)yahoo(dot)com
Am postat detali despre giveawy pe blogul meu: http://beautifulanickamaya.blogspot.com/2011/01/valentines-day-giveaway-by-adela.html
Sper ca am indeplinit toate conditiile:D
Pupici!

Cris spunea...

Am mai participat la concursurile de pe blog (te urmaresc s prin GFc cu numele Cris i sunt abonata la newsletter), Doamne ajuta ca de data asta sa fie cu noroc :)

IVAMAT lapte demachiant lejer si IVAMAT crema hidratanta.

Le-am ales pe acestea deoarece corespund nevoilor tenului meu.

Lucia Popa spunea...

Buna Adela !

E foarte interesant giveawayul !
Am auzit de Ivatherm,dar nu am folosit(tin sa mentionez ca am auzit numai de bine pana acum).
Eu te urmaresc de mai mult timp pe GFC cu numele Honeÿ Bunny ,iar la newsletter sunt inscrisa cu emailul meu lucya_2008_lucya@yahoo.com .

Mi-ar placea daca as fi una din castigatoare sa castig Crema hidratanta Multiperformanta deoarece am pielea tenului meu e sensibila si uscata si ca bonus mi s-a terminat si crema mea de fata pe care o foloseam(desi nu eram foarte multumita de ea...dar nu am gasit nici o crema potrivita pentru tipul meu de ten),iar celalat produs mi-ar placea sa fie Fondul de ten fluid pentru pielea sensibila pentru ca eu,cu orice fond de ten m-as da(precizez..chiar daca ma dau cu crema inainte) imi usuca fata ..si as fi dornica sa vad daca si acesta va reactiona la fel,tinand cont ca este pentru piele sensibila.

Am postat aici despre giveaway :
http://charmy-bunny.blogspot.com/2011/01/giveawayuri-dragute.html

Iar emailul meu unde ma poti contacta in caz ca voi fi una dintre norocoase este lucya_2008_lucya@yahoo.com sau charmy_bunny@yahoo.com !

(\__/)♥ (='.'=)♥
(\_ _/) ♥

Kisses from Honeÿ Bunny!

http://charmy-bunny.blogspot.com/

adela sirghie spunea...

Honey Bunny, te rog mult de tot renunta la ceva si alege un demachiant( orice demachiantvrei tu), pentru ca aceasta este o regula a acestui concurs. Nu vreau sa te superi...

micaela_neagu spunea...

Buna,
te urmaresc prin ambele cai, GFC si Feed cu mailul micaela_neagu@yahoo.com.
Primele mele produse de la Ivatherm au fost apa termala Herculane, un demachiant si lotiunea micelara(toate trei au fost cadouri la reviste glossy - la Unica si The One, parca). Daca de demachiantul pentru fata si ochi nu am fost impresionata, apa termala o cumpar constant, mai ales ca intre timp a mai aparut un consumator in familie ;-). E la fel de buna ca si cea de la Avene, dar e mai ieftina. Sa nu mai spun de solutia micelara, stiu ca atunci cand a aparut in revista a si fost lansata pe piata; am fost incantata de faptul ca nu contine parabeni, ca nu trebuie clatita si ca pentru tenul meu gras a fost excelenta(ma refer la faptul ca nu ma irit de la ea si nu am senzatia ca glandele sebacee imi explodeaza la cateva ore dupa folosire). Ar fii multe de spus, dar ma rezum la faptul ca imi doresc sa incerc si o crema pentru ten gras. Aaa, si imi place ca la Ivatherm pe cremele pentru ten gras/mixt scrie: piele sensibila-de cate ori cautam pe piata o crema pentru ten sensibil, ea era in 90% din cazuri dedicata pielii uscate.
Deci preferata mea Lotiunea Micelara si Ivamat Crema Matifianta!

will_dyana@yahoo.com spunea...

buna,sunt diana si te urmaresc sub numele de will_dyana.
as dori laptele demachiant lejer ivamat si crema hidratanta de fata cu spf 20 pentru piele sensibila.
am auzit multe despre ivatherm,dar nu am avut niciodata sansa sa la folosesc .

CUVINTE RATACITE spunea...

nu ma duce capul sa sterg comentariul initial asa ca te rog pe tine sa o faci :) ori doar sa il ignori!

te "urmaresc" ca si smilingelf, avand acelasi email :) mi-ar place sa incerc CICADERM si demachiantul IVAMAT . CICADERM pare a fi o crema miraculoasa si pe care nu am avut ocazia inca sa o incerc.
http://printre-cuvintele-unui-spiridus.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm.html

multumesc ptr postul de avertizare !

ioana cazan spunea...

salut. te urmaresc sub numele ioana kzy. m-am abonat la newsletter cu adresa de mail : zakanel@yahoo.com
am postat informatii despre giveaway pe www.cipendsic.blogspot.com.
mi-as dori gelul de curatare de la ivapur pentru ca l-am mai folosit si mi-a fost recomandat si de dermatologul meu, si crema pentru piele sensivbila si cuperozica, pentru ca sufar de aceasta afectiune si as vrea sa incerc aceasta crema.

Kali_lamaitza spunea...

Buna Adela.
Te urmaresc prin google friend connect cu affaire_rx si prin feedburner cu mailul nu_sunt_verde@yahoo.com
Am pus pe blog-ul meu despre giveaway-ul tau.

Eu mi-as dorii Ivamat lapte demachiant lejer si fond de ten fluid in nuanta claire 01.
Am citit foarte multe pareri de bine despre aceste produse si sunt convinsa ca vor fii bune si pentru tneul meu.

Jade spunea...

Buna, te urmaresc cu numele Jade prin GFC si sunt abonata la newsletter prin feedburner.

Produsele care ma tenteaza cel mai mult sunt lotiunea micelara si crema UNA - antiage pentru fata.

Larisa spunea...

Buna Adela
Te urmaresc sub numele de lari prin GFC si prin e-mail: stamlarisa@yahoo.com
Mi-as dori sa incerc doua dintre produsele de la Ivatherm adica Crema Hidratanta Multiperformanta si Lotiunea Micelara pentru ca sigura ca se vor potrivi de minune tenului meu uscat.

dana spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc prin Gfc cu Dana Savin. Sunt abonata la newsletter pe acelasi nume.
Blog nu am.
Mi-ar placea sa castig: Lotiunea micelara si crema hidratanta multiperformanta deoarece nu am incercat absolut nimic de la Ivaterm iar cred ca aceste 2 produse s-ar potrivi tenului meu sensibil, care imi da batai de cap mai ales acum, iarna.

