sâmbătă, septembrie 10

Revin la vechile obiceiuri...

Dupa foarte multa vreme, astazi m-am dat din nou cu crema de corp. Toata vara am avut grija de fata si decolteu, dar pur si simplu nu am putut sa continui si cu restul corpului. De-abia daca m-am cremuit de cateva ori pe talpi, cand calcaiele erau mult prea aspre si necesitau de urgenta macar un strop de hidratare. Si evident, am alunecat din sandale.  Caldura de-afara, din casa, vara, aburul din baie au stors orice urma de vlaga din mine. Si acum, cand m-am dat din nou cu crema pe tot corpul, pielea mea a inghitit-o in mai putin de o secunda. Am aplicat repede si un al doilea strat. Pielea a inghitit crema la fel de repede, ca si cand primul strat nu ar fi existat decat in imaginatia mea. Cu crema de maini s-a intamplat la fel. Eu nu am reusit niciodata sa ma dau cu crema de corp zilnic, dar mereu am avut grija sa nu uit de acest obicei. Dar am promis sa revin la vechile si bunele obiceiuri de dinainte de vara, ca sa refac stratul hidrolipidic al pielii.

12 comentarii:

Let's make a diva spunea...

nici eu nu aveam chef..ma apuca o lene:))si mi era si cald..insa mi se cojea pielea corpului:(..si doar aplicand o crema hidratanta in fiecare zi-poate chiar si de doua ori pe zi-am reusit sa o salvez:D

Lili spunea...

MA obosesc font-urile alese.Desigur, e decizia ta, dar intrebarea mea e daca esti in schimbari sau asa va ramane o perioada?

Madalina T spunea...

Asa patesc si cu cu crema de corp, vara e prea cald si iarna cand ies din baie mi-e prea frig:)) ceea ce nu este bine este ca pielea se descuameaza, ce-i drept trebuie sa ma straduiesc mai mult :)

Alexandra spunea...

Buna Adela,
De ceva timp ma bate gandul sa-mi cumpar un uscator de par cu care sa-mi indrept parul.Imi poti recomanda unul, tu sau fetele?Si icna ceva, e mai bun cel cu aer rece?Multumesc.

iri spunea...

foarte bine! eu ma chinui din tot sufletul sa ma tin seara de seara, macar pe picioare (nu ma intrebati de ce, dar doar acolo am pielea ffff sensibila, pe maini n-am nicio problema). in ultima vreme mi-a reusit :D

Alexandra spunea...

Am aceeasi problema si eu. Sunt prea comoda, ca sa nu spun de-a dreptul lenesa, sa ma dau tot timpul cu crema de corp. Oricum, de ceva timp am mai facut progrese, postandu-mi crema de corp in dus, alaturi de celelalte produse pt baie.

oupu spunea...

mi se intampla si mie sa nu am chef de cateva zile..sper sa imi treaca curand!

adela sirghie spunea...

@eu am un Remington cu mai multe perii, are si cald si rece, dar folosesc numai o treapta de caldutra mica spre medie. Inainte am avut ceva asemanator, dai mai putin sofisticat, de la Revlon si Philips. Toate mi s-au parut bune si au fost foarte rezistente.

Adelina Eneșca spunea...

Si eu fac greseala asta in mare parte din timp. Fie din comoditate, sau din lipsa de timp si nu e bine deloc. De vreo 2 luni incerc totusi sa folosesc crema de corp macar la 2 zile, in special pe picioare. Pielea mea chiar simte diferenta fata de luungile perioade in care nu foloseam nimic. Un alt dezavantaj al acestei perioade e ca pielea nu prea avea elasticitate si m-am ales si cu vergeturi...

adela sirghie spunea...

Nu am avut niciodata probleme deosebite cu pielea corpului, presupun ca si hidratarea interna joaca un rol important in acest caz.

Federova spunea...

Si eu am evitat vara asta, pana si fatza am neglijat-o din acelasi motiv. Prea cald, transpir foarte usor, iar cu crema ma fac fleasca ;))

ABeautyTale spunea...

nici eu n-am niciun chef sa ma dau cu crema de corp. ma mai apuca asa din cand in cand, dar renunt repede la obicei :(