sâmbătă, ianuarie 15

Azi imi place...Chanel Eternelle


Amuzant, nu?
Geanta Chanel-aici un Jumbo, in tendinte, indiferent de an, indiferent de anotimp.
Si Alexa Chung facand haz de necazul femeilor din intreaga lume:)
Sau mai degraba se ia (si implicit ne ia) peste picior?

13 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm....parca nu stii ce sa faci cand te uiti la poza asta:))oricum,
interesant mod de prezentare.

SoSheSays spunea...

Zici ca e reclama la parfumul Loewe, parca asa se scrie.

bebeiusha spunea...

intr-adevar, cred, singurul model de geanta care nu stiu daca se va demoda vreodata!

:) si pentru ca mi s-a propus sa impart cu voi aceste intrebari, vin cu 2 intrebari off-topic :)

1. am genele blonde, rare si subtiri, iar lungimea lor nu pot sa zic ca ma avantajeaza.. nu sunt nici lungi, nici scurte... potrivite as putea spune. folosesc rimelul si efectul obtinut e multumitor, insa as vrea sa reusesc sa il elimin... am incercat si varianta cu vopsitul genelor, dar, din nou a aparut problema firului rar si subtire :) in afara de vesnicul ulei de ricin ale carui efecte sunt prea putin vizibile, tot gasesc pe internet despre produse de la ardell, lilash, dior, fusion beauty etc care ajuta la regenerarea, cresterea si indesirea lor. am citi f multe pareri pro si contra, preturile lor sunt intre 4$ si 100$ (sau mai mult). am ajuns sa dau peste ele gasind un site ce vinde produsele de la ardell in romania la un pret de 10ori mai mare, unde, sunt postate cateva pareri ale clientilor. nu am crezut ce am citit acolo, am dat repede search pe google.. si intr-adevar parerile sunt impartite.
voi ce stiti despre aceste produse minune?

2. despre procrdeul de laminare al parului ati auzit?
nu stiu cat e de cunoscut la noi in romania, sunt putine saloane care il practica, iar pe situri romanesti nu gasesti f multe, doar in ce consta procedeul. pe siteurile din afara sunt doar cateva nume de branduri ca paul mitchell sau sebastian... am mai gasit si ceva de la schwartzkopf. insa nu am gasit un site care sa spuna concret ca produsele x sau y sunt folosite pt asa ceva.

scuze daca v am retinut prea mult. o seara placuta!

Denisa spunea...

si eu ador poseta chanel:x

fashion doctor spunea...

si mie imi place!j'adore!

purple spunea...

@bebeiusha...ar trebui sa iei in consideratie atunci Birkin[Constance,etc]...care chiar ca e singurul model ce nu se va demoda EVER...2.55 e versatila,clasica dar nu e etalonul luxului,si de ar fi etalon tot nu va fi singurul model de genti nedemodabile....recunosc ca imi place geanta,imi place modul original si "chimia" dintre Chanel si A. Chung...insa nu-l consider nedemodabil,poate pt ca e prea accesibila...pt cei cu posibilitati,insa Hermes chiar si pt cei cu posibilitati le este rezervat un timp de asteptare parca pt a descuraja nerabdarea...2.55 mergi in boutiqul Chanel,ti-ai luat-o,ai etalat-o prin oras si dupa tot iti iei o messenger bag[sau Balenciaga Agneau City Giant tote] pt chestii mai voluminoase,insa Hermes nu,la calitatea sa la renumele ei...iesi in oras si asa cum a zis si Samantha...if you have a Birkin,you're someone 'cause you're worth 4.000$ bucks:)))

Ana-Maria spunea...

Si eu ma inscriu pe lista femeilor indragostite de posetuta asta! :X

Anonim spunea...

Imi place geanta, dar nu-mi place afisul... am o problema cu saliva si persoanele care ling diverse chestii, asa ca-mi provoaca dezgust.

nike spunea...

ar fi fost mai buna o reclama mai decenta

adela sirghie spunea...

Nu uitati ca putina ironie nu strica.

adela sirghie spunea...

@bebelusha:)
Eu am auzit doar de Lilash-am citit pareri pro si contra, la fel ca si tine. Am incercat un singur produs de acest gen, este vorba tot de unul celebru-Lipocils de la talika. Initial l-am considerat o mare dezamagire si l-am etichetat "dezamagire cosmetica", dar genele mele nu arata rau. Nici nu au aratat rau vreodata, acesta este adevarul. In nici un caz nu iti recomand sa cumperi ceva care are un pret de 10 ori mai mare.
Din cate am inteles eu, uleiul de ricin nu prea ajuta, pentru ca cel cumparat de la plafar are o molecula mult prea mare pentru a putea penetra in profunzimea pielii sau a firului de par.. Acest lucru e valabil si daca il folosesti pentru gene, si daca il folosesti pentru sprancene.
Practic, ai o sansa cu genul acesta de produsetip lilash sau talika, sau deloc!
Eu ma declar multumita cu o mascara de volum. Dar te rog tine cont ca sunt subiectiva, am gene lungi si frumoase, nu stiu ce asteptari pot avea de la lilash de exemplu. Cred ca daca as avea o problema ca a ta, as face un efort financiar si as incerca, insa doar daca gasesc la un pret cat de cat ok.
Despre laminare am auzit, chiar pe blogul Emei -Salon Brasov am citit ultima data, ea este proprietara unui salon, iti trimit link spre ea:)

adela sirghie spunea...

@Beauty: da, da, stiu reclama aceea la parfum, este foarte haioasa, insa prima a fost Alexa:)

adela sirghie spunea...

@Bebeiusha: iata link-ul Emei:
http://salonbrasov.blogspot.com/2011/01/laminarea-parului-cu-produse-paul.html