Multumesc pentru giveaway! Succes tuturor!

Nico spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele de nico si sunt abonata la newsletter cu adresa de mail: nico_19tm[at]yahoo[dot]com.
Desi am auzit numai lucruri bune despre produsele Ivatherm nu am avut inca ocazia sa le incerc.Daca as castiga mi-as dori Lotiunea Micelara si Resveratrox Forte Anti-Cellulite.

Andra T. spunea...

Rectific! Am primit acordul tau si inlocuiesc crema matifianta pe care mi-o doream cu fondul de ten:) sunt pur si simplu prea nerabdatoare sa incerc un fond de ten de la ei. Chiar am nevoie, simt ca nu gasesc unul suficient de delicat pentru tenul meu:) Multumesc,Adela.

Alina S. spunea...

Buna Adela!

Recunosc, nu urmaresc de prea mult timp beauty news, dar de trei zile de cand l-am descoperit nu pot citi altceva. Si inainte de toate vreau sa-ti multumesc ca mi-ai adus aminte de mastile de fata si par, pe care se pare ca le uitasem sau pur si simplu alegeam sa "nu am timp" de ele.

Produsele Ivatherm mi-au facut intotdeauna cu ochiul si pentru ca nu am folosit niciodata as dori foarte mult sa incerc Lotiunea Micelara. Tenul meu fiind mixt/gras/cu tendinte acneice si acea neplacuta descuamare, sper ca il va calma intr-un final. Si pentru ca sunt intotdeauna in cautarea fondului de ten perfect, imi doresc fondul de ten pentru ten sensibil, caci am citit numai review-uri bune: astfel incat sper ca imi va uniformiza culoarea tenului, va acoperi evetualele cosuri, dar nu imi va usca pielea.
Te urmaresc pe feedburner cu id pitica_gnomo(at)yahoo(dot)com , iar pe google cu state.alina12(at)gmail(dot)com.

Mult succes in continuare in a ne reaminti ca suntem femei, indiferent de cat de putin timp avem la dispozitie pentru a ne ingriji.
Iti multumesc!

Corina B. spunea...

Buna,
Imi doresc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta. Te urmaresc prin GFC si prin email cobran12(at)gmail(dot)com.
Multumesc!

Alexandra spunea...

Buna! Te urmaresc sub numele de Alexandra si, cred eu, am indeplinit toate conditiile cerute de tine. Blogul meu este www.bebeautifulinyourway.blogspot.com. Am postat acolo despre giveaway-ul tau. Daca as castiga mi-as alege gelul de curatare Ivapur si fondul de ten Ivatherm pentru simplul fapt ca imi fac cu ochiul de ceva timp si as vrea sa le incerc. Multumesc!

Andreea spunea...

Buna! Te urmaresc sub numele Andreea, indeplinesc cerintele tale pentru ca am mai participat si la alte concursuri. Imi doresc un Lapte Demachiant pentru Fata si Ochi si o Crema Antirid si Anticearcan, Contur de Ochi, sunt foarte curioasa sa le testez.


Multumim pentru giveaway!!

Peli spunea...

Hello!

Un giveaway cu produse la fel de interesante ca precedentele :X

Te urmaresc si prin GFC (Peli) si sunt abonata la newsletter cu alexandra[dot]pelivan[at]gmail[dot]com.

Imi doresc lotiunea micelara(pt ca am citit atat de multe despre aceste produse, dar nu mi-am cumparat niciodata) si crema anti-vergeturi(si aici nu cred ca explicatiile mai sunt necesare :))

la cat mai multe articole utile si giveawayuri divine! :*

Corina Maria spunea...

Buna , Adela , te urmaresc de anul trecut si am mai participat la minunatele concursuri organizate de tine.(foxy_kory pe GFC si sunt abonata la feedburner)

Mi-as dori foarte mult o crema ptr ochi deoarece , desi am doar 22ani , am observat ca nu mai am pielea atat de ferma ca acum cativa ani.Chiar am nevoie de o crema buna ptr zona ochilor.
Al doilea produs ar fi lotiunea micelara, nu am incercata , stiu foarte putine despre acest produs , insa as fi curioasa sa il incerc
multumesc ptr sansa acordata de a castiga un premiu atat de frumos

Mihaela spunea...

Buna Adela,
Ma inscriu si eu la acest giveaway foarte dragut. Te urmaresc pe GFC si sunt inscrisa la newsletter de ceva timp. Recunosc ca nu am incercat produsele Ivtherm pana acum, dar mi-as dori de la ei IVAMAT Lapte Demachiant Lejer si Resveratrox Forte Anti-Cellulite. Sunt produse pe care fetele le-au placut si mi-ar placea sa le incerc.
Multumesc!

WhisperOfSecret spunea...

Buna !
Esti draguta ca organizezi mereu giveaway-uri!
Eu am mai participat la alte concursui de-ale tale si deja sunt inscrisa la newsletter . Te urmaresc cu numele WhisperOfSecret.
Mi-ar placea sa incerc Laptele demachiant pentru fata si ochi recomandat tenului sensibil si crema hidratanta multiperformanta.
Eu, din pacate,nu am blog.

Luciana spunea...

buna! ff frumos giveaway-ul! de la ivatherm imi doresc lotiunea micelara,intrucat am fost f incantata de ea din prima clipa de utilizare, si crema antirid si anticearcane,pe care am de gand sa o folosesc ca un tratament soc :) mai bine preventie,decat tratare,nu? Conditiile de participare au fost indeplinite. O seara fumoasa!

Roxana M spunea...

Multumim pentru giveaway!
Te urmaresc prin GFC sub numele Roxana M si primesc newsletter-ul pe adresa rockssy2002@yahoo.com.
Eu mi-as dori Lotiunea Micelasi si crema Acne Syt, in speranta ca voi reusi sa scap in sfarsit de acneea care ma chinuie zi de zi.
Multumesc!

little_termy spunea...

