duminică, august 22

Jurnal de vacanta(1)- O duminica linistita in Mallorca


Prima ora de plaja pe anul acesta a fost de fapt o ora si jumatate, azi-dimineata, intre 10 si 11 si jumatate. Pentru ca eram alba-alba(nu m-am mai dat cu autobronzant), am folosit SPF40 si am stat sub o umbrela uriasa. Cu toate acestea, cand am intrat in piscina, m-a prins soarele si m-a inrosit putin pe piept, umeri si brate. Lucru care m-a mirat putin, pentru ca eu eram sigura ca pe mine soarele nu o sa ma mai prinda nicidecum, niciodata, de la atatea filtre de protectie pe care le aplic:)
Dupa ce am admirat indelung peisajul mallorchin si rasfoit Vogue-ul spaniol din luna septembrie, nu mai stiam ce sa fac la plaja si am inceput sa imi verific... picioarele. Erau atat de albe, oricum sunt ultimele care se bronzeaza incat se vedea "ca-n palma" fiecare radacinuta amarata de par care urma sa creasca. Sau care crescuse un milimetru sau doi, sau ramasese lipita de piele sau sub piele de la epilat. Asa ca am luat penseta si profitand de faptul ca nu mai era nimeni la plaja in acel colt, am definitivat si perfectat opera inceputa acasa, in bucataria mea, pazita maiestos de cele doua mate curioase, Ciocolina si Ringhishpinghi. Marturisesc faptul ca intreaga operatiune a durat ceva, dar nici macar nu mi-am dat seama cum a trecut timpul.
Si mi-am dat seama ca nu am mai facut plaja de atat de multa vreme incat nici macar nu mai stiu ce trebuie sa fac atunci cand stau la soare. Urmeaza sa reinvat zilele acestea.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Adela, de ce nu faci o rubrica separata unde noi cititoarele sa putem pune intrebari sau sa cerem sfaturi? Eu am multe sa te intreb de fiecare data cand iti rasfoiesc blogul insa nu vreau sa scriu offtopic mai ales la subiecte din 2009... Agnes

Special Koko spunea...

ringhispinghi? :)))) that's so cuuuute!

Anonim spunea...

..ma bucur ca ai mentionat ca iti mai raman fire etc dupa epilat....si eu ma epilez singura(mai putin bratele, inca nu am gasit metoda)si patesc acelasi lucru...dar credeam ca nu sunt eu inca specialista :)

relaxare totala!!!

Anonima ...care citeste arhiva

Alina spunea...

cel putin tu te faceai cu penseta pe picioare, intr-un loc unde nu era lume. eu am vazut la mare la noi femei care se pensau .. "acolo jos" cand plaja era plina.

Zuzele spunea...

:) sa ne arati poze de acolo :)

Alexa spunea...

Si eu tot la Ringhishpinghi am ramas cu gandul. Ce dragut! :D
Poate faci o poza cu rasfatatele sa le vedem si noi...

Pixxie spunea...

Adela ce parere ai de metodele pentru depilare definitiva, cu laser sau prin electroliza ?
Ai incercat sau ai incerca vreodata asa ceva ?

adela sirghie spunea...

@Agnes, bine ai venit pe beautynews. Este o idee foarte buna, o sa incerc sa o pun in practica dupa ce ma intorc din vacanta. Insa accespt si am acceptat mereu off-topic-uri, deci feel free daca vrei sa intrebi ceva.
xoxo!

adela sirghie spunea...

@Anonima: da, raman ceva fire, in special de la genunchi in jos. Pe cele mai indaratnice le scot cu ajutorul unui ac.
Pe de alta parte, mie mainile mi se par cel mai usor de epilat. Data viitoare cand mergi la salon, incearca sa fii foarte atenta la procedura cosmeticienei, eu asa am "invatat".

adela sirghie spunea...

@Koko:este o caraghioasa mitzulina aia:)

adela sirghie spunea...

@Alina: nu,nu ma vedea nimeni in coltul in care ma faceam eu. Sper ca nu se uita cineva cu binoclul de pe vreo terasa:)

adela sirghie spunea...

@pixxie: am multe de zis despre asa-zisa epilare definitiva, promit sa scriu un articol intreg si bine documentat la intoarcerea din concediu. Eu nu o recomand decat in cazuri avansate de hirsutism si numai daca este vorba de fata(mustata, barbie, perciuni)pentru ca acolo parul este vizibil si foarte foarte suparator. In rest, cred ca ceara e cea mai buna.