luni, februarie 22

sorry, girls: bad news today

Am aflat de curand ca nu vom mai avea cosmetice Stila in Romania. Este unul dintre brandurile mele favorite, cu produse spectaculos de bune, cu ambalaje girlie, cutii vintage, machiaje performante, glosuri fantastice.
As vrea ca toate firmele de cosmetice, all over the world, sa intre pe piata de gen din Romania, ca sa avem de unde alege. Si sa nu mai plece nicicand!



5 comentarii:

Magda spunea...

si care este motivul ptr care le scot de pe piata din RO?

natty spunea...

oricum in sephora din cluj nici nu au adus:(
dar de cand comand de pe internet (mai ales din uk - fara taxe vamale:) chiar nu ma mai intereseaza politica stupida a celor ce aduc brand-uri de mak-up sau de ingrijire - sa faca ce vor, eu mi le comand de pe net :) oricum sunt mai ieftine cu tot cu transport pentru ca in uk au auzit de reduceri adevarate, de fidelizarea clientului etc.

adela sirghie spunea...

@Magda: probabil ca vanzarile din Ro nu sunt pe masura asteptarilor, dar aceasta este dosr supozitia mea, pesemne ca sunt mai multe motive(cum se intampla de obicei). Insa la Sephora vom gasi Living Proof, eu sunt foarte curioasa sa le incerc.
@natty: si pe mine ma tenteaza, in special net-a-porter, insa sunt destul de circumspecta.

Gaby spunea...

Probabil că-n România marca Stila nu este pe lista celor care cumpără cosmetice high-end din lipsa informării. Cum zice şi natty, trăiască magazinele on-line, noi să fim sănătoase, că Stila găsim în Uniune.

adela sirghie spunea...

@gaby:vivat Uniunea!