marți, septembrie 20

Objet du desir:)


Geanta impletita, delicata, sofisticata, in nuante naturale, neutre. Imaginile sunt preluate de la Bottega Veneta, Fall 2011.

8 comentarii:

Cupcake Splendens spunea...

e frumusica,dar prea simpla...si'asa acum revin in trend gentile tip plic.

adela sirghie spunea...

Da, asa este: eu ador lucrurile simple-simple-simple de la Bottega Veneta:)
Oare ar putea sa vina toate la mine?

Dorina spunea...

Imi place. Simpla si de efect.

Anca spunea...

off topic: Am nevoie de un sfat:D

Maine ma prezint la un interviu foarte important pt mine si m-am gandit sa incalt pantofi peep-toe(fara platforma). Ar trebui sa port ciorapi sau nu? Si cu ce as putea inlocui traditonala camasa? Sa calc pantalonii(cu talie inalta) cu dunga sau fara?

Multumiri anticipate:)

adela sirghie spunea...

@Dorina: eu sunt indragostita de gentile lor, sunt simple, iar lucratura si impletitura= arta:)

adela sirghie spunea...

@Anca: eu pentru interviuri recomand o tinuta clasica, office, care sa nu lase nicio interpretare: pantofi inchisi in fata si cu toc moderat si clar, fara platforma, camasa simpla, iar pantalonii cu dunga. In cazul in care este un interviu clasic desigur.

Anca spunea...

Multumesc pt raspunsul prompt :)

Mai am niste nelamuriri...Camasa trebuie sa fie neaparat cu maneca lunga?(stiu ca asta e regula la barbati). As putea purta pe umar o geanta de inspiratie Chanel(neagra simpla, marime medie cu lant). Si cum e destul de cald e musai sa am sacou?

Multumesc:)

adela sirghie spunea...

Nu, camasa nu trebuie sa fie neaparat cu maneca lunga, dar nu trebuie sa fie decoltata sau deschisa prea mult. Nu e indicat sa mergi la interviu de angajare cu geanta cu lant, alege ceva sobru. Nu trebuie sa ai sacou daca este cald.
Succes!