miercuri, ianuarie 26

Azi imi place...reclama Donna Karan spring-summer 2011

 Reclama Donna Karan pentru primavara-vara 2011 are in centru femei ireal de frumoase, ca niste zane ale apelor. Parca nu ar face nici un efort sa arate asa. Hainele fine de matase plutesc pe langa ele. Primul lucru la care m-am gandit a fost imaginea cu Keira Knightly, din filmul Atonement, iesind, in plina lumina zilei, uda si tremurand de indragostita ce era, din fantana din gradina castelului.

5 comentarii:

Zuzele spunea...

Si totusi fac efortul de a nu manca nimic 200 de zile... Nu-mi plac individele pentru ca sunt muuuult prea slabe! Nu-mi inspira decat o foame teribila! Atat!:D

Butterfly spunea...

Da, exact, scena aceea se potriveste foarte bine cu reclama, superb filmul acela si incredibil de trist...

simi_for spunea...

Avand in vedere ca este pentru primavara-vara, ma asteptam sa-mi transmita caldura, veselie, lumina...din pacate imaginea transmite exact opusul

adela sirghie spunea...

Este doar una dintre imagini...cea care m-a impresionat pe mine datoarita aerului de budoir.
Celelalte imagini sunt vesele, stilul United Colors of Benetton...

Anonim spunea...

Imaginea este faina, rochiile-s faine, modelele sunt dragute si pretioase.Reclama bine facuta adica, pentru scopul pe care si l-a propus.

Insa, nici eu nu mai pot vedea fetele astea atat de slabe si curbate de spate. Poate nu se infometeaza, poate sunt tare tinere si au un metabolism cu arderi intense, dar ..asta e frumosul, mai oameni buni? Chiar asa scheletic trebuie sa fii?
Comentariul asta se vrea un protest pentru industria care promoveaza scheletul.

Am ramas socata cand, in centrul Frankfurt-ului, am vazut o doamna slaba, extrem de slaba, care abia mai mergea pe tocurile de 12. Avea picioarele cat mana mea(sunt inalta si am 55 kg), bratele erau doar piele si os, fata era cazuta, era un schelet ambulant, a speriat copiii de pe strada!Foarte sic imbracata, iesise de la Escada.
Da, era bolnava, stiu,insa de atunci ma irita imaginea femeii slabanoage, pe care stau hainele ca pe umeras.Eu vreau sa vad feminitate, femei frumoase si sanatoase:))
Da, am ramas cu sechele si nu vreau sa scap de ele.

Claudia