Buna Adela, e foarte interesant giveaway-ul propus de tine, mai cu seama ca sunt familiarizata cu produsele Ivatherm, care se numara printre preferatele mele.
Te urmaresc sub numele de little_termy, am cont pe Google si sunt abonata la newsletter-ul tau de circa 5 minute.:)
In cazul in care sortii cad pe mine, as dori sa primesc gelul de spalare Ivahidra+ si crema anti-aging Una. Daniela Nane nu se mai face odata urata, ca ma frustreaza?:D

Unknown spunea...

buna!!
te urmaresc prin gfc cu numele katie_589..si sunt abonata la newsletter..
imi doresc foarte mult laptele demachiant si crema hidratanta pentru fata

deamyworld spunea...

Buna Adela,
Deoarece am mai participat la un concurs organizat de tine, indeplinesc conditiile referitoare la newsletter si GFC. Un post despre concursul pe care il organizezi am scris aici: http://deamyworld.blogspot.com/2011/01/giveaway-by-adela-sirghie.html
Produsele pe care le doresc sunt: Lotiunea micelara si Crema pentru ten gras cu tendinta acneica, deoarece le-am avut si sunt foarte multumita de ele. Le doresc din nou deoarece lotiunea e gata si din crema cred ca mai am vreo 2 aplicari.
Multumesc frumos pentru sansa si succes tuturor!

gabriela spunea...

Buna Adela
Imi doresc sa incerc Lotiune Micelara - am citit mult despre ea si UNA crema anti-aging contur ochi deoarece cred ca este o zona a fetei care nu trebuie neglijata.

Anonim spunea...

Buna Adela,

Multumim pt. inca un minunat giveaway!

1.Mi-as dori sa incerc de la Ivatherm lotiunea Micelara si crema UNA-Anti-Aging contur ochi, pt. ca am un ten sensibil si cu multiple probleme si in afara de LRP si Vichy ,mi-a fost teama sa testez si altceva, iar de conturul ochilor am mereu grija.
2.Nu am un blog activ.
3.Indeplinesc conditiile mentionate de tine,am mai pariticipat si la alte giveaway-uri si am si castigat
GFC-Irini
Feedburner:me_irini_23@yahoo.com si postelnicuirina@yahoo.com

Pupici si o zi cat mai frumoasa!

ana vasilescu spunea...

M-am abonat acum la newsletter cu mailu ana_desyre.ro , urmaresc blogul cu numele de Ana.
Adresa blogului meu catre articol este: http://annavasilescu.wordpress.com/2011/01/28/trio-perfect-giveaway-ivatherm-si-adela/ .
Primul produs este "apa termala Herculane". I l-am facut mamei cadou aum un an si este extrem de multumita de el, avand pielea sensibila.
Cel pentru mine este: Ivatherm Resveratrox Forte, motivul: celulita.

bug spunea...

Buna Adela,

Te urmaresc sub numele de buburuza.
Detaliile despre giveaway sunt aici:
http://buburuza82.blogspot.com/2011/01/giveaway-pe-blogul-adela-sirghie.html

Ce-mi doresc:
- apa micelara pentru ca nu am incercat niciodata un astfel de produs
crema antivergeturi - incerc sa o descopar pe cea mai buna.

Sper sa am noroc.
Merci,

bug spunea...

Buna,

Te urmaresc sub numele de buburuza prin GFC si gabiordache@gmail.com.
Imi doresc:
- lotiune micelara - nu am testat un astfel de demachiant si ma tenteaza
- lotiune antivergeturi- sunt posesoarea unor astfel de traume.

Linkul pe blog se gaseste aici:
http://buburuza82.blogspot.com/2011/01/giveaway-pe-blogul-adela-sirghie.html

Merci,

Lucuta Ioana spunea...

Buna Adela,
Iti urmaresc blog-ul sub numele de strange_girl_4ever :)

M-am bucurat atat de tare cand am citit despre giveaway-ul Ivatherm deoarece chiar ma gandeam sa imi cumpar o Lotiune micelara de la ei si as mai dori o crema UNA pentru fata pe care doresc sa i-o daruiesc mamei mele.O zi buna.

ramona spunea...

Buna,
Am postat despre giveaway http://www.o-lume-perfecta.ro/?p=2791
te urmaresc cu Ramona pe google connect si m-am abonat la newsletter0ul cu adresa de mail r_ramona_e@yahoo.com
Mi-ar placea sa primesc Lotiunea micelara si crema hidratanta Ivamat :) si indragesc apa termala Herculane de la Ivatherm, am si avot... a fost tare bunaaa asta vara, racoritoare... o tineam in poseta si ma dadeam cu ea si pe strada cand era prea cald :D pupici

chris spunea...

Buna
Va rog sa verificati.Acum link-ul este activ.
Adresa de email cu care m-am abonat la newsletter este: pufi0707@yahoo.com
http://uniqueshoppinglover.blogspot.com/2011/01/giveaway-adela-sirghie.html
Multumesc

alexity spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele alexity (mail: alexity_b@yahoo.com)
Mi-as dori Loiunea Micelara pt ca am mai folosit-o si mi-a placut foarte mult si crema hidratanta Ivamat pe care nu am folosit-o insa am auzit ca este foarte buna si mi-ar placea sa o incerc

morphine spunea...

Vaai,folosesc un produs ivatherm si e superbun,il recomand:D

Deci:
Te urmaresc cu numele de morphine prin gfc,si mail-ul este winnie_thebest[at]yahoo[dot]com-aici primesc newsletterul,dar daca nu apare,mai sunt inscrisa si cu o alta adresa de mail:))
Postarea despre giveaway:http://notdoctorhouse.blogspot.com/2011/01/giveawayadela.html

Imi doresc:
Lotiune micelara si crema Akne Syt.

andreea spunea...

BUNA ,te urmaresc via gfc:andreea
m-am inscris la newsletter :andreea_bals@yahoo.com
am postat detalii despre giveaway aici:http://andreeabeautysecrets.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
imi doresc sa primesc lotiunea Micelara si crema hidratanta Multiperformanta.
multumesc si mult succes tuturor!!!

Mihaela spunea...

Buna Adela.
Te urmaresc cu numele: Mihaela
aici am postat pe blogul meu: http://mihaela-sunshine.blogspot.com/2011/01/giveaways.html

adresa de mail: mihaelatudor2010@yahoo.com

Imi doresc sa primesc: laptele demachiant si crema matifiianta pt ten gras (din cate am citit pe internet ca vor face minuni pentru tenul meu gras)
Multumesc

Scarlet spunea...

