marți, septembrie 27

Cele mai mari greseli de beauty /ingrijire facute in viata mea

1 Cea mai mare: am luat anticonceptionale si asa a aparut celulita, de care nu am mai reusit sa scap nici pana in ziua de azi:(
2 Mi-am vopsit parul blond incontinuu, vreme de 17 ani si l-am distrus.
3 La 20 de ani am fost la o cosmeticiana proasta, care mi-a lasat cicatrici pe fata, pe care le am si acum.
4 Nu am fost consecventa in privinta exercitiilor fizice.
5 Am cumparat prea multe cosmetice pe care nu le-am folosit, deoarece au expirat. Cu alte cuvinte, bani aruncati, si in douazeci de ani s-a strans o suma considerabila, nici nu vreau sa ma gandesc... Da, mi-a trebuit destul de multa vreme pana sa realizez ce inseamna "Less is more". In cazul meu, nu e vorba ca intre timp am inteles ca "Nu cantitatea conteaza, ci calitatea", deoarece mereu am luat creme si machiaje scumpe.
6. Microdermabraziunea de la salon, deoarece tenul meu s-a pigmentat si sensibilizat, cu toate ca am folosit creme cu spf mare si am respectat indicatiile. Nici pana in ziua de azi nu am scapat de o zona mai inchisa de pe frunte. Vara devine mult mai vizibila, desi nu stau la soare. Ca o amintire si eterna aducere-aminte. De atunci, refuz cu indarjire orice produs care mi se pare ca ar fi, intr-un fel sau altul, agresiv cu tenul.
7 Le regret pe toate adeseori si ma gandesc ce bine ar fi fost sa nu le fi facut.

21 de comentarii:

Federova spunea...

Imi place postarea ;))...si eu am facut unele greseli :|

Anonim spunea...

Adela, ale tale sunt mici copii pe langa altele... Dar e bine ca ne dam seama!
Stii vorba aia: oare de ce fetele astea frumoase, blonde, isi vopsesc radacinile negre? ( Eu pe blondele vopsite cu radacini mai negre le-as tine un curs de buna purtare in zona de beauty. Si da, sunt satena vopsita blond. Dar recent, mai am pana te ajung)


Mimoza

stilistele spunea...

da, greseli comune multora dintre noi...la mine ''blonzirea'' a venit tarziu, a durat 1 an, dar o regret si acum...Cu cosmeticele am patit la fel si mi-am invatat lectia abia acum cativa ani. Iar cu celu...la mine nu functioneaza decat alimentatia. Masaje, proceduri, zapaceli- nu functioneaza nimic.

mariana spunea...

Vreme de peste 20 de ani am folosit diferite geluri de dus si acum corpul meu reactioneaza cu mancarime
Si eu am cumparat cosmetice pe care a trebuit sa le arunc,adica bani aruncati
Nu am fost consecventa cu exercitiile fizice si acum scap tare greu de fiecare kilogram
Acestea sunt greselile mele

adela sirghie spunea...

Da, multa lume nu isi da seama, dar daca tragi linie, dupa ani si ani, vezi ca ai cheltuit foarte multi bani pe cosmetice pe care le-ai cumparat fara discernamant. Care dupa 6 luni-un an-doi ani vor avea termenul de valabilitate expirat.

mariana spunea...

Adela,este ziua ta,si trebuie sa lasam greselile in urma,pentruca eventual,alta data sa le evitam sau sa invatam din ele;este un moment de bucurie pentru tine si pentru cei dragi ai tai,de aceea iti spun din suflet:"La Multi Ani!,frumoasa mea,cu bucurie,sanatate,dragoste,succes si tot ceea ce iti mai doresti

Oana spunea...

Dar cum creste parul, nu e ok? Nu creste sanatos? Chiar daca a fost ”mutilat” cu ani in urma.

adela sirghie spunea...

Da, parul creste, insa nu ai cum sa iti dai seama cum l-ai fi avut daca nu il maltratai. Eu presupun ca l-as fi avut mai des...Si ce este mai rau este ca in anii in care il vopseam blond, arata rau: rupt, rar, distrus. Si cu toate ca arata rau, eu continuam sa il vopsesc. Acum nu imi pot imagina cum am putut eu sa ii fac asa ceva parului meu.

adela sirghie spunea...

Mariana, planks a loot!

Just_Me spunea...

Da...cred ca multe dintre noi facem aproximativ aceleasi greseli. Important e sa ne dam seama ca gresim si sa incercam sa indrreptam situatia.
Anticonceptionalele alea ne-au umplut pe toate de celulita. :(
Te pup, Adela :*

adela sirghie spunea...

Important este sa realizezi greselile si sa te opresti cat mai repede posibil! Ca sa ai o perioada de recuperare cat mai scurta, desigur...

cosmeticstyle4u spunea...

Hello Adela,

Faina postare :)
Cea mai mare greseala a mea este ca imi cumpar incontinuu produse cosmetice de care chiar nu am nevoie...cu toate ca dupa o testare a produsului respectiv sau max 2 reusesc sa le dau mai departe!Dar sincer...uneori as vrea sa ma opresc....alteori as vrea sa cumpar din ce in ce mai mult si mai des :)

scorpie din '83 spunea...

Doamne doamne, asta cu cosmeticiana cred ca au patit-o majoritatea dintre noi.

Andreea spunea...

Imi place mult de tot postarea!
Cat de cunoscut imi suna " Nu am fost consecventa in privinta exercitiilor fizice."... Te pup!

Anonim spunea...

buna! Adela, esti sigura ca celulita apare de la anticonceptionale? si eu iau, dar nu pot spune ca m-am umplut de celulita. Iar microdermabraziunea mie mi-a facut ft rau pentru ca aveam tenul acneic si nevindecat, iar acest procedeu nu a facut decat sa imi agraveze problema. :( Bine ca acum a trecut, succes in continuare cu blogul, scrii foarte frumos!

adela sirghie spunea...

Da, sunt foarte sigura ca apare de la anticonceptionale.

Ana spunea...

In primul rand la multi ani si la cat mai multe postari:)
Legat de anticonceptionale, acum imi dau seama ca si in cazul meu acestea sunt cele care au "declansat" celulita.
Dar ce sa facem? Adica sunt cele mai safe, in afara de prezervativ...

Adelina Eneșca spunea...

Greseli facem toate, important e sa ne dam seama de ele si sa remediem ce putem. Am invatat in timp sa fiu mai naturala, sa renunt la vopsit si sunt mult mai atenta la cosmeticele pe care le folosesc :)

Butterfly spunea...

Am si eu o pata pe frunte care se accentueaza in fiecare vara, de aceea anul asta mi-am facut breton:)). Eu o am de acum cativa ani cand am fost ln Grecia si am stat la soare fara nici un pic de protectie ca sa iau tot bronzul...acum nu as mai face asta...in rest nu am ce sa imi reprosez...am facut tot ce am putut pentru ingrijirea mea :) Pup!

Unknown spunea...

foarte buna ideea postului, multumim! :) we all do it...

Unknown spunea...

foarta buna ideea postului, multumim! :) we all do this...