joi, septembrie 1

prima mea pereche de ugg-uri:)

Ugg-urile au ajuns cu bine, modelul Classic Tall, culoarea neagra-made in Australia, marimea 5. Nu sunt specialista in Ugg-uri, dar totul pare in regula deocamdata. Am umblat cu ele prin casa, le-am asortat la o rochita vaporoasa, alba, insa deocamdata nu imi dau seama cat de comode, calduroase si versatile sunt, fiindca le-am primit in august si le-am facut prima proba pe canicula si pe parchet. Stiu, se spune ca au fost create pentru a fi purtate si vara, insa cizmele "de vara" arata cu totul si cu totul altfel in mintea mea. De altfel, motivul principal pentru care le-am dorit tine de faptul ca sunt imblanite-chiar si talpa este imblanita, iar mie iarna imi este foarte frig la picioare. Atat de frig, incat uneori, cand am drumuri mai lungi de facut pe jos, simt ca nici nu mai pot gandi bine. Probabil ca va este cunoscuta situatia. Am fost fericita cand au ajuns si le-am incercat, insa nu chiar asa de fericita cat ma asteptam sa fiu. Desi le-am incercat in magazin si stiam in principiu cum sunt, ma asteptam sa fiu mai entuziasmata, pentru ca mi le-am dorit atat de mult. Apoi am zis ca mai bine o iau mai usor. Poate ca atunci cand va veni vremea rea si prunele tarzii brumate cu turcoaz vor ingheta pe crengile pomilor daca nu sunt culese degraba, farmecul ugg-urilor va spori din nou. Si la urma urmei, sunt niste ugg-uri, nu o pereche de Louboutin's:)

Later edit: nu, nu sunt dezamagita de ugg-uri, chiar am mai gasit o pereche, in culoarea chestnut, cu siret la spate, model Sienna Miller, care imi place foarte tare, dar si unele, foarte interesante, cu toc de lemn, dar acestea sunt foarte departe de modelul clasic:)
Oricum, este prima oara cand comand ceva online, dar alegerea este destul de dificila: nu am vrut cizme made in China, marimea este iarasi o mare necunoscuta si mai bine incerci produsul inainte de a-l cumpara si trebuie sa ai mereu in vedere un plan B: sa fii pregatita sa trimiti inapoi produsul daca nu e exact ceea ce ti-ai dorit, sau sa il faci cadou. Plata se face in avans, iar cand vine coletul, nu uita de taxele vamale. Si stai cu grija. Sunt prea multe necunoscute-iar eu, prea carcotasa. Si mereu te intrebi daca nu ar fi fost mai bine sa cumperi din magazin, unde aveai mai multe variante de modele, de culoare...
Da, sunt 100% pentru magazin...

16 comentarii:

Alexandra spunea...

sa le porti sanatoasa....si eu ma tot gandesc daca sa-mi iau sau nu deoarece si eu sunt friguroasa...insa eu port 38, iar cand le-am probat intr-un magazin aratau aiurea in picioarele mele....

adela sirghie spunea...

Incearca-le de mai multe ori in magazin, numai asa iti vei da seama daca ti se potrivesc sau nu, daca ti le doresti/sau nu.

Federova spunea...

Anul asta cred ca imi iau si eu, nu ca mi-ar placea modelul dar am probat la o preietna si erau super caldurosi si USOOORI :P

Alexandra G. spunea...

de pe ce site le-ai comandat?

adela sirghie spunea...

http://www.uggbootsmadeinaustralia.com.au/Super_savings.aspx

Mihaela Gurău spunea...

Din cate stiu eu, Ugg-urile originale se deosebesc de fake-uri dupa locul in care sunt facute. Cele originale, surprinzator, sunt facute in China. Pe fake-uri scrie "Made in Australia". Nu gasesc acum link-ul catre articolul unde am citit asta, dar era cu siguranta de incredere.

adela sirghie spunea...

@Mihaela; da, si eu am citit ca ugg-urile sunt chinezesti(cele originale), insa nu am vrut chinezesti-pentru prima incercare, ci australiene. Pesemne ca urmatoarea pereche va fi chinezeasca, sa vad diferentele. Oricum , sunt mai multe variante, si mie cele fabricate in America mi s-au parut cele mai frumoase dintre "urate".

Camy spunea...

Sa le porti cu placere!

ioana spunea...

buna as vrea sa imi comand si eu o pereche imi spui te rog care au fost taxele(vamale+tva) atunci cand ai ridicat coletul de la posta?
iti multumesc

adela sirghie spunea...

Am mai platit 110 lei cand a venit coletul cu DHL(nu a venit prin posta)

Irene spunea...

si eu sunt indragostita de cizmele UGG,de aceea vroiam sa te intreb daca stii ceva detalii despre site-ul lor din Romania.Sunt oare originale ? http://www.uguri.ro/

adela sirghie spunea...

@Irene: nu cred ca sunt orginale. In Romania numai la Famous Brands gasesti originale.

Irene spunea...

da,am vazut la Famous Brands,dar parca nu as da 1300 lei pe o pereche :| si ma gandeam ca astea dupa site sunt originale,aduse de afara:) merci :)

adela sirghie spunea...

Produsele "originale"care au pret de fake-uri sunt chiar fake-uri.

Irene spunea...

mda .. le-am dat un mesaj pe fb sa intreb daca sunt originale si nu mi s-a raspuns . Mentionez ca dupa mesajul meu,la 3 minute au postat ceva,deci erau activi pe pagina :))

adela sirghie spunea...

Chiar daca raspundeau ca sunt originale, dubiile tot ramaneau, ca nu e vorba de o persoana care isi vinde ugg-urile ca le-a primit cadou si nu ii plac, sau ca ii sunt mici. Cand e vorba de business, nu ai cum sa le dai atat de ieftin decat daca e ceva in neregula. Poate urmaresti promotii pe site-ul oficial, ai toata vara la dispozitie:)