Buna Adela:* foarte frumos giveaway`ul organizat de tine, intr`adevar este unul cu premii frumoase si de calitate.
Am implinit conditiile mentionate de tine, te urmaresc cu numele Freud si ti-am dat invitatie cu deschidere la blogul meu. Io vei primi pe email:*.
Am postat despre concurs aici:http://scarlet-tictac.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivathermx.html?zx=31aad644a3d1e299
Mmm..acum ce imi doresc..pai mi-as dori foarte mult lotiunea micelara Ivatherm, pe care, chit ca nu am folosit-o, am citi despre ea si mi se pare grozava, iar prin intermediul tau poate voi avea sansa sa o folosesc si de asemenea, as mai vrea crema Akne Syt pentru ten acneic, deoarece am un ten sensibil care din pacate este predispus acneii.
Multumesc pt concurs si multa bafta tutror!>:D< pupici

Unknown spunea...

Buna Adela:)
Ma inscriu si eu la concurs..Te urmaresc sub numele de Bondarica
Am postat despre giveaway-ul tau aici:
http://bondaricasecrets.blogspot.com/2011/01/giveaways-x.html


De la Ivatherm imi doresc: Crema antivergeturi Resveratrox V + Lotiunea micelara

Multumesc:*

Andra22 spunea...

Buna Adela!Te urmaresc neoficial de ceva timp, iar acum odata cu participarea la giveaway am devenit si follower oficial.Imi place Lotiunea Micelara pentru ca este foarte light - sunt FAN - si as vrea sa incerc crema matifianta Ivamat, evident pentru matifiere.Am ten mixt si este o provocare sa gasesc produsele potrivite...
Succes fetelor!

Chocolate spunea...

Particip si eu! Respect toate conditiile.
Aici am dat sfoara in tara http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2011/01/giveaways.html

Imi doresc lotiunea micelara Ivatherm si crema Ivatermaseb potrivite tenului meu sensibil.

Multumim pt giveaway!

IriNa -- HaiNe FaSHion spunea...

Buna.
Te urmaresc cu numele de IriNa- HaiNe FaShion, si m-am abonat cu adresa irinukaaa@e-mail.ro

Am postat aici despre anuntul tau : http://haineieftinefashion.blogspot.com/2011/01/httpbeautynewsbyadelasirghieblogspotcom.html

Mi-ar placea sa castig Lotiunea Micelara pt ten mixt/gras, si Crema hidratanta, la fel pt ten mixt/gras.
Mi-ar placea enorm sa le incerc pentru ca am auzit ca sunt produse bune, si chiar am nevoie acum de ele.

Multumesc frumos.

ioana23 spunea...

Buna adela!
Te urmaresc cu numele ioana23 si sunt abonata la newsletter cu adresa ioana_str@yahoo.com.
Mi-as dori mult sa primesc Lotiunea Micelara si crema hidratanta Ivamat. Cred ca s-ar impaca perfect cu tenul meu mixt cu tendinte de ingrasare si sunt curioasa sa incerc si alte produse Ivatherm (mentionez ca pana acum am incercat demachiantul 3 in 1 si mi-a lasat o impresie excelenta).
O zi buna!

Sense spunea...

Hello!

Te urmaresc cu Sense si m-am inregistrat sa primesc newsletter-ul pe flori88(@)gmail.com.
Am postat despre acest giveaway pe blog aici: http://sensetpl.blogspot.com/2011/01/giveaway-by-adela.html

Premiile pe care mi-ar placea sa le castig sunt demachiantul Ivapur si crema pentru ten gras cu tendinta acneica. Le-am ales pentru ca se potrivesc cel mai bine tenului meu foarte sensibil, dar gras si cu probleme din cand in cand.

Happy Story spunea...

Salutare:) Te urmaresc cu numele Happy Story, am postat despre giveaway`ul tau aici: http://happystory30.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Imi doresc foarte mult lotiunea micelara Ivatherm, deoarece am mai folosit-o si mi se pare foarte buna si crema Akne Syt pentru ten acneic, poate ma va ajuta sa scap de neplacerile cu care ma confrunt. O zi buna!:*:*

Amalia spunea...

E pe gustul meu giveaway-ul asta.
Am mai participat si sunt deja abonata si la newsletter(metropole_insomnia@yahoo.com si te urmaresc sub numele Amalia.
Am facut aici un mic post despre giveaway:http://amalia-girlytalk.blogspot.com/2011/01/thank-you-giveaway-uri-care-imi-plac-in.html
Daca ar fi sa castig mi-as alege lotiunea micelara+Resveratrox Forte Anti-Cellulite.
Mi se potrivesc cel mai bine 1 la mana-pentru ca am tenul foarte sensibil si gasesc f greu un demachiat potrivit.Pe asta chiar vreau sa-l incerc...si 2 la mana-produsul anticelulitic pentru ca folosesc des astfel de produse.Scrisesem si pe blog ca am cam avut in ultima vreme oscilatii in greutate si mi-e foarte frica de vergeturi si celulita.

Unknown spunea...

Minunata idee, eu una mi-as dori foarte mult lotiunea micelara si crema ivadermaseb, deoarece am o piele foarte uscata, sensibila, cu un ciclu de viata al celulelor foarte scurt si o descuamare puternica.
Te urmaresc prin GFC cu numele de 63Colibri si m-am abonat la newsletter cu alinaclaudia.suciu[@]gmail[.]com
Am scris despre giveaway aici.
Iti multumesc pentru sansahttp://colibri63.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm.html

Aura spunea...

Buna, Adela!! Te urmaresc prin GFC si m-am abonat la newsletter sub numele Aura Trandafir (aura.trandafir@gmail.com). Detin momentan lotiunea micelara Ivatherm, de care sunt foarte multumita.
Mi-as dori gelul spumant Ivapur deoarece am pielea sensibila si formula de gel-spuma e singura care face bine tenului meu si crema pentru piele sensibila Ivadermaseb, deoarece n-am incercat-o niciodata si sunt foarte curioasa in privinta ei.
Iti multumesc!

Simona Onofrei spunea...

Hello ! ❤

Nu iti poti imagina cat ma bucura giveawayul tau ! Am folosit produse Ivatherm de curand si am ajuns la concluzia ca sunt sfante. Pacat ca bugetul e ucigator... Anyway, fingers crossed !!!

GFC: SimonaOnofrei
e-mail: simonelu_2006@yahoo.com

Wishlist: Akne-Syt si Lotiune Micelara.

Keep up the good work !❄

gabyparasca spunea...

buna din nou:)
te urmaresc cu numele de gabyparasca (al meu inca:) ).
Imi doresc din sufletelul meu mic Ivamat lapte demachiant lejer si ivamat crema matifianta pt nesuferitul meu de ten dificil si neascultator:)
multumesc

Unknown spunea...

salut!
te urmaresc prin GFC cu numele de "KarmenB" si prin newsletter cu "karmen_baby@yahoo.com". Mi-as dori Lotiunea Micelara si crema hidratanta multiperformanta. am postat despre giveaway aici
http://carmen-roxana.blogspot.com/2011/01/giveaway-ivatherm.html

Unknown spunea...

am uitat sa mentionez si de ce am ales aceste produse..pai e foarte simplu, pentru ca am auzit numai lucruri minunate despre ele si nu le-am incercat! multumesc si-mi cer scuze pentru greseala.

Oana-Lucia M spunea...

Bună!
După documentarea de rigoare pe site-ul Ivatherm am descoperit soluţia pentru tenul meu mixt cu zona T foarte uleioasă:gelul Ivapur care sper că imi va echilibra şi uniformiza tenul,în privinţa sebumului.Iar pentru că am împlinit 20 de ani şi ar fi timpul să am grijă de ridurile încă fine din jurul ochilor,am pus ochii pe Crema antirid si anticearcan, contur de ochi
Îndeplinesc condiţiile de participare GFC+newsletter de anul trecut.
Mulţumim pentru giveaway!Cu toate că machiajul iţi dă încredere, îngrijirea tenului este esenţială dacă vrem să ne păstrăm frumuseţea tenului.

Make-up by Dina spunea...

Buna! Te urmaresc sub numele : Make-up by Dina . Mi-ar place tare mult sa castig Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta deoarece sunt adecvate tipului meu de ten .

Halil Emel spunea...

Am mai trimis un comentariu inainte de later edit .. nu stiu ce s-a inamplat cu el . in fine..
Te urmaresc sub numele de Halil Emel pe gfc si abonata cu id-ul : the_beauty_of_emelu@yahoo.com
Am postat pe blogul personal http://onlyfashionthings.wordpress.com/2011/01/27/giveaway-ivatherm/
Imi doresc solutia IVAPUR pt ten acneic si crema pentru ten gras cu tendinta acneica deoarece am probleme uneori cu mici "eruptii".

adela sirghie spunea...

@Halil Emel: da, stiu ca ai mai trimis un comentariu, dar era la o alta postare.L-am publicat si pe acela, si ti-am si raspuns, rugandu-te sa introduci comentariul la acest giveaway, pentru a putea fi luat in considerare:)

Anonim spunea...

Buna, te urmaresc cu numele de boonDY. Am publicat aici: http://boondynails.blogspot.com/2011/01/ro-only-giveaways.html

Imi doresc sa incerc crema ivadermaseb si Ivamat, lapte demachiant lejer.
Mersi!

FloRiNa spunea...

Buna,te urmaresc cu numele de Florina si sunt inscrisa la newsletter cu adresa de email flo_b4789@yahoo.com. Am postat giveawayul aici: http://the-power-of-makeup.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-giveaway.html .
Eu mi-as dori Lotiunea Micelara si Apa termala Herculane pentru ca am tenul gras si sunt predispusa la acnee.

MihaeRa spunea...

Adela, mii de scuze, dar as vrea sa modific una din preferinte, in caz ca voi castiga..
Mi-as dori ca in loc de crema pentru piele sensibila si cuperozica sa aleg crema Una- anti-aging...
As vrea sa o incerc deoarece deja am 30 de ani, in plus as vrea sa o incerce si mama in acelasi timp cu mine...
Multumesc!

wonder Woman spunea...

Buna, Adela! Te urmaresc cu numele Alexandra Andrei, iar la newsletter cu emailul alex_sup3rgirl@yahoo.com Cum am vazut ce include acest giveawat, cum m-am dus gandul la lotiunea micelara, care sper ca imi va ajuta tenul gras si la crema anti-celulitica, din motive care se subinteleg :(

alice.left spunea...

Buna, felicitari pentru micile evenimente pe care le creezi pe blog. Te urmaresc deja pe GFC, ca "alice.left" si primesc newsletter pe alice.left@gmail.com
Mi-as dori lotiunea micelara si crema pentru ten gras cu tendinta acneica. Tenul meu are o revolta adolescentina la 23 de ani, mi-as dori ca Ivatherm sa ma ajute sa il calmez:) Abia astept rezultatele! Seara buna everybody!

raluca spunea...

Sunt deja abonata la feedburner si prin GFC : ralumocanu.
Mi-ar place sa testez lotiunea micelara si crema hidratanta ivamat.
In alta ordine de idei, apreciez mult efortul tau de a organiza giveaway-uri atat de diverse!

Daria spunea...

buna! e primul meu entry la giveaway si prima oara pe acest blog :)

te urmaresc cu numele Tudorache Nicoleta si la newslater sunt inscrisa cu tudorache.nicoleta@gmail.com . De asemeni am postat pe blogul meu linkul catre acest giveaway. il gasesti aici: http://reprezentantfmgroup.blogspot.com/2011/01/valentines-day-giveaway-by-adela.html


Ca produse mi-as dori Lotiunea micelara si crema anti-vergeturi.

Multumim pentru acest giveaway si bafta in continuare!

Fluturas euforic spunea...

Buna Adela !

Am mai participat si la celelalte giveaway-uri si indeplinesc conditiile.

Deoarece am mai folosit produse din gama Ivatherm si am fost multumita, acum imi doresc Lotiunea Micelara si Fondul de ten fluid ptr piele sensibila, nuanta beuge 02.

Te pup si te felicit ptr tot ceea ce faci.

Kos spunea...

Buna! Te urmaresc pe GFC cu numele Kos si primesc newsletter-ul pe adresa cosmina.spiridon6@gmail.com
Mi-as placea ca premiu crema hidratanta Ivamat si laptele demachiant lejer din aceeasi gama deoarece cred ca acestea s-ar potrivi tenului meu tanar, cu tendinte mixte.
Multumesc!

Adriana spunea...

Buna! Te urmaresc cu numele de Adriana si sunt abonata si la newsletter (adriana_cavaleru@yahoo.com).Mi-ar placea sa castig laptele demachiant pentru fata si ochi pentru ca l-am mai folosit si mi-au placut efectele lui si crema Resveratrox Forte Anti-cellulite pentru ca sunt curioasa de efectele ei.Multumesc!

Camy spunea...

Salut!
Te urmaresc via GFC cu numele Camy si sunt abonata la feedburner newsletter.
Adresa de e-mail: camellia.muresan(at)yahoo(dot)com
Am postat pe blog despre giveaway: http://camynails.blogspot.com/2011/01/giveaways-i-am-entering-today.html
Mi-ar placea sa castig lotiunea micelara si Ivamat crema matifianta. Mi-ar placea aceste doua produse pentru ca am tenul gras.

Multumim pentru giveaway!

GeAnYnA-AlexAndrA spunea...

Buna.Sunt geanyna din GFC si sunt abonata la newsletter cu emailul geanynas@yahoo.com. Lotiune miceliana si IVAMAT crema hidratanta sunt produsele pe care as dori sa le incerc deoarece fata mea isi doresti o curatare in profunzime si o hidratare vizibila si cred ca aceste produse fac diferenta.

Bia'a spunea...

Buna!
Te urmaresc cu numele Bia'a.
La newsletter sunt abonata cu adresa biasaysno@yahoo.com
Am scris pe blog despre giveaway: http://biasaysmakeup.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Imi doresc mult Lotiunea Micelara(despre care am auzit numai de bine si mi-ar placea sa o incerc) si crema Resveratrox V Antivergetures (desi am doar 19 ani,am probleme cu vergeturile - mancare nu prea santoasa,ma ingras sau slabesc 2-3 kg,greutatea mea alterneaza mereu :().Cred ca de aceste doua produse Ivatherm chiar am nevoie.

Multumim pentru giveaway! :*

Madalina spunea...

Buna! Te urmaresc prin GFC cu numele Madalina si sunt abonata la newsletter cu adresa okicaprui_m@yahoo.com.
Imi place mult Ivatherm, imi doresc Lotiunea Micelara si crema hidratanta Ivamat. O zi cat mai frumoasa!

Anonim spunea...

Salut! Sunt Lidia, sunt abonata la newsletter, adresa de mail fiind lidiutza_9@yahoo.com si sunt fan produse Ivatherm, produse pe care, de altfel, le folosesc si eu. Iti multumesc pentru acest giveaway, mi se pare super si as dori o lotiune micelara si o crema Ivamat. Aceste produse nu le-am incercat deloc si acum sansa:). Produsele pe care le folosesc sunt gelul de curatare Ivapur si crema multi-performanta si acum as vrea sa le schimb si de aceea as vrea produsele mentionate mai sus. Mersi!
O seara faina!

Denisa spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele Denisa.
Sunt abonata la newsletter cu adresa: pop_denisa_ana@yahoo.com

Mi'ar placea sa castig Crema hidratanta de fata SPF 20 si Laptele demachiant pentru fata si ochi pt piele sensibila si uscata.


Am postat detalii despre giveaway:
http://the-beauty-diary.blogspot.com/2011/01/update-more-giveaways.html

Anonim spunea...

buna seara!!:) super giveaway, eu te urmaresc cu numele de misthic_girl05 (carmen silvia), iar emailul meu este tot misthic_girl05@yahoo.com . mi ar placea foarte muult sa castig la acest giveaway o lotiune micelara si anticeluliticul Ivatherm!!!! eu din pacate nu am un blog inca sa postez giveaway ul, dar ma voi asigura sa mi anunt prietenele pentru a participa si ele:D :*:*

Coconut spunea...

Buna Adela! In primul rand multumim pentru acest givaway atat de minunat.
Eu te urmaresc prin GFC cu numele Coconut si sunt abonata la newsletter cu adresa coconut.newme@gmail.com.
Nu am incercat nimic de la Ivatherm, asa ca mi-as dori lotiunea micelara si crema hidratanta Ivamat, deoarece am tenul gras si poate ca ma vor ajuta. O seara frumoasa!

piss spunea...

salut! m-am inscris la feed cu mailul mad.alina@hotmail.com si te urmaresc prin gfc cu mada. mi-ar placea sa incerc lotiunea micelara din pura curiozitate si crema de fata cu spf 20 pentru ca, incet-incet, vine primavara si trebuie sa ma protejez de soarele care o sa fie mai puternic!

Schumitza spunea...

da da, ce bine ca poate reusesc si eu sa incerc produsele Ivatherm.

GFC: schumitza
e-mail raluca_morariu2000 (at) yahoo (dot) com
(mai veche, sunt deja inscrisa)

am postat aici http://cutiacucosmetice.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-si-un-nou-giveaway-de.html

si imi doresc: Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta pentru fata cu spf 20 care mi se pare perfecta de purtat de cand o sa dea soarele (sper eu cat mai curand)

ancabt spunea...

/Lotiunea-Micelara si ivamat crema hidratanta ar fi alegerea mea
nu am mai participat niciodata si sper sa am noroc!
multa bafta tuturor!!!
SUPER BLOG
detaliile mele ancabt(baciu_nc@cont de yahoo)

Anonim spunea...

Buna Adela,

M-am inscris pe blogul tau si primesc deja newsletter-ul tau (pe cristinaelenapopescu@gmail.com) de pe vremea give-away-ului Benefit - dar te citesc cu mult inainte de toate astea :)

Eu am descoperit Ivatherm prin intermediul cadurilor din reviste, iar laptele demachiat pentru fata si ochi mi se pare cel mai bun din lume :) Asa ca pe asta mi l-as dori, impreuna cu crema de fata anti-rid UNE, despre care am auzit numai lucruri extraordinare.

Merci si... keep on blogging :)

unika spunea...

Buna...am zis sa-mi incerc si eu norocul, daca e primul giveaway al tau pe anul acesta, poate o fi si al meu primul giveaway la care castig :)
De la Ivatherm am crema hidratanta de fata cu SPF 20, de fapt si factorul de protectie 20 m-a indrumat cel mai tare la achizitionare, pentru ca sa fiu sincere are un pret nu chiar foarte mic :)
Deci, as fi foarte incantata sa incerc si fondul de ten pentru piele sensibila, pentru ca am citit atatea pareri bune despre el si crema pentru piele sensibila cu roseata si scuame. Am primit odata intr-o farmacie o mostra si am fost foarte multumita de senzatia dupa ce aplicam crema, nu prea am putut sa-mi fac o parere suta la suta despre ea, dar am zis ca atunci cand o sa am posibilitatea mai mult financiara, o sa-mi cumpar varianta full.

aa, te urmaresc cu GFC sub numele de unika si email:dobindatatiana@yahoo.com
O zi buna.

Gabriela spunea...

Buna, draga Adela! Iarasi un giveaway minunat din partea ta! Multumim inca o data!! Te urmaresc cu numele de adinapup si am scris pe blog: http://adinapup.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html !!! Imi plac produsele dermatocosmetice insa de la firma Ivatherm nu am incercat nimic pana acum. M-am uitat la ei pe site si pt tenul meu ar fi indicata Lotiunea Micelara mai ales ca am vazut ca ar avea toleranta oculara excelenta ceea ce ar fi perfect pt ochii mei si daca tot esti darnica si vrei sa ne mai oferi si un al doilea produs as alege Fond de ten fluid- e fara parabeni si parfum ceea ce e minunat pt ten.

Poop :*

Mirela spunea...

Buna Adela
Te urmaresc cu Mirela (mirela_adela@yahoo.com) si mi-ar placea sa castig Lotiunea micelara, care imi place foarte mult si este pe terminate si Crema hidratanta de fata cu spf 20.

cristina spunea...

Buna Adela,

M-am inscris la newsletter si GFC inca de la give-away-ul Benefit, dar te urmaresc cu mult dianintea lor :)
Am descoperit Ivatherm prin intermediul cadourilor din reviste si m-am indragostit de laptele demachiant pentru fata si ochi, care are o textura minunata. Mi-ar placea sa-l castig impreuna cu crema de fata anti-rid UNE, despre care am auzit numai lucuri bune.
Multumesc :)

Anonim spunea...

Buna!Te urmaresc sub numele de Iulia si postarea este aceasta http://blogulmeufaranume.blogspot.com/2011/01/va-ure.html .As dori sa primesc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta IVAMAT pentru ca am tenul mixt si as dori sa le incerc .

Elena spunea...

Buna! te urmaresc cu numele Elena iar la newsletter elena_dulcik2006@yahoo.com
Imi doresc lotiunea micelara pentru piele cu tendinta acneica si fondul de ten pentru piele sensibila! sper sa am sansa de partea mea !

Cami spunea...

Buna,
Indeplinesc conditiile, am mai participat la un concurs. Am postat despre giveaway aici:
http://blogulcuhainutze.blogspot.com/2011/01/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
Imi doresc sa incerc lotiunea micelara si crema hidratanta pentru ten mixt. Am auzit lucruri bune despre ele dar inca nu am incercat produsele Ivatherm.
Multumesc !

Andreea D.D spunea...

Puuutin am lipsit si am avut de citit o gramada de articole noi.
Am sa fac un scurt comentariu cat timp ma inscriu la concurs.
Colectia Chanel Couture e absolut fabuloasa ♥
Black Swan e un film incredibil (mie mi-a placut enorm) ♥♥
... si articolul cu tipsurile pentru slabit e ff bun. ♥♥

Cat despre giveaway... aleg Lotiunea demachianta micelara si crema Resveratrox V ♥♥

PS. Foaaaarte dragute pozele cu animalute pe care le-ai postat ♥ imi plac pisicutele la nebunie
PPS. In legatura cu "experienta parfumata", dupa ce iti mai revii, te sfatuiesc sa incepi cu un parfum lejer si cat se poate de discret, pentru a nu-ti mai face rau.

Iti doresc o seara placuta si imi doresc si mie succes cu sesiunea! :"> ♥♥♥♥♥

Te-am umplut de inimioare. Si dupa astea ma topesc ♥

SIGMA brushes spunea...

Buna!
Te urmaresc sub numele Oanna, am postat aici detaliile despre giveaway
pensulesigma.blogspot.com

Imi doresc o lotune micelara pentru ca o folosesc zilnic si iubesc senzatia de hidratare pe care o da si un resveratrox anti vergetures pentru ca am facut cateva vergeturi de la atata ingrasat/slabit :D
Merci

A.M. spunea...

buna!
indeplinesc toate cerintele deoarece am mai participat si la un alt giveaway organizat de tine.
despre giveaway am postat aici: http://anncutzasworld.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

si-as dori lotiunea micelara pentru ca am auzit numai lucruri bune, iar al doilea produs ar fi crema hidratanta de fata (sfp 20) pentru ca as putea s-o folosesc si pentru cel mic.
multumim pentru giveaway!

bianca. spunea...

Te urmaresc cu numele bianca.
email: bia_nca16@yahoo.com
Postare despre acest giveaway:http://cuvinte-simple.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html
Folosesc de aproape 1 an produse Ivatherm si nu ma pot desparti de ele. Am un ten cu probleme, si pana acum au fost singurele care m-au ajutat cu adevarat. Mi-as dori foarte mult Lotiunea Micelara pt ca nu am testat-o pana si crema Akne-Syt pt ca am terminat-o de curand si sunt nerabdatoare sa o am din nou.

Frumusetea Cleopatrei spunea...

Buna!
Folosesc produse Ivatherm, crema matifianta si gelul Ivapur si mi-ar placea sa incerc apa Micelara si crema pt ten gras si tendinta acneica.
Te urmaresc prin GFC cu numele Deliutza si m-am abonat la newsletter cu mailul ciocolattayo@yahoo.it
Din pacate nu am blog,dar le-am dat link-ul catorva prietene ce folosesc si ele produse Ivatherm.

Gy Csilla spunea...

Buna!

Te urmaresc prin GFC cu numele de Gy Csilla m-am inscris la newsletter cu adresa gyufyka@gmail.com

Am postat despre acest minunat giveaway pe blogul meu http://purpledream09.blogspot.com/

Mi-as dori sa castig o lotiunea micelara si crema Akne-Syt in speranta ca imi vor ajuta tenul cu probleme.

Puzica spunea...

Hello Adela,
Am mai participat si la alte concursuri fiind inscrisa la newsletter cu adresa dani_puz@yahoo.com, iar in GFC cu numele Puzica.
Mi-ar placea sa castig Laptele demachiant pentru fata si ochi, deoarece am ochii foarte sensibili si ma ustura de fiecare data cand ma demachiez. Crema pe care as alege-o ar fi crema anti-aging pentru fata din gama UNA, pe care am ales-o pentru mama mea.

Alexandra spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC sub numele de Alexandra Popa si am postat despre giveaway si pe blogul meu: alekabiju.blogspot.com.
Imi doresc de la Ivatherm Lotiunea micelara si Crema hidratanta multiperformanta. Am citit ca-s f bune pt tenul uscat, asa ca al meu.
Pupici.

Anonim spunea...

Buna!
Te urmaresc prin GFC cu numele ZARA'S STORE, m-am inscris la newsletter cu ZZRAZZA@YAHOO.COM si ti-am postat promotia pe blogul meu http://magazinzara.blogspot.com/
Imi doresc doua produse de la Ivatherm: Lotiunea Micelara si Anticeluliticul. Iti multumesc.

Afrem Ana Maria spunea...

Buna Adela, am postat pe blogul meu http://redlipsmakeup.blogspot.com/2011/02/friends-giveaway.html detaliile concursului. Te urmaresc cu numele de Redlips Makeup, si m am inscris pe gfc cu mailul anaafrem@yahoo.com. Imi doresc laptele demachiant lejer Ivamat, pentru ca l-am mai folosit, are un miros incredibil, si imi lasa pielea curata si catifelata, si crema matifianta Ivamat pentru piele grasa si mixta pentru ca sunt foarte curioasa sa o incerc si am vazut in descriere ca are un efect antistralucire de lunga durata, ceea ce mi-ar trebui cu siguranta.Multumesc!

Anka spunea...

Buna!
Indeplinesc conditiile mentionate deoarece am participat si la celelalte concursuri organizate de tine.

Am scris despre giveaway aici: http://fashionbeautylifebyanka.blogspot.com/2011/02/adela-sirghie-valentines-day-si-primul.html

Imi doresc Lotiunea Micelara si Crema anticelulitica "Resveratrox® Forte Anti-cellulite" pentru ca am auzit lucruri bune despre ele.

Multumesc!

Alexandra Clepsa spunea...

Buna.
Indeplinesc conditiile, deoarece am participat si la celelalte giveaway-uri.
Te urmaresc cu numele Alexandra C.
Nu detin blog.
email: copqillu [at] yahoo [dot] com

Mi-as dori Lotiunea Micelara, deoarece nu am incercat asa ceva si Resveratrox V Antivergeturi, in speranta ca ar functiona.

Iulia spunea...

Ah, revin cu un edit;)) Am postat aici despre giveaway!
Pupici:*

Hanna spunea...

hey hey!

ma inscriu si eu din pura curiozitate. am incercat multe creme pentru tenul meu care intr-o perioada era horror, pana am ajuns acum sa arat normal. eu am tenul gras cu oaresce tendinte acneice, dar nici pe departe ce eram o data; asa ca mi-ar placea sa incerc 2 produse pe care sa le alternez: Crema pentru ten gras cu tendinta acneica (pentru o perioada mai dificila sa zicem) si IVAMAT crema hidratanta (on a daily basis).. cred ca ar fi un duo imbatabil. cu toate ca, dupa cum am zis, am incercat multe, de ivatherm nu m-am atins. surprinzator la categoria dermato am avut surprize te neplacute de la marci celebre, ceea ce este cu adevarat descurajator :(.. intr-un final am gasit un duo destul de bun, dar surpriza ..nu din aceeasi gama -ma refer la un gel de curatare si o crema zilnica-. in orice caz, produsele mentionate ma fac curioasa.

eu te urmaresc de ceva vreme si mereu cand am vreo nedumerire caut prin 2-3 bloguri printre care si al tau.. chiar zilele trecute citisem despre aventurile cu epilatul .. amuzant :D, cu toate ca eu nu m-as face never ever singura! congrats! :D

10x for the giveaway!
hugs!

Anda spunea...

Buna Adela!
Mi'as dori lotiunea micelara si o crema de fata pentru piele mixta si grasa! Eu am tenul sensibil si fiind produse dermato-cosmetice consider ca mi s'ar potrivi tipului meu de ten.
Multumesc!
Sunt abonata la newsletter cu emailul teo.anda@yahoo.com

Adriannae spunea...

Ploua cu giveawayuri in ultimul timp, multumim pentru inca unul:).
Te urmaresc prin GFC cu numele Adriana M. Imi doresc sa incerc de la ivatherm lotiunea micelara despre care am citit o multime de revewuri pozitive. In plus, inca sunt in cautarea demachiantului perfect. Un alt produs care mi-a trezit interesul este crema pentru tratatrea vergeturilor deoarece ultimele kilograme pierdute nu au plecat fara sa imi lase cateva ''randuri'' pe post de bilet de adio.
Ca si pana acum...fingers crossed!:D

Nicoleta NKO spunea...

Buna Adela:*

Te urmaresc prin GFC cu numele Felina Nko iar la newsletter m-am inscris cu adresa de e-mail: nko.felina@yahoo.com

Imi doresc Lotiunea Micelara si Crema Hidratanta Multiperformanta deoarece ar fi perfecte pentru tenul meu uscat mai ales in sezonul rece cand necesita un plus de ingrijire.
Pupici:*

El Kryss spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc cu numele El Kryss prin GFC dar nu am blog unde sa postez detalii despre giveawy!
mi-as dori ca demachiant:Ivatherm Lapte Demachiant Fata si Ochi si Ivatherm Ivahidra crema hidratanta pentru piele foarte uscata!
Am tenus foarte uscat si nu am incercat niciodata produse ivatherm:*

El Kryss spunea...

Buna Adela!
Te urmaresc cu numele El Kryss prin GFC dar nu am blog unde sa postez detalii despre giveawy!
mi-as dori ca demachiant:Ivatherm Lapte Demachiant Fata si Ochi si Ivatherm Ivahidra crema hidratanta pentru piele foarte uscata!
Am tenus foarte uscat si nu am incercat niciodata produse ivatherm:*

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 270   Mai noi› Cele mai